Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Miky mamica si celelalte mamici care mi au raspuns

Shose asta ziceam si eu, ca am storcator de fructedar nu il folosesc p;t ca e [rea complicat. O sa iau insa un storcator de citrice micut si util.

Of, Milan a facut azi noapte febra, 38,6, i am dat nurofen, l am dezbracat si i a scazut. Suntem in continuare pe antitermice si siropele, doctora zice ca nu e cazul de antibiotic.Mananca tare prost totusi, si f putin lapte. In rest e fresh. Nasul nu e infundat.
ca va ganditi la noi

Fara dou dou ul lui preferat si cearsafurile lui nu plecam nici noi sa dormim in alta parte. Plus suzi bineinteles.

Noi avem niste stelute cat palma, antiderapante, vreo 6 , care adera cu ventuze la cada, sa nu alunece.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor .. stiti pe cineva cu bebelusi intre 5-8 luni?? o colega de-a mea doneaza niste hainute bune bune ce provin de la tripleti. sunt multe hainute.

daca stiti pe cineva nevoias va rog sa-mi spuneti sa va pun in contact cu colega.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

lala gand la gand .. exact asa ma gandeam eu .. sa plecam pe la 4-5 dimineata .. ii dau un pic de laptic in masina si la intoarcere, chiar daca e mai cald, sa plecam la ora pranzului cand e vremea de somnic ..

ema si eu tot storcator din ala mic mic de citrice am .. pe ala o sa-l car in concediu .. desi parca m-ar tenta sa iau ptr acasa si storcator mare sa pot sa-i fac morcovei, mere, piersici, pere .. vedem ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor .. stiti pe cineva cu bebelusi intre 5-8 luni?? o colega de-a mea doneaza niste hainute bune bune ce provin de la tripleti. sunt multe hainute.

daca stiti pe cineva nevoias va rog sa-mi spuneti sa va pun in contact cu colega.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Si eu am de dat; si rochite si geci de iarna, de toate.

N-a mai aparut Florina (Anca Soare); ea cunostea o familie cu o fetita.
Oricum, cine stie , sa ne-anunte si p enoi.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Uitasem avem si noi cateva poze noi daca aveti timp si chef
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2536891470102239560tTrRoe

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Ce mare sa facut Bianca,este o frumusica iar tu mami esti asa tinerica,vreau si eu sa mai fiu

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Eu nush ce sa fac cu concediul, ma tenteaza si pe mine Bg si perioada mentionata de tine Elle. Dar voi fi in aprox 35 saptamnani. Voi ati avea curaj sa plecati? Mai devreme nu are rost, e frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Eu nush ce sa fac cu concediul, ma tenteaza si pe mine Bg si perioada mentionata de tine Elle. Dar voi fi in aprox 35 saptamnani. Voi ati avea curaj sa plecati? Mai devreme nu are rost, e frig.

Ema e cam obositor pentru o sarcina atat de avansata.
Mai curand in septembrie o saptamana la Majestic/Rex Mamaia cu ambii pitici

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Eva creste mare
Eva

papa bun

Si eu am de dat; si rochite si geci de iarna, de toate.

N-a mai aparut Florina (Anca Soare); ea cunostea o familie cu o fetita.
Oricum, cine stie , sa ne-anunte si p enoi.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

eu am dat anunt la ajutor umanitar si m-a contactat ancadragoman. cunoaste o familie cu 5 copii dintre care 2 gemenute de o luna .. am pus-o in legatura cu colega si se descurca ele mai departe.

posteaza si tu si sigur vei gasi sa le dai.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Lala hihi vacanta in septembrie la mare in Ro chiar o vrem. Doamne ajuta sa fim sanatosi cu totii, curaj am sa merg la noi la toamna cu bebicii!

Pt inceputul verii imi mai ramane tot varianta litoral romanesc, am cam inceput sa reconsider de curand planul. E totusi mai lung drumul pana in Bg, asa-i? plus ca nu esti in tara ta in caz de ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

dar acum in mai, la turci nu te-ar tenta? vremea e super si nici burtica nu e mare .. sau nu ai curaj?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput