Regasiri(33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Maya - sunt si eu pe aici - ma tot chinui sa raspund de catva timp - si se tot iveste cate ceva si inchid fereastra.

in primul rand bafta multa maine si tie nervi de otel. Nu stresati fata daca nu o sa vrea din prima - pt prima zi e ok si juma de ora. Doamne cate amintiri ma napadesc ...Bafta!

de intalnire n-am raspuns pentru ca nu-mi permit sa ma bag. Am facut noi o ghidusie anul trecut de ne cam lingem pe botic de concedii cam 2-3 ani. asa ca .... sorry - noi tre sa spunem PAS.

ma bucur ca v-au placut pozele noastre.
m-ati intrebat daca nu am avut emotii cand urca pe ditai topoganul - la inceput da - apoi ma tineam de capu lui tasu sa inceteze sa se mai dea impreuna cu ea si s-o lase libera sa se dea singura - sa prinda curaj, deci a venit de la sine toata treaba si a plecat tot de la sine toata teama.

m-ati mai intrebat (nu mai stiu cine - sorry) cu cate kg am ramas - ei bine am avut 74 in sarcina - final si am iesit din maternitate cu 70 - am reluat mancarea pentru a ma alimenta - pentru a avea lapte si am reajuns la 74.
Acum am lasat-o mai moale si am revenit la 70. Mai am fff mult pana sa ajung unde mi-am propus - dar nu cred sa am sanse anul acesta - no - eu oricum am rabdare.

danita - vazut pozele - super faine - vreau si eu. offf -de cateva zile imi tot propun sa te sun si ma tot iau cu diferite si iar aman ... nu mai am io timpul liber de alta data - of of.

inca una si ma duc.

v-am povestit cat e Kara de incantata de Mako? De cate ori vede o apa incepe (chiar si in poze) - mama - aici e Mako? si r vrea sa inoate.
A dus-o tasu la Bega - canalul din Timisoara. Voia fata sa inoate in apa - desi e mizerabila. Apoi la Otelu am dus-o la raul care traverseaza orasul - din nou voia sa inoate - ii tot explicam ca la vara - insa sunt covinsa ca nici picioarele nu le va baga in apa - atat e de rece. Am dus-o si la noi in TM la strand si nu a intrat tot din cauza apei reci. Deci pentru ea - Mako e idealul. Vom face tot posibilul sa mergem cat mai des si acest an - maiales ca e mult mai ieftin decat la noi la strand - e si aproape, cheltuim putin ... deci e ideal din 2 in 2 w/e -uri.
Eibine - mergand spre Otelu fata a dormit in scaunul ei de masina. Dupa o oara de mers se trezeste si se uita pe geam - se dezmeticeste si incepe - mama - uite!
eu - ce mama? daaa - padurea, dealurile, verde copacii.
habar n-am ce-mi arata - ii ziceam de toate.
ea- nu mama - uite - ce mare e! uite mama - pot si eu sa inot in ea?

m-a spart, nu alta.
in Timisoara fata nu a putit vedea niciodata linia orizontului - locul unde se ingana pamantul cu cerul - in acea zi era asa de frumos cerul - un albastru foarte frumos si expresiv - asa ca fata a considerat ca e apa - si voia sa inoate si ea nitel.

gata - canta si Romania la Eurovision - fug si io la dus si la nani

pupam toate fetele
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata!

Gata cafeaua, ceaiul si ciocolata. Dati o fuga pana in Ploiesti sa luati, sau spuneti si vi le trimit la pachet

Am reusit sa vad pozele Mironei...am avut ceva emotii cand am vazut=o pe Karina cum se urca singura pe scara de la topogan, si mi-a placut cum tipa cand isi dadea drumul la vale
Mirona, daca te-ai uitat la Eurovision, ia spune ce-a facut Elena, s-a calificat? ( presupun ca a fost faza aia de calificari)

Maya, tinem pumnii ptr Ana. Sa ne spui cum a fost.
Maine vreau sa ma duc la o gradinita - tot langa scoala fetelor, dar alta- sa vad daca primeste copii pana in 3 ani , cat costa pe luna si daca mai sunt locuri. Nu-s convinsa 100% ca vreau sa-l duc, dar...sa vad daca imi place ce vad( si ce aud)

Dbunny, si ce daca face in curtea din spate, de undeva tot trebuie sa inceapa, nu? Dar cand il duci la gradi...cum si unde face? Sau nu-l mai duci?

Ank, trimite-mi unghiile sa ti le dau cu oja. Cum mai stai cu olita?

Dolores, nu mai spui nimic?

De restul ce sa mai zic, n-au mai scris de secole.

Aici e vremea cam nasoala, sta sa ploua, si asa chef de munca am....asa as dormi.....

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neata,
iar prestez cu o singura mana. ne chinuie colicile la greu- dar Raul e barbat mai- doar geme si icneste - dragul de el - nu prea plange - decat daca se sperie rau si ii e foame rau de tot. O ducem din suspensii in ceaiuri si din ceaiuri in supozitori de colici, of of.

Da, Roxana - se califica Elena in finala, chiar daca i-a mai scapat nitel vocea.
Dupa parerea mea nici nu a prea avut concurenta aseara - numai aratari de melodii au fost. Adevarata concurenta va fi joi. Am auzit cateva voci bune. Pentru sambata - prevad cateva puncte si pentru Romania acolo - dar nici cum sa aibe sanse de primele 10 locuri. Om vedea.

fug sa-l pun in pat - poate reusesc si eu sa pap ceva, sau poate nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pentru toata lumea ca poate inceteaza ploaia!
Maya la ce Gradi? Particulara cu program scurt?
Bafta si sa ne povestesti!
Dbunny la noi pana sambata a fost doar:FAC PISU IN PAMPERS - LA OLITA NU VREAU! Acum ii pun pampers afara si la somn, iar in rest nu au fost accidente. Asa, s-a hotarat ea deodata, fara incercari sau alte rugaminti.
Roxana pun unghiile prin curierat sa ajunga mai repede
Miro frumoasa faza cu linia orizontului, cat despre innotat ...vine ea vara si e rost de balaceala.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Gata, am ajuns de la gradi. Sunt extrem de incantata de alegerea facuta, Ana s-a acomodat din prima, eu am cam stat degeaba dupa ea, nici nu a intrebat de mine. Conditiile sunt de la nota 10 in sus, la superlativ totul. Educatoarea e una cu experienta, a fost pe la inspectorat 15 ani, a scris si carti si e tare femeia, mi-a placut rau de ea. Ana a pupat-o de-a albit-o, am vazut ca toti copilasii o indrageau f mult. A durat nitel pana a scos-o din mamaie, am invatat-o sa-i zica doamna. A participat la lectiile doamnei, era vocea ei mai sus decat la toti, fie ca stia fie ca nu, fata canta:)). Vroiam initial s-o las pana la 1 dar nu am scapat de ea ca vrea sa si pape acolo si am lasat-o, am mancat de a rupt, apoi ca vrea si nani la gradi dar am luat-o totusi acasa. Nu mai vroia sa vina cu noi, ca ea ramane la gradinita. Au bucatareasca acolo, o dna extraordinar de calda si draguta si gateste de m-am lins si eu pe degete. Curatenie de nu am vz nicaieri, radacinoasele se dau pe o fereastra separata sa nu cumva sa cada pamant sau altele pe jos, fructele si legumele pe altundeva etc. Toate normele posibile sunt indeplinita, chiar m-au impresionat. Si la banuti nu mi se pare scump, pana la ora 1 costa 3.9 mil, si daca lasi si la masa de pranz 5.9 mil, poti si nani sa-i lasi dar fara gustare cand se trezesc, daca vrei si gustarea mai pui niste bani, nu am intrebat cat ca o s-o iau acasa dupa pranz. Oricum ziceai ca e copilul meu acolo de 2 ani, nu ca ar fi prima zi. La masa se ocupa si educatoarea si asistenta medicala si bucatareasa, le dau la fiecare in parte, care nu se descurca sau care nu mai vrea. La wc merg tot ele cu ei, Ana e singura cu olita, restul fac pe wc. Dar sper sa invete de la fetitele mai mari, oricum wc-urile sunt special pt bebei, f f micute, chiuveta la fel. Ce sa mai, beton de gradinita. Ank se numeste universul copilariei, e pe str. Pinilor, daca te intereseaza, cand mergi spre Smeura, vis-a-vis de cartierul Primavara. O sa va pun si poze cand le transfer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna fetele....repede de la servici, repede la cumparaturi si repede la davidutzu purecutzu

v-am pupat tot in fuga

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

gradi e particulara??
ca la noi daca lasi program normal ajunge la pretul deosebit de frumos de 13 milioane

program scurt in jur de 9 milioane
deci?? ..........

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Gata, am ajuns de la gradi. Sunt extrem de incantata de alegerea facuta, Ana s-a acomodat din prima, eu am cam stat degeaba dupa ea, nici nu a intrebat de mine. Conditiile sunt de la nota 10 in sus, la superlativ totul. Educatoarea e una cu experienta, a fost pe la inspectorat 15 ani, a scris si carti si e tare femeia, mi-a placut rau de ea. Ana a pupat-o de-a albit-o, am vazut ca toti copilasii o indrageau f mult. A durat nitel pana a scos-o din mamaie, am invatat-o sa-i zica doamna. A participat la lectiile doamnei, era vocea ei mai sus decat la toti, fie ca stia fie ca nu, fata canta:)). Vroiam initial s-o las pana la 1 dar nu am scapat de ea ca vrea sa si pape acolo si am lasat-o, am mancat de a rupt, apoi ca vrea si nani la gradi dar am luat-o totusi acasa. Nu mai vroia sa vina cu noi, ca ea ramane la gradinita. Au bucatareasca acolo, o dna extraordinar de calda si draguta si gateste de m-am lins si eu pe degete. Curatenie de nu am vz nicaieri, radacinoasele se dau pe o fereastra separata sa nu cumva sa cada pamant sau altele pe jos, fructele si legumele pe altundeva etc. Toate normele posibile sunt indeplinita, chiar m-au impresionat. Si la banuti nu mi se pare scump, pana la ora 1 costa 3.9 mil, si daca lasi si la masa de pranz 5.9 mil, poti si nani sa-i lasi dar fara gustare cand se trezesc, daca vrei si gustarea mai pui niste bani, nu am intrebat cat ca o s-o iau acasa dupa pranz. Oricum ziceai ca e copilul meu acolo de 2 ani, nu ca ar fi prima zi. La masa se ocupa si educatoarea si asistenta medicala si bucatareasa, le dau la fiecare in parte, care nu se descurca sau care nu mai vrea. La wc merg tot ele cu ei, Ana e singura cu olita, restul fac pe wc. Dar sper sa invete de la fetitele mai mari, oricum wc-urile sunt special pt bebei, f f micute, chiuveta la fel. Ce sa mai, beton de gradinita. Ank se numeste universul copilariei, e pe str. Pinilor, daca te intereseaza, cand mergi spre Smeura, vis-a-vis de cartierul Primavara. O sa va pun si poze cand le transfer.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Maya la ce gradi ai dus-o pe Ana?
Fetelor mie mi s-a pus ca mai vreau un copil...totusi cred ca vom mai astepta un an ...insa asa ma apuca nostalgia cand vad bebelusi ! Sotul se lasa cam greu convins, insa ma bucur ca nu refuy[ cu desavarsire ideea de inca un copil...pana acuma nici nu vroia sa auda, acum dupa cateva discutii imi zice ca peste un an mai vedem...deci se intrevede o speranta, plus ca il vad eu si pe el cum se uita dupa copii mici :)!

Va pup!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Miro, cam acelasi lucru l-am patit anul trecut cu Alex, mergeam la mare si pe Autostrada Soarelui ma innebunise cu "uite mami am ajuns uite apa mare"....acum nu stiu daca ea zicea apa mare la cer sau la capurile intinse... oricum Kara e o scumpa!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dolores e particulara gradinita, preturile mi se par ok.
Carla "universul copilariei" se numeste, au si site aici, sper sa nu fie considerata reclama.
Am pus poze cu Ana in prima zi de gradi, ia sa vedeti ce acomodata e aici

Mergi la inceput