*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tonic, m-am mai linistit cu baiatul meu...adica, m-am linistit de tot sa zic drept
Face bravo, face pa, stie care-i sor-sa (TETE), stie unde-s niste chestii pe care i le-am repetat eu (de exemplu pomul ), stie care-i masina noastra in parcare, se duce la portiera si cere sa fie plimbat...baga si scoate chestii din cutii...inchide sonorul la televizor , inchide/deschide lumina, baga stechere in priza...zice doar tata, tete, titi, hehe....si mai nou buuuu ...dar intr-o zi mi-a zis clar DE-GE-TE si n-a zis intamplator, a zis chiar cand il schimbam si de obicei ii repetam "iti mananc degetelele astea, ce-s ma astea?" Bineinteles ca n-a mai repetat dar cred ca are alt mecanism de formare a cuvintelor in creieras...nu lipeste silabe, vrea sa zica tot cuvantul...ca asa in timp a mai zis CUBU,GAGAITZA zice o data si apoi tace iar...cred ca el asta incearca !
Apoi e f vesel, se joaca de-a ascunselea si rade in hohote...e atent pe unde calca (de exemplu cand trece pragul in balcon stiind ca nu poate se opreste, se aseaza in 4 labe , trece si se ridica)....ma prefera pe mine, sta agatat de mine mereu...vine la mine repede daca se sperie de ceva, ma ia de mana si ma duce unde vrea el ...Iti dai seama cat l-am studiat daca am adunat atatea si pana la urma m-am linistit Doar ca n-a avut o evolutie standard, e un pic diferit ...dar eu cred ca e normal pana la urma
Si ca sa inchei aceasta prea frumoasa pocaiala, sa va povestesc de acum jumatate de ora .
Zic " e ta-su tot! numai dupa suruburi, cabluri, calculatoare, prize " Ta-su zice "si ce-ai vrea draga sa faca, doar e baiat!" Zic" ar putea sa compuna muzica, sa scrie poezii, sa rezolve probleme de matematica" Ta'su zice atunci serios " Hai Nichita la baie!" Iar eu ma gandeam de ce nu-si mai boteaza nimeni copilul Nichita, ca e chiar dragutz Las' ca poate face Sovi inca un baiat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Am baiat mareee si curajos!
Iata ce face el de ieri si in continuare distractia din seara asta
http://www.onetruemedia.com/shared?p=880d0699d32eebd4be72e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

YEYYYY Dulceata de el!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am o veste buna( pentru mine doar!) am bilet la ACDC!

Si una proasta care , daca privesc partea plina a paharului e buna intr-un sens...dupa ce mi-am luat beletul la concert m-am intors acasa si am scobit cu lanterna bine in gatul copchilului cel mare( care avea din nou 39!) si am zarit puroiul si m-am bucurat nespus ca am motiv sa ii dau neste antebeotic!

asta dupa o cearta zdravana cu sotul meu iubit care crede ca eu intentionat il trimit la 10 seara la farmacie, ca stiam ca copilul e rau si n-am vrut sa cumpar eu anibiotic lalalala....suntem in post, il inteleg!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Tuchi felicitari pt belet , pe cine ai corupt pana la urma? Iar cu postul esti de coma

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pt. Duamna Nasa:
1.n-am mai auzit , dai bani la masa, la restaurant
2. de obicei nasa, dar la noi n-a stiut si le-am cumparat noi
3.decorarea o fac parintii, zic eu, cum vor muschii lor si daca vor...noi n-am decorat...
4. daca vrei merge bratarica de aur...dar nu stiu sigur, ca nu le am cu fetele
5. noi n-am avut ban de argint, dar stiu ca se pune...
6. cand ne-am intors de la biserica, cu Stefu botezat, l-a tinut nasa in brate si am intrat eu in casa si mi l-a dat si a zis faza cu "crestinul", cea cu paganul a zis ca n-o poate pronunta la un bebe asa mic si scumpic
7. lumanarea se aprinde a doua zi cand faceti baita de mir, apoi o stinge de tocul usii (nu stiu de ce, dar asa am facut si noi )

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

evident ca numa' la pagina 13 puteam sa scriu!

norocul meu( ca sa inchei povestea) e ca mai aveam un flacon de Augmentin in casa si astfel se uita domnyl linistit la meci!

Mimo, vin si eu cu sfaturi de botez, dar maine( ca cica tre' sa isi faca declaratiile!).

cat despre Nichita.....nume cu mare semnificatie pentru barbat, inainte de a aparea mondenitatea aia blonda si grasa si toapa la maxim!

Stefu!

Naty, noapte linistita iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mimo , mercic de link

io ma ca am o greata...la propriu si fara II

-ici randunimii

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Ma duc cu sora-mea si cumnatul la concert....oldies but goldies!

Deci ma mai lasa un pic( nu stiu cum ma voi trezi eu maine dar nu mai conteaza, am pat in cabinet!)....

nu pot scrie ordonat...
-n-am stiut crezul la biserica, m-am emotionat si n-am fost in stare nici sa-l citesc, s-a descurcat Ionel.
-Cruciulite nema ca la moldoveni nu se poarta( mi-ar fi placut dar am uitat!)
-faza cu paganul si crestinul se zice in biserica;
banii i-am dat la restaurant( dar e misto faza cu cumparatul de acasa!)
-haine tre' sa cumperi de toate, eu am luat mai mari sa-i vina la 6-9 luni, ca de-alea mici aduce toata lumea si copilul creste repede;
-banut de argint n-am avut, doar euroi si niste leva ramase din concediu...
- in cadita se pun de toate, dupa imaginatia fiecaruia, cred ca busuiocul e musai
iar in lumanare cred ca a suflat Ilinca...

Mergi la inceput

Da chiar, am uitat sa zic sa dea Dumnezeu asa sa ramana Iulia, fara febra, si sa se odihneasca si ea si paznicul !
Si Sam sa se dezumfle si sa o lase pe mami lui sa pape ceva, ca ajunge fotomodela

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sar'na Tuchi si Mimo
De ieri l-am vazut ca pleaca asa de capul lui, pana acum f. rar isi lua manutele si mergea 1 metru singur, in rest doar pe pereti

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput