*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)
Raspunsuri - Pagina 14
tuchita spune:
aoleu, ca mi-am amintit de Sam....Simo, ai putea sa il dai cu niste Lioton/hepathrombin pe vanataie...dar putin, ca nu stiu cat se absoarbe la copii!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Goldy
ce ma bucur pentru tine!
Ma retrag ca-mi ajunge pentru azi ...pupici si multumesc pentru sfaturi 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
gbutucica spune:
Mimo:
1. nasa sau moasa( de ex in moldova moasa il duce la biserica si nasa il aduce) iese cu copilu din casa, cu sau fara bani dati pe cupil;
2. pas ca nu stiu nimic
3. o pot face parintii( vezi cristelnita decorata cu coronita de flori de la botezul Sufletului blond, facuta de parinti)
4.nu este obligatoriu sa iei lant sau ceva , doar daca vrei( parerea mea)La noi in moldova de ex la botez nasa( da la tine nu e cazul ca si tu esti batrana![]()
) face un cadou tinerei mame
). cercei ii cumperi la turta.
5. banutul de argint semnifica puritatea .strofoaca-te, dar poate fi si un inel ( sa fie rotund si fara capat)
6."mi-ai dat un pagan, iti dau un crestin"se zice de 3 ori si se spune cand se da copilul mamei, poate sa fie dupa ce se iese din biserica, poate sa fie acasa sau la restaurant( eu l-am vrut dupa ce am iesit din biserica)
Nu ar avea de ce sa puna caciuloaie, pe sub palarie decat dupa ce inapoiezi cupilu si chiar nu mai conteaza.Copilu' a fost botezat si a devenit crestin in fata domnului asa cum il imbraci.daca femeia vrea dupa sa-i pna eu zic sa o lasi sa-i puna si suba, desi si eu as strangeo de gat daca ar face ceva de genu'.
Luminarea se stinge de tocul usii cind se arunca apa de dua baita( e bine sa fie aruncata la radacina unui pom fructifer(zarzarul deex
)adica moasa sau moasul duce apa si in spate nasul sau nasa stinge luminarea. in timp ce se varsa apa se chiuie tare ca viata copilului sa fie vesela sii frumoasa precum chiuetul
. dupa ce se vasra apa se intoarce cadita cu gura in jos si se aseaza moasa pe cadita( ca sa faca un copil, daca e timpul.....)
si sper sa nu fi fost plectesitoare
La mullti ani Zanica mica!!!
Gecko
montaj de nota 10.
mai trebuia sa mai scriu , dar spondiloza si noptine nedormie isi spun cuvinul

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

tuchita spune:
ma retrag si eu, dar nu pot sa ma intreb ce face Giani noaptea de nu doarme si o dor salele???
Noapte buna, sper sa aud ceasul de dimineata!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Bravo, fata, pt. belet 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
mimo:
1. nu am auzit pana acum de treaba asta...
2. noi le-am cumparat
3.nasii au platit si biserica si aranjamentul, care s-a impartit la cati copii au fost botezati in ziua aia, vreo 3..
4. personal, nu-s de acord cu bijuterii la copii atat de mici(in afara cerceilor la fete)...mai bine cumpara-i altceva..
5. si Mufa a avut ban de argint, cica sa straluceasca, parca asa era![]()
6. la noi, treaba asta s-a intamplat la iesirea din biserica, e obicei crestinesc, nu vad legutura cu restaurantul
..na, fiecare bordei cu ale lui obiceiuri..lumanarea a aprins-o a doua zi la mir, cand am terminat a stins-o prin suflat nasul![]()
7. Tu chiar vrei sa iasa ca la carte?..eu cred ca te dai peste cap o putin cam mult..
fii sigura ca oricum ar fi, tot se va gasi o gura sa comenteze ceva sau sa-ti spuna 'fa asa, ca asa trebuie, asa se face', ce n-ai auzit tu in veci!
eu m-as lasa mai mult dusa de val si as stabili detaliile astea cu parintii copilului, sa fie ei multumiti..noi asa am procedat si a fost ok.
misto faza cu Nikita!

Felicitari Stef, tot inainte!!
tuchi
Surubul cu februta..ma bucur ca ti-ai luat belet, ai nevoie si de o placere d-asta!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Giani, esti mortala! cate bordeie, atatea obiceie
Ma amuz ca n-am auzit asta cu chiuitu' si cu statul moasei pe cadita
, e prea tare!
Chiar asa, ai mutat mobila de te dor salele?
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Luny, stii ce faceam acum?? salivam la prajitura cu crema de rahat
, ma gandeam daca am timp s-o fac de Paste...dar n-o sa am...ca trebuie sa fac tort ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mihutza11 spune:
Bv Steful mergacios!

pt Nasa:
1. de bani tot la restaurant stiam si eu, dar de luat de acasa si dus la biserica nasa il duce..
2. nu stiu
3. cred ca parintii
4. stiam si eu de banut, noi nu am avut..am pus niste quarters $
5. de dat copilul inapoi se da din ce stiu peste un prag si la fel a zis de 3 ori fraza respectiva.
cu lumanarea se tine aprinsa pe parcursul baitei, si se picura in apa la baita (atentie nu pe copil
) in semnul crucii.. si de stins nu stiu..
Apoi ce am mai facut noi la baitza: nasa ia o gura de busuioc si zahar si ii sufla peste tot: in gurita, sub brat, la pasarica, picioare si pe unde mai vrea, ca cica sa nu miroasa urat..
noi in apa am avut: busuioc, turnat putin parfum, centii aia, petale de flori si parca atat..
si cum zice Giani se toarna apa la un pom fructifer.. noi aici nema pomi din astia..
apropo Giani, la voi in Vaslui aveti mosi? ca la noi nu se egzista.. in Oltenia daa, si cu mare accent pe mosi..
apropo de olteni.. soacra-mea l-a "vandut" pe cumnat unei tiganci.. i l-a dat pe geam pe o maneca de camasa, cica sa aiba noroc.. si culmea e ca a avut si inca are enorm de mult noroc.. aaa plus ca s-a si kkcit in prima baitza..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
gbutucica spune:
nu pot sa nu rapnund, pina maine uit sigur :salele ma dor ca-s nitel batrana
, nu dormdinacelasimotiv
dar si pt ca grijile ma apasa
, la serviciu e naspa rau
, mie dor de copil
, parul imi sta valvoi
, Ema sau Alexandra este in stanga mea
.
tuchi ma bucur pt belet
oana, moldovenii sunt foarte veseli,si chiuie mai mereu.![]()
edit; Mihtz ,la iasi nu se pune mare accent pe mosi , dar sunt bagati in seama daca ezista, la vaslui nu stiu ca acolo suntem "venetici"
rindunimea si puiutii 
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut