Regasiri(33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Dbunny, si ce daca face in curtea din spate, de undeva tot trebuie sa inceapa, nu? Dar cand il duci la gradi...cum si unde face? Sau nu-l mai duci?

La gradi au wc mici...si ieri a facut la wc. Azi n-a pisat nimic la cresa. Nici in masina in drum spre soacra. La soacra a cerut la olita de 2 ori. A facut. apoi a scapat putin in pantaloni, era prea ocupat cu fugaritul verisoarelor.

mayaione ma bucur ca Anei ii place mult la gradi. Se vede ca s-a distrat bine e asa important cand copilul e fericit si multumit cu cine-l lasi

Azi m-am lafait...toata dimineata prin magazine. am incercat vreo 15 rochite, dar la kilele mele, ori erau prea scurte, ori prea scumpe. pana la urma mi-am luat una neagra cu buline mari albe si malva, fara bretele sau maneci, dar tot am ramas cu idea uneia d'alea luuuungi vaporoase, in mai multe culori www.kiabi.es/mujer/vestidos/vestido-corpino-estampado-de-gasa/188/P183350" target="_blank">asa

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata! Va invit la un 3in 1 ca asta am . Pentru o gama variata de cafea las' ca vine Roxana
Maya am vazut pozicile de la gradi. E super! Eu o sa trebuiasca sa o las pana la 17-18, asa ca sunt cam multi banuti. Am inscris-o la nr. 5 in Craiovei ca e langa casa.
Miro of, of....sa scapati mai repede e colici!
Dolores, Carla
Dbunny vreau si eu prin magazine la probat...da rochii pt mine nu cred ca gasesc ca am vreo 82kg si 1.77...ditamai va...
Restul fetelor ce-or face? Heeeiiiiiiiiiiii!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

maya..super preturi de super gradi..ma bucur ca anei ii place

dbunny..ce wow wow e rochitza....numai buna de purtat, vaporoasa

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Azi am lasat-o singura la gradinita, ce bine e sa mai iesi si fara copil prin oras. Am sunat acum la asistentul medical sa intreb cum se descurca Ana si mi-a zis ca nu are nicio treaba, e fericita, se joaca, a papat tot, si nu mai vrea olitaaaaa. Nu credeam asa ceva sau credeam, dar nu intr-o zi. Am dus ieri olita s-o tina acolo si azi a spus asistentei ca ea e mare si vrea pe wc, olita e pt bebelasi. Asa ca a facut numai pe wc. Mi-a zis ca daca ar fi toti copilasii asa ce usoara ar fi sarcina lor, o lacrima nu i-a curs pt noi. O s-o las sa pape si de pranz tot acolo ca-i place si am vazut cum calculeaza portia pt fiecare copilas. Nu se dau din comert dulciuri, numai ce face dna Rodica, bucatareasa, o placintica, un chec etc. Nu-mi vine sa cred ca nu au fost probleme deloc cu acomodatul, cred ca se plictisise prea rau de noi acasa si vroia colectivitate. S-a trezit dimineata de la ora 7 s-o imbrac c-o asteapta doamna la gradi.

Mergi la inceput

Maya ce mai , te-a parasit fata! E fata mare, nu gluma. Ma bucur mult ca ii place si se simte bine!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mayaione
S-a trezit dimineata de la ora 7 s-o imbrac c-o asteapta doamna la gradi.

dulceata mica

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata fetele(cam prea de dimineata dar altfel nu apuc sa va mai scriu).Cat e acasa Daria ma tine numai pe afara-stiu ca e f bine pt ea insa eu nu mai am timp de absolut nimic.Sa nu radeti de mine dar eu astept iarna sa ma mai pot si eu aduna prin casa

am citit mai tot printre bucatele dar de raspuns una alta -poate in w/e
am terminat vinerea trecuta inspectia cu bine .Doua zile am avut senzatia ca sunt in vacanta dar mi-a trecut .Acum numar zilele pana la vacanta cea mare

va pup

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

fete cucuiete si puiuti cumintei!
Dastefa felicitari pt inspectie.Gata! S-a terminat! Cat despre vacanta mare - esti o fericita. Eu dc reusesc sa-mi iau 5 zile e OK.
Ce faceti fetele? Vine week-endul si iesim la plimbare cu piticii. Aveti ceva in plan?
Fata mea s-a dat aseara pe un tobogan de 3 m in spirala. Partea proasta e ca era foarte aglomerat, restul de copii erau mult mai mari si nu erau deloc atenti. cred ca am imbatranit cu vreo 2-3 ani, da dc asta vroia fata! Si dc vrea, mama ce urlete si tranteli pe jis dc nu iese ca ea (trebuie sa o las un pic in apele ei, iar dupa aceea de abia pot negocia).
A...sa va intreb: la noi a aparut o problema mare - nu mai vrea sa o spal pe cap., mai bine zis sa o clatesc, indiferent dc sta cu capul pe spate, sau orice alta pozitie....pana acum vreo 2 saptamani totul era ok, dar acum.... Nu s-a intamplat nimic la ultima baita la care a fost cuminte, samponelul este acelasi (sanosan), pur si simplu o enerveaza apa. Am vazut ca si la spalatul pe fata a inceput sa mai maraie...
Aveti vreo idee ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

BRAVO ANA!!!

Carla tu zicei mami ca te apuci de BB2? bravo mami - tin pumnii stransi tare.

io iar pe fuga - mai citesc pe net, mai fac un bagaj cat ma lasa Raul - cat nu - la datorie.

azi mergem la ai mei - mie un dor de Kara de nu mai pot. Orice prin casa imi aduce amintede ea, azi am trecut prin parc sa-i vad prietenele la joaca - sa-mi alin dorul.
of ca nu mai ajung odata s-o strang in brate.

pt SIMINA - stiu ca ne citeste
azi ma duc la fata!!!
no - ca am ajuns si eu sa spun asa - dar e naspa tare, e dureros - nu stiu altele cum pot - dar mie mi se rupe sufletul fara ea langa mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirona
pt SIMINA - stiu ca ne citeste
azi ma duc la fata!!!
no - ca am ajuns si eu sa spun asa - dar e naspa tare, e dureros - nu stiu altele cum pot - dar mie mi se rupe sufletul fara ea langa mine.

o sngura data am stat departe de Dani, sau de 2 ori...o zi jumate, umblai pe la ambasada la 600km distanta...nu-l las nicaieri fara mine, o plange el fara mine, dar eu fara el nu pot

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput