Regasiri(33)
Raspunsuri - Pagina 12
Mirona spune:
va pup pe toate.
vazut poze cu puiul de om. Sper sunteti toti 3. va pup. 
noi avem o luna - am luat 1010 g - SUPER! si 4 cm. deci e bine.
am sunat la asistenta pediatrei sa dau raportul - cica e bine, sa mai masor si diametrul fontanelei si sa sun iarasi. Pai nu ii e destul ca am sunat totusi si i-am spus kg, cm, si perimetrele cranian si toracic?
Cica - cate mese are pe zi si cand e ultima masa? Are 6 / zi si ii dau la 9.30 ultima masa. Mi se trezeste abia la trei, masa de 12 si-a scos-o singur pe la 2 saptamani.
Cica - are o luna deja - Gata - ii dati ultima masa la 11 si apoi doar ceai pana dimineata. 
no - bun - i-am urat toate cele, ne vedem la vaccin si la revedere - ca deja abera. 
mayaione spune:
Miro a luat foarte bine Raul, bravo, ma amuza rau faza cu recomandatul ceaiului, in special, cand vine din partea pediatrului.
Ieri am plecat cu Ana de acasa, am fost pe la prieteni, apoi in Mall si realizez acolo ca am luat-o in chilotei, fara pampers, i-am repetat intruna ca nu are pampers sa nu dea drumu pe ea si in final mi-a zis "nu fac pe mine mami, sunt mare". Problema a fost cand i-a venit sa faca, a venit la mine si a zis ca vrea olita, pe wc nu o pui sub nicio forma, fugi si cumpara olita, apoi la toaleta si a facut fata pipi
. Uite asa ne-am mai ales cu a 4-a olita cred.
Ieri la prietenii nostrii am lasat-o la tv cu fetita lor si noi ne-am bagat la o cafea in bucatarie si ne tot minunam noi ce cuminti sunt copilasii pana ma duc totusi sa verific si o gasesc pe Ana in wc-ul oamenilor, il spalase, sa-mi vina rau acolo, am spalat-o repede pe manutze si am certat-o putin. Nu a avut efect, azi am disparut 5 minute de langa ea sa pun mancarica la foc si cand am iesit spalase si wc-ul nostru, ma dar sclipea de curat, nici eu nu-l spal asa bine:)). Am dezinfectat iar manutele si i-am explicat ca numai adultii fac asta, dar o tinea pe a ei "eu nu mai sunt bebelas, sunt mare, uite, am frecat cu peria"
. Si-a gasit copilul vocatia, ce sa-i fac.
mayaione spune:
Aaa..vroiam sa intreb cum ii convingeti sa stea departe de fereastra. Am gasit-o de vreo 2 ori pe Ana pe geam, admira peisajul. Eu evit sa las geamul deschis cand e ea in preajma, dar atunci am zis sa aerisesc 5 minute si apoi il inchid si am uitat complet, m-am dat la joaca cu ea, apoi am uitat. M-am dus pana la baie si mi s-au aprins luminitele, am fugit imediat si o gasesc pe geam, vb cu porumbeii. I-am zis ca nu are voie fara mami sau tati la geam, dar nu a functionat, apoi am inventat eu o poveste, i-am zis-o inainte de culcare, cu o vrajitoare care sta in padure si are un glob de sticla si pandeste copilasii care stau singuri la fereastra fara parinti si ii ia la ea sa-i creasca etc. Desi jurasem ca eu nu-mi sperii copilul never, am ajuns s-o fac si p-asta. Dar de unde sperietura, azi era pe scaun sus si tipa pe la geam, era inchis, dar ea insista "vrajitoareooo, uite sunt singura, hai cu maturaaa". Asa ca va intreb pe voi cum procedati.
roana spune:
Salutare gagici.
Dolores, ce mare e David. si tie iti sta super tunsa asa. dar sincer iti spun ca imi placea mai tare mai inchis la culoare ca iti scotea ochii aia ai tai superbi in evidenta. dar na...tot frumoasa esti. sper sa nu te superi ca ti-am zis dar asta e parerea mea
.
Mayaione e mortala Ana cu vrajitoarea ei. noi stam la casa deci nu am problema asta. dar parca cateodata e surd cand ii spui ca nu are voie. pur si simplu ne ignora si se crizeaza mai nou intruna. nu il bagam in seama dar eu nu suport sa se mataie(mi se rupe inima desi stiu ca e fita dar na...nu suport) si stie asta si ma exploateaza. asta e. sper sa ii treaca.
Roxana, felicitari pentru KK la olita. noi tot cu pampers, nu vrea nici cum pe olita. pe WC mai sta dar nu face niciodata. idei?
Mai fetelor referitor la kg eu am slabit destul de mult. am 56 de kg adica 4 kg mai mult decat inainte. dar intru in toate hainele, deci ma declar multumita.nu stiu cum am reusit ca nu am facut eforturi prea mari.
No...cam asta. o sa trimit niste poze cu mine in mailul comun.deocamdata cu mine si cand descarc si cu Alex. astea sunt facute mai recent aici la servici si de aceea le am mai la indemana
va pup mult pe toate
dolores spune:
roana,nu ma supar..parerile difera. sotului ii place cum sunt acum...desi stii ca eu imi schimb mereu culoarea. :)
mayaione, pt mine e un episod horror cu geamul....e cosmarul meu..si pe david l-am gasit la geam..ce-i drept era inchis, asta nu inseamna ca nu-l poate deschide..am evitat sa pronunt deocamdata ca sa nu-i starnesc curiozitatea. de obicei cand nu vrea sa faca o chestie incerc sa-i distrag atentia..incerc,nu imi reuseste mereu..dar..
da roxana,ai dreptate cu scoala..eu cred ca asa voi face,la 7 ani si 10 luni![]()
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dolores eu nu l-as pe david la scoala la 7 ani neimpliniti..voi?? adik l-as mai lasa un an..tocmai pt ca am auzit ca e ff greu si din momentul in care intra la scoala gata cu copilaria..asta era un gand,nu stiu daca-l voi si pune in practica |
Tie ti-a fost ff greu cand ai intrat in clasa I? eu imi aduc aminte ca atat eram de emotionata
Eu il dau pe Dani la colegio inainte de 3 ani, in septembrie(se da la 3 ani), si l-am dat la cresa inainte de 12 luni..si acu peste 10 zile raman fara servici, dar il mai las pana la sfarsitul lui Iunie la cresa...Cand il vad cum merge, ce aduce acasa(ma refer la lucruri manuale) si ma gandesc cat de 'nesarata' sunt eu intr-ale manualitatilor, si cat s-ar plictisi copilul dupa fusta mea in casa toata ziua...ma apuca plansul!
mayaione la noi geamurile se blocheaza si nu le poate deschide, oricum stam la casa, in schimb la soacra se deschid mai usor, si sta la etajul 3. cand noi nu suntem in camera respectiva dau roletele-n jos la jumate, chiar mai mult si ascund manivela de la rolete...altfel eu nu mananc linistita-n sufragerie...
roxana felicitari pt kaka la olita
Miro felicitari pt kilutz
mayaione Si Dani a trecut prin faza cu wc-ul..tot scalda masinutele in wc...acu nu mai face, acu abia apuca sa ma prinda spaland pe jos ca-si baga mainile in spuma din galeata

ank pan la urma cum e cu somajul?
Voi vedeti ce ora e?

Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Mai fetelor, ma trosni pe mine o idee, haideti sa stabilim un weekend vara asta si sa inchiriem o pensiune la munte unde sa venim cu copilasii din dotare, e pacat sa nu se cunoasca si ei cand mamicilor lor stiu atatea despre fiecare. Ce ziceti va bagati? Facem o lista, vedem cate ne strangem si cautam pensiunea. Eu stiu una f frumoasa, unde ne-am simtit extraordinar si au si curte pt copilasi, e prin Satic.
mayaione spune:
Hai sa va zic o faza haioasa cu Ana aseara. Au venit bunicii in vizita si mai nou ii place episodul cu Minnie adormita cand se duc sa gaseasca harpa fermecata s-o trezeasca. I-a pus sa inchida ochii si ea a plecat dupa harpa si canta prin casa "pe tataie sa-l trezim". Aduce chitara mea (asta fiind harpa ei fermecata) si incepe sa zangane la ea. Deschid bunicii ochii si bunica-sa ii zice "vai ce frumos ai cantat", la care Ana asa serioasa "multumesc doamna". Am ras cred ca o ora, a fost super misto momentul cu ea asa serioasa, mai avea putin si facea si plecaciuni publicului. Apoi lua mobilul si se facea ca vorbeste si prima oara a zis ca e tataie la tel, apoi realizeaza ca tataie era langa ea si nu avea cum sa fie si zice "shhht, nu e tataie, e vecina de usa, tataie ai putina rabdare sa vb cu vecina apoi vb si cu tine"
. A facut spectacol fata, doamne dar da niste replici si intoarce situatiile de zici ca-i om mare.
dolores spune:
dbunny, da,mie mi-a fost ff greu, pe mine m-a dat la scoala la 6 ani si cateva luni...si s-a vazut in sensul ca eram obosita, uneori adormeam pe birou,vroiam sa ma joc, sa ies afara...s-ar putea ca dani sa nu fie la fel de fericit ca tine. la noi scoala a devenit f grea, fetele care au copii la scoala pot confirma...se cer din ce in ce mai multe si mai grele. si am prietene care lucreaza in invatamant si la fel zic si ele. in afara de asta, odata dus la scoala nu va mai avea atata timp liber..stii tu, copilaria dupa care ne e dor tuturor. ti pup
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"
roxana c. spune:
Sunt la servici si vreau sa scriu multe, ideea e sa nu mi se blocheze calcu ca fac urat.
Deci in primul rand, ca tot am vorbit de scoala, nu vreti sa facem tema la muzica impreuna?
Oana e clasa a V-a si au ca tema...printre altele:
1= sa construiasca jucarii muzicale din elemente reciclabile sau intalnite in mediul inconjurator
2=sa deseneze un element muzical- caricatura plastifiata
N-am inteles prea bine ce-i cu astea, au un fel de concurs pe clasa , trebuie sa stie mai multe kkturi si sa realizeze unul sau ambele chestii scrise mai sus. Nu-i obligatoriu, dar cine le face ia cate un 10 ptr fiecare. Profesoara aia e putin cam dusa- parerea mea- v-am mai spus parca faza din sem I cand i-a pus 9 din cauza ca n-are voce.
A raspuns si a stiut tot ce a intrebat-o iar la urma a pus-o sa cante. Si intr-adevar, are o voce...de fugi, asta-i adevarul, dar nu mi se pare corect, unii au talent, altii nu, stia lectia, doar ca n-are voce si oricat s-ar chinui, n-are ce face.
Ptr astea habar n-am ce ar putea sa faca, nu stau prea bine cu imaginatia, nici macar idee n-am. Voi ce ati face?
Maya, eu as vrea sa ajung si cateva zile la munte, 3-4 cel mult, dar sa vedem cum vom sta cu banii. Unde te-ai gandit, ce zona( sa ne intalnim toate) am vazut c-ai scris ceva de Satic- unde-i asta?
Tare Ana cu vrajitoarea, curajoasa fata! Si noi avem probleme mari cu geamurile, l-am gasit pe geam( deschis de el singur) si uitandu-se afara, cum treceau masinile, oamenii...N-are frica de nimic, singurul lucru pe care-l pot face e sa nu-l scap din ochi, v-am zis ca si la wc il iau cu mine daca n-are cine sa se uite dupa el . Placerea lui cea mare e sa stea sa se uite la mine cum ma machiez, eu - in picioare la oglinda- iar el pe capacul de la wc.... nici macar nu misca
Pana acum orice-l intrebam legat de numere, spunea doar "doi- doua", acum spune si 1, si 3, si stie si ce inseamna , cat inseamna 1, 2 sau 3.
Intrebare ptr mamicile de baieti: baietii vostri cum fac pipi: stand pe olita/ reductor sau in picioare? Al meu doar la baie face in picioare, si nu mereu, in rest...in fund.
Si sa va spun si vestea cea mare: de ieri a facut numai la olita, a cerut singur, si la pipi si la kk. Peste zi, ca seara i-am pus pampersul- peste noapte bea ceai mult, nici macar nu indraznesc inca sa-l las fara peste noapte- Ieri cand l-am culcat la pranz n-a vrut sa ii pun pampersul si l-am culcat fara, cu o chestie d-aia absorbabila sub el- cand s-a trezit era plina de pipi.Azi am fost s-o iau pe Ana de la scoala si s-o duc pe Oana si l-am luat cu mine. I-am pus pampersul , inainte l-am intrebat daca face pipi, a spus ca nu, iar cand ne-am intors mi-a spus ca face pipi, cu toate ca inca nu-i dadusem pampersul jos. Bine-nteles ca l-am pus pe olita, a facut pipi si cand m-am uitat in pampers- era curat, asa cum i-l pusesem. Sper s-o tina tot asa, ca fac chef![]()
Mirona, tu parca ai spus ca-i dai lui Raul si completare? A luat bine 1 kg, iar de doctorite d-astea...sunt satula, spui ca ea si faci ca tine. Karina ce mai face?
Mai vroiam sa intreb de fete: Danita, Carla, Angi, Koko, Aelita, Dayanara...pe unde sunt, ce-or face?
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)