Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 20
creata2008 spune:

Grati, alea erau vremuri cand eram mai tinerica, d-aia mi-s frumoasa rau-rau!!! 

Da' nu stii de ce rad! Pentru ca de curand, nu stiu, sa fie o luna, poate, am cautat pe net locuri cu pereti de catarare artificiali. Mi-a placut atat de mult partea aia cu catararea pe munte, incat vreau sa imi fac un obicei din a merge la "sala". Ca la baschet nu cred ca mai ajung, pentru ca se joaca foarte tarziu seara, adica gen 9-10 seara pana pe la 12-1.
Am citit de Dudu mic, n-am apucat sa vad poze cu voi... Mariucai, dupa cei 8 dinti din fata, i-au iesit maselele, 4 buc., si acum suntem la canini. Primul a iesit, dar foarte putin, posibil al doilea (ambii de sus).
Referitor la spalatul pe dinti, eu o spal de ceva vreme, cred ca sunt vreo 4-5-6 luni (deh, i-au iesit repede dintii si maselele), cu periuta cu peri de la inceput, Colgate, si cu pasta tot de la Colgate. E foarte receptiva si ii place, mai mult, se spala si singura! Dupa ce o curat eu bine, sa stiu ca e ok, ii las periuta si da si ea pe dinti, dar mai mult pe masele ii iese figura bine.
Mai devreme am fost in parc, cat s-a tuns mama mea, si s-a jucat, am dat-o pe tobogan, in leagan...
Acum o sa plec pana in Bucuresti, ca am incheiat inca un parteneriat pentru Bride Parade, iupiii!
Te pup, pupa-l si pe Dudu!
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela HiHi!!! Cretzule deabia acum am vazut "folderul narcisist"...alpinism??? retusez atunci: "...la puterea n la n"...si dragutzo, esti frumoasa rau...da rau... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
NOU!! Blog Director de Gradinarit
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
lala am gasit sa-mi fac rezervare direct de pe situl hotelului..684 euro, 7 nopti, HB. voi cat ati dat? hai ca te-am zapacit de cap .. scuze .. ![]()
Deluxe Studio
Plan tarifar: WWW.ALBENA.BG - FLAMINGO GRAND BED BREAKFAST & DINNER EUR - 15% OFFER
Total: 684.25 EUR
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
creata2008 spune:
Pupam burtica si pe Milan! Multumim ca ne vizitezi blog-urile! Cum esti, cum e cu sarcina? Ce face Milan?
Oricum, multumesc tuturor fetelor pentru re-primire! 
| citat din mesajul lui emabucuresti apropo de bloguri, Silvia iubita mi era dor de voi si noroc cu blogul, link de la al Lalei, asa am mai aflat si eu de voi. Welcome back fetele! |
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti Lala hihi vacanta in septembrie la mare in Ro chiar o vrem. Doamne ajuta sa fim sanatosi cu totii, curaj am sa merg la noi la toamna cu bebicii! Pt inceputul verii imi mai ramane tot varianta litoral romanesc, am cam inceput sa reconsider de curand planul. E totusi mai lung drumul pana in Bg, asa-i? plus ca nu esti in tara ta in caz de ceva. Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Nu e vorba de drum ca faci cam 40 de minute din Vama veche pana in Albena.
Insa daca e sa te apuce nascutul
Cum a sugerat Elle, la turci in mai ar fi o varianta .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta lala am gasit sa-mi fac rezervare direct de pe situl hotelului..684 euro, 7 nopti, DM. voi cat ati dat? hai ca te-am zapacit de cap .. scuze .. Deluxe Studio Plan tarifar: WWW.ALBENA.BG - FLAMINGO GRAND BED BREAKFAST & DINNER EUR - 15% OFFER Total: 684.25 EUR Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Eu nu am avut curaj sa fac rezervare direct la ei, vezi ca nu e site-ul hotelului e un site de booking Albena ( sau eu nu am dat de el ).
Oricum pretul e super ok.
Eu am platit mai mult cu o suta ca am alt plan tarifar de sezon.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
creata2008 spune:
Eu cred ca oboseala acumulata isi spune cuvantul. Poate n-ar fi rau daca ai sta cateva zile acasa!
Ai mare grija pe viitor, va pup! Cred ca durerile sunt firesti dupa o cazatura asa de puternica, dar bebe e protejat in burtica. Oricum, nu strica inca o echo, sa fii sigura!
| citat din mesajul lui Ellenuta eu-s anchilozata .. durerea de la cazatura s-a urcat pe coloana, ma dor omoplatul drept si ceafa .. sunt ca lupu' .. ma intorc cu totul. si eu sunt super atenta de obicei dar ieri nu stiu ce naibii s-a intamplat .. taman ce mi-am varsat un pahar de apa pe pantaloni, birou, tastatura .. .. e clar sunt varza si trebuie sa plec acasa .. |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
da asa e, nu e situl hotelului. dar cand ii dau rezervare din site, ma trimite automat pe situl ala albena.bg ... deci sa nu risc, nu?? Doamne fereste sa ajung acolo si sa ma trezesc in aer ... mai bine merg pe agentie si gata .. desi e cu 115 euro mai scump ...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
emabucuresti spune:
La turci am fost intr un an in iunie si era apa rece in mare si piscina...Nush ce sa zic de luna mai asadar
Silvia suntem bine dragele noastre, Milan un pic racit in rest totul ok cu noi. Va pupacim!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
creata2008 spune:
Mi-a cumparat si mie matusa mea din aia pentru cada. E excelenta!
Noi in concediul din vara vom merge in Delta, 5 nopti, si apoi in Apuseni. Nu imi fac griji, pentru ca pana atunci vreau sa o invat cu dusul, in baia ei nu e decat cabina de dus. Nu stiu cand plecati voi, dar nu cred ca vor fi probleme mari cu spalatul. Poti lua chestia aia (ca nu stiu cum se numeste exact) si dupa ce dezinfectezi cada, sa o pui si pe Adeluta.
Noi am tot fost plecati cu ea prin diverse locuri, e obisnuita cu plecarile. Cand era mica-mica, avea doar 2-3-4 luni, o tineam eu in brate, in dus, si Dani o spala. Ne-am descurcat ok, ca era mica. Dar acum, pentru ca sta in picioare si te intelegi cu ea, o las pe ea singurica.
| citat din mesajul lui ginnette I-am cumparat chestie d'aia de pus in cada, sa n-alunece (de 2 ori mi-a facut-o, pan-acum si a fost coshmar). Ma gandeam s-o iau si in concediu, sa i-o pun in cada - sa nu stea direct in cada; a popos, voi cum i-ati spalat pe piticuti? (ma streseaza rau, concediul asta, dar pt ea mergem, ca-i recomandata marea). |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ginnette spune:
Silvia, ea acum sta cate 15'-20' de minute in cada, se joaca cu jucariile (si noi stam si ne uitam la ea, ca la icoana, si ne incanta orice gest
), 'bate' apa cu mainile si picioarele, ce mai, distractie mare pe capul ei.
Mi-am adus aminte cand povesteai tu, cum o spalai la dus; dar crezi ca acum 11 kg o sa stea cuminte, in brate sau macar, in picioare s-o spal?!
Ce fain suna Delta
! si noi vrem sa mergem in septembrie; sau, dak nu, mergem la Voineasa.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

.. e clar sunt varza si trebuie sa plec acasa ..