Regasiri(33)
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxana c. Intrebare ptr mamicile de baieti: baietii vostri cum fac pipi: stand pe olita/ reductor sau in picioare? Al meu doar la baie face in picioare, si nu mereu, in rest...in fund. |
Bodo face la fel ..in fund.Felicitari ca a cerut olita

Si noi am fost la cantar
Eu ii dau in completare lapte praf-milumil-

O sambata frumoasa si numai bucurii.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
carla2005 spune:
Buna fetele, noi suntem binisor, Alex tuseste un pic, dar in rest e ok. Eu am foarte mult de lucru la munca de cand au bagat impozitul asta forfetar, plec si la 8 de la serviciu, Alex si sotul stau cu mine la munca de pe la 6!
Va pun poze ca am impresia ca nu mergea site-ul, sau nu stiu ce am facut... http://good-times.webshots.com/album/568027861gnLkPv?start=24...
Imi fac planuri de vacanta....
....
mama din 16 nov 2006
Draga mea
roxana c. spune:
Carla, nu se vad pozele.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Mirona spune:
buna seara fetele,
noi am fost plecatila Otelu Rosu la ai mei peste w/e. Am lasat-o pe Kara acolo - pentru una sau doua saptamani - cat rezista ea - si/sau noi unii fara altii.
Am facut si ceva poze pe acolo, dar nu numai acolo. Delectati-va cu ele - la final 3 filmulete pe topoganul ruginit de vreme (e de prin copilaria mea pe acolo).
va pup - revin maine si cu ceva impresii.
noapte frumoasa tuturor. 
roxana c. spune:
Neata!
Poftiti la cafeluta, ceai, ciocolata calda....fiecare cum pofteste!
Sunt la servici, mi-am facut manechiura la prima ora ca acasa n-am avut timp
, am incercat sa ma uit pe pozele Mironei si mi s-a blocat calculatorul
, asa ca le voi vedea acasa, nu mai incerc acum.
Calin face in continuare la olita, iar la pranz il culc fara pampersi, sambata se trezise plangand, l-am intrebat daca face pipi, a zis ca da , l-am pus pe olita si dupa ce-a facut a adormit iarasi.
Ieri am fost la gratar si l-am culcat sub umbrela, s-a trezit la un moment dat, l-am intrebat daca face pipi, a spus intai ca nu, apoi da, cand l-am pus pe olita am vazut ca se scapase putin pe el, dar a facut restul in olita.
Acum, dimineata, a venit in baie dupa mine cu olita cu tot, mi-a spus ca face pipi, am vrut sa-l iau in dormitor, in timp ce ma imbrac eu sa stea el pe olita, ca si asa eram in intarziere, dar a spus clar" baie"
, adica pipi face in baie, nu in alta parte![]()
Trimit si revin cand mai am timp.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
mayaione spune:
Buna dimineata, slaba activitate de weekend. Miro am vazut pozele cu frumosii tai copilasi. Nu aveai emotii cand urca singura Kara pe ditai toboganul? E obisnuita sa stea fara voi? Ana nnu cred ca rezista mai mult de cateva ore fara noi, si asta ziua ca seara nu se culca sub nicio forma fara mami si tati in casa.
Cu muntele vad ca nu raspunde nimeni la apel, poate va mai ganditi, ar fi fain sa ne cunoastem. Roxana Satic e pana in Dambovicioara, poate stii pestera de acolo. Imi place ca e si peisaj frumos si e linisteee si fain, fiind intre munti nu e nici curent, nici vant, f placut e. Noi cand am fost era destul de frig, inca era zapada, dar acolo era un fel de ger placut, am stat in tricouri
.
ank999 spune:
pe toata lumea!
Miro sunteti tare frumosi. Da Kara si-a facut de cap cu toboganul nu gluma!
Roxana vreau si io o cafea + unghii![]()
Dodo, Miro felicitari pt piticii papaciosi.
Carla asteptam in continuare pozele ca nu se vad.
Maya pt mine suna interesant, da am o problema mare:noi nu avem masina, ca buget poate punem la ciorap pana atunci![]()
Si sa va mai spun ceva...alaltaieri i s-a pus fetii pata pe olita si din juma in juma de ora hop pe ea si un pic de pissssss. Aseara a facut chiar si kk...sper sa-i tina D-zeu noul obicei, ca inainte NU VREAU+ maraieli. Da din juma in juma de ora...azi noapte am visat numai:dat jos pantalonii, pus fata pe oala, sters, ridicat pantaloni, aruncat, spalat...Sunt chiauna de somn.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Lasa Ank ca pe voi va luam noi cu masina ca tot suntem in acelasi oras. Sa vedem daca se mai baga cineva sa stabilim si o data.
Miro nu te bagi sau trimite-ne-o pe Kara pachet, avem noi grija de ea
.
mayaione spune:
Vroiam sa va zic ca de maine o dau la gradi, dar vad ca nu a trecut nimeni pe aici. L-am tot batut pe al meu la cap sa se duca sa vada ce si cum ca poate nu mai apucam locuri si m-a sunat acum ca de maine o primesc chiar daca nu are inca 3 ani. Sa vedem cum se acomodeaza, probabil o sa stau prin fata gradinitei pana iese sa intervin in caz ca plange rau. Au si urmarire online, sper sa-mi dea si un username si parola cat mai curand sa o urmaresc de acasa.
Dbunny spune:
Mayaioane tinem pumnii sa treaca cu bine prima zi de gradi
Am vazut si poze cu familion mare si frumos de Mirona. sa fiti vesnic fericiti
ank999 lasa, bine ca vrea pe olita, ca al meu nu vrea si pace. face pipi din picioare, in curtea din spate la sifon
Nici nu vrea sa auda de facut pipi asezat. caca nici atat...
Dolores ce mai zici?
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...