Cluj rulz! - cap.91
Raspunsuri - Pagina 22
ralucames spune:
buna dimineata dragelor!!
Mariana,
si multumesc, sa aveti o zi frumoasa la serbarica, iar apoi drum bun!! 
Simona, nu stiu o sala pe masura descrierii tale, si eu voiam sa merg undeva, dar timpul nu ma "incape"![]()
va pup si va doresc zile frumoase si o sarbatoare-n suflet
, asa cum e in calendar!! Doamne ajuta!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
nana_sim spune:
Cristiana am uitat sa zic ca melodia aceea nu mi se mai deleaga de creier (Judas Priest, care ii place si Marianei). Apropos, Iris reia concertele, multumim lui Dumnezeu ca-l mai tine pe Cristi Minculescu cu noi 
Tot din categoria socio-culturale am pentru voi urmatoarele stiri:
1. concert 
2. ecologizare 
mariana tache spune:
Simonaaaaaaaa! ce veste mininata! ce ai auzit? de cand? de unde??
Nu merge linkul cu concertul :(. despre ce era vorba?
la ecologizare nu ma prindeti
; ma stradui sa nu aduc stricaciuni aceste suprafete ce ne sustine, dar mai mult....
.
Si, ca sa ma tineti cu voi mai multa vreme, ia mai ascultati aici:
http://www.youtube.com/watch?v=qwpXxkd4Xfc
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Iris va avea concert la coke Pensinsula , vezi aici http://www.youtube.com/watch?v=psTUiQzNoxw
Concertul de care am zis eu in mesaj este cu Margineanu, pe 11 iunie, la clubul "in my way" Drum bun!!
mariana tache spune:
M-am uitat pe site-ul oficial al acestui festival; si nu apare nicaieri IRIS; e o noua stirea?
Interesant acest festival; ne organizam intr-o zi si dam o fuga la mures? ![]()
Judas rulz! 
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
arleena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nana_sim .... Si acum, sa-mi ziceti va rog frumos, unde pot merge la o sala de gimnastica decenta, unde sa incerc sa obosesc fizic intr-o ora - doua mai mult decat obosesc psihic in timpul unei zile de lucru. Daca-mi dati detalii de preturi, orar, ce gen de miscare se face ... Nu vreau sa pierd kilograme, fereasca sfantul!!.... |
simona iti recomand inotul. dupa o ora esti rupta...si in timp ce inoti cu siguranta nu poti sa te gandesti la altceva ca esti mai atenta la respiratie, la coordonarea brate-picioare, sa tii culoarul, etc.la bazinul olimpic e 13 lei biletul, cond bune. si cred ca ti-e si in drum.cum ajungi acasa....cu siguranta ti-e foame(rezolvi si problema asta - tot asa rau te alimentezi?) si apoi bagi somn...dormi ca un prunc
.io's de 2 sapt fara alex...si parca nici acum nu-mi ajunge timpul...
va doresc duminica placuta.....mergeti la vot??

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
roxana1974 spune:
Buna dimineata dragelor. Ce frumos e afara, dar ce cald a fost ieri...
am dormit azi pana la 10! si am baut cafelutza citind aici si ascultand muzica. Baietii nu-s acasa, dar tre sa vina...am zis sa va iau pulsul si cand colo? care puls? ca de 2 zile nu mai respira nimeni pe forum la noi
. Sper ca sunteti ok toate, astept sa vad ce mai ziceti...
Stanca, spor in toate, am citit ca ai supermulte treburi!
Mariano, pe unde mai umbli lela? 
Roxa
asi spune:
Salut gagici!
Repede repede ca sunt cu studiul...
Simona sala aproape de tine e cea din fata sp. de contagioase, Luna ii zice.E curat si preturi decente.Dimineata e lejer si ai antrenorul numai pentru tine.
Roxa sunt tare ocupata ca trebuie sa ma ocup si de casa si de sesiune.
Ieri am fost la copii, sunt bine dar imi e dor de ei de mor .Sper sa treaca si perioada asta.O sa am o zi linistita(adica stau si citesc
) ca al meu sot pleaca intr-o delegatie la Timisoara.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
dianalaura spune:
Salut fetelor!
Daca m-ati putea ajuta cu niste informatii, v-as fi recunoscatoare.
Verisoara mea va naste la sfarsitul acestei luni cu cezariana la ginecologie 2.As vrea daca se poate sa-mi spuneti ceva tarife, cat la medic, cat la anestezist...daca nu aici pe forum, atunci pe PM. Chiar nu are habar ce preturi se practica in Cluj.
Va multumesc anticipat.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi