Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Noi plecam in august, asa ca am timp sa o invat doar cu dusul. Ideea e ca, de exemplu, aseara i-am facut singura baie. Si nu mi-a fost greu.

Dupa partea cu jucatul, spalatul pe corp, maini si picioare, o ridic in picioare si o spal la fundulet&pasarica. E ok, nu protesteaza, sta linistita. Si nici nu aluneca.

Iti dai seama ca acum nu mai merge varianta cu tinutul in brate!! Hehehe!

Noi am gasit o chestie foarte misto in Delta si suntem super incantati! In Apuseni nu am cautat inca, dar sigur gasim si acolo. In Delta vom merge 2 perechi, celelalte 2 perechi merg la mare, apoi ne intalnim toti in Apuseni. O sa fie cool, suntem toti foarte incantati!

Si acum voi fugiiiii!

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Silvia, ea acum sta cate 15'-20' de minute in cada, se joaca cu jucariile (si noi stam si ne uitam la ea, ca la icoana, si ne incanta orice gest ), 'bate' apa cu mainile si picioarele, ce mai, distractie mare pe capul ei.

Mi-am adus aminte cand povesteai tu, cum o spalai la dus; dar crezi ca acum 11 kg o sa stea cuminte, in brate sau macar, in picioare s-o spal?!

Ce fain suna Delta ! si noi vrem sa mergem in septembrie; sau, dak nu, mergem la Voineasa.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!

Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
NOU!! Blog Director de Gradinarit
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Ce frumos visez si eu la o vacanta .... si ce as vrea chiar acum sa plec ... dar tb sa ma trezesc ca pana cand plecam noi mai e cale lungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... Abia la sf lui august avem cum sa plecam pe undeva asa ca nu-mi ramane decat sa visez ....

Mergi la inceput

Si mai vroiam sa ii spun Silviei ca site-ul e minunat, iar ideea cu parada e originala .... m-as fi inscris dar nu ne mai incap hainele de la nunta ... am cateva kg in plus fata de atunci si s-a blocat acul de la cantar la greutatea asta de vreo 2 luni

Mergi la inceput

Mei da nu ma ia si pe mine cineva in bagaje ca vreau acum la mare .... tocmai am rezervat o vacanta la sf lui august .... si pana atunciiiiiiiiiiiiii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

miky...eu ce sa mai zic ca nu stiu daca o sa reusim sa fugim macar 3 zile la mare...stam rau cu finantele anul asta...
SI acum mai am nitel si ma urc pe pereti sau impusc vecinii s-au gasit sa-si monteze mobila fix de la ora 12 si bocane si baraie si acum,iar bia doarme in reprize...si mi-e nu stiu cum sa ma duc sa ma iau de ei sunt tigani...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am fost si noi la dr si Sofiuca este mult mai bine, dar a ramas cu haraitul in piept si secretiile, multumesc DD ca nu mai varsa din cauza lor.In continuare va lua doar zyrtec, megamylase si ketof, iar noutatea vine ca timp de 3 luni va lua singulair cate un pliculet seara.

Elle sa ne spui ce ai facut la eco, sper ca samburelul sa fie bine!

Vad ca deja vb despre vacante noi o sa plecam in septembrie in turcia cateva familii+copii cu ultra all inclusive, iar pana atunci ca sa nu ma plictisesc acasa voi merge doar eu cu Sofiuca la mare vreo 10zile prin iulie.

Aseara a venit iepurasul si la mine cam tarziu ce-i drept, mi-a luat sotul o masina noua , nu m-am putut abtine si am inaugurat-o, pozele le puteti vedea aici, mai tarziu incarc si ultimele poze cu Sofiuca.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Madalina super masinuta sa o stapanesti sanatoasa.
Vreau si eu reteta checului cu piersici please !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Help pls!
Iulia a vomitat azi dimineata in jet tot bibeonul cu lapte pe care il bause noaptea.
De la 1 la 5 a avut trei scaune moi....aproape apa.
La 2 a mai vomitat o data.

I'am dat smecta si nu a vrut sa bea decat o gura, orez nu ii place...vrea numai paine.
A venit doc la noi si i'a prescris STREVITAL, 2 zile pe cale orala.
Ce parere aveti de antibioticul asta?
Nu prea am incredere in niciun doc de aici, iar doc care a venit e mai invarsta si ma gandesc ca mai are experienta.
Lala daca esti poe aici, pls, spune mi ce sa fac cu tratamentul asta, sa nu fac mai mult rau decat bine.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Help pls!
Iulia a vomitat azi dimineata in jet tot bibeonul cu lapte pe care il bause noaptea.
De la 1 la 5 a avut trei scaune moi....aproape apa.
La 2 a mai vomitat o data.

I'am dat smecta si nu a vrut sa bea decat o gura, orez nu ii place...vrea numai paine.
A venit doc la noi si i'a prescris STREVITAL, 2 zile pe cale orala.
Ce parere aveti de antibioticul asta?
Nu prea am incredere in niciun doc de aici, iar doc care a venit e mai invarsta si ma gandesc ca mai are experienta.
Lala daca esti poe aici, pls, spune mi ce sa fac cu tratamentul asta, sa nu fac mai mult rau decat bine.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Shose nu stiu nimic de antibioticul asta.
Eu in cazuri din astea ii dadeam picaturi de Metroclopramid si praful dintr-o capsula de Ercefuryl dizolvat in cateva picaturi de apa.
Asta ultim e un fel de antibiotic local pt scaune diareice.
La Bogdan aveam si eu problema regimului , nu il accepta deloc. El manca cereale cu lapte , sticksuri si covrigei vreo 2 zile
Cu greu il fortam sa pape 2 linguri de pilaf.
Plus ceai de menta.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ia sa imi intind si eu placintica…ca sunt nevorbita…o sa par off-topic pt ca sunt insemnarile din capitolul trecut.

LalaD l-am admirat pe pletosel in poze…ce faine jucarii are el acolo…si cand ma gandesc ce aveam noi…nici macar 10 procente din cate au copiii din ziua de azi. Mi-a stat inima in loc cand am citit ce putea sa pateasca evadatorul in vacanta. Si apropos de deschisul usii…fi-miu deschide TOATE usile de muuuuuuult.

Eliza ce superba fetita e Emma. Si ce garderoba de invidiat are.

Ven, felicitari pt masinuta.

Mada, off, prin ce momente ai trecut cu Sofiuca. Singuler ia p ca e suspecta de astm? Oricum eu stiu ca e f bun si cu f putine reactii adverse.

Ceska ce frumos ai povestit de copilarie...mi-au dat lacrimile. Oricum imi place in general cum reusesti sa iti pui gandurile pe hartie...e si asta un har.

Claudia, imi pare rau de necazul cu serviciul sotului...si ca vezi intamplarea pozitiv...inseamna ca sefilor nu le pasa prea mult de personal si e bine ca a plecat... sigur va gasi ceva pe potriva lui, sa nu isi piarda speranta... sa gandeasca pozitiv si sa isi revizuiasca toate atuurile pt piata actuala...cine stie, poate isi gaseste ceva mai bine platit... in situatii de criza supravietuiesc companiile care sunt axate pe personal, nu neaparat pe profit. Voi sunteti o familie frumoasa si veti trece peste asta. Pup si eu degetelul ars.

Codruta super pozele. Ce fetita delicata si ce ochi expresivi are Alexia. Condoleante pt pierderea suferita!

Grati eu il pun cu burta pe genuchi sustinandu-i umeri cu o mana si ca Lala ii dau o lovitura ferma intre omoplati. Fi calma...ei au inca reflexul de a vomita instant cand ceva le blocheaza traheea.

Cati frumoase pozele din vacanta. Ptiu, asa ma bate si maica-mea la cap ca Iulia ar fi rahitica...ea are un pic coastele evazate si burtoiul de rigoare...dar am fost la pediatru si mi-a zis ca sunt semne mai complexe...paloare, transpiratii, apetit scazut(fara legatura cu greutatea...ca si ea e manechin), etc., semne pe care nu le-am bifat...cat despre vitamina D...aia nu le recomnda din motiv de clima...soarele probabil nu va lipseste...si fie vb intre noi e cam frectie la picior... legume pe cat posibil crude si fructe la greu si tinut afara cat mai mult.

Urmeaza placinta 2 ca nu ma lasa sa postez toata placintoaia.

Mergi la inceput