*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo27 spune:
Simo-Mimo
,vad ca ti s-a raspuns la greu cu nasitul!noi cand am nasit nu am tinut cont de nici un "obicei" de-asta
!cel mai important este increstinarea copilului
!
ia lasa-ma sa slabesc,sa ajung fotomodel
!mai am cale mareeeeee ,lungaaaaaa pana acolo![]()
Cata
,mersi de sfat!cumpar maine!si sanatate Ilincutei!sigur trece cu nenea antibioticul
Oana,
Stef
nu mai tin minte..vad ca mi se intampla tot mai des...
![]()
plec la nani!ma declar FRANTA si cu salele ghiveci
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
gbutucica spune:
aaaaaaaa mimo foarte important(la noi in moldova) in baita s "eziste" busuioc, pene, flori(petale),bani,parfum,dupa ce se spalacupilu se ia pana din cadita cu busuicul si se sufla(cu gura sufli catre mana in care tii busuiocul si pana , iar mana indreptata spre diferite parti ale corpului copilului .........pe la gat, subrat, "pruna"
,talpi si in gurita. toate astea sa fie usoara ca pana si sa nu miroase
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

Simo27 spune:
Mihutza,tare aia cu suflatu
! ma si inchipuiam cu gura plina de busuioc si zahar
, sufland pe la putzulicile
finilor!Doamne,slava Tie ca aici nu e obiceiul asta,ca nu mai naseam
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
hop top si eu cu bateriile incarcate ca de la ora 16 n-am mai facut nimic ..de cat tot ce tine de andru si atat..
ariel eu n-am primit nimic dar nu am nic9i o luna de cand am depus dosarul...
clau suparici ...off vezi ca e greu si fara celalalt puisor..cat despre iesit afara si eu duc dorul si andru sa maraie si e zmiorcait din cauza ca se plictiseste si il ia somnul exact cand nu trebuie pe la ora 19...e obsedata de mine cum de altfel este si el! Daca-ai sti cum trag amandoi de mine dimineata, unul intr-o parte, unul in cealalta parte!..imi sunt asa de cunoscute vorbele astea...la fel zice si cata ca andru e obsedat de mine,dar si eu de el...cand sunt cu amandoi acasa am grija cand de unul cand de altul...si mai aud ..pe mine nu ma mai iubesti ,il iubesti mai mult pe andru
..hai ca o mai
o data pe rebe pt ca merita...
mimo mama, sunt multi oameni care la 64 de ani se descurca inca f bine singuri

si
teo ..mai mami mimo varsta de 64 de ani e o varsta frumoasa ,trebuie sa fii puternica sa-ti cresti nepoti nu trebuie sa te gandesti cine o sa aiba grija de tine..la asta te gandesti pe la vreo 80 de ani ,atunci trebuie sa devii o pacoste nu mai devreme
..
cu botezul :
1.nu am mai auzit..la imbracat moasa si tot ea la si dus la biserica...in fata biserici i l-a dat nasei..aacolo s-a spus crezul si mai multe rugaciuni dupa care am intrat in biserica...
2.cruciulitele le cumpara nasa...
3.noi am cumparat
4.un lantisor sau o bratarica,andru a primit bratarica
5.noi i-am pus petale de trandafiri si banuti de hartie si aur...
6.mie mi l-a dat acasa ..se zice la fel"mi-ai dat un pagan, iti dau un crestin"..despre imbracat si caciulite..al meu a fost f infofolit de moasa,doamne si era asa de cald afara dar na ce sa fac..nasa a fost ok pt ca m-a intrebat cam ce vreau si nu a mai fost nevoie de alte completari...si nici bagaciosi /cioase nu au existat..ca sigur le ziceam ceva la cat stres am avut...lumanarea am stins-o de tocul usii acasa ,eu o pastrez,o am si acum..
si mstela care intra si nu mai zice nimic nimic ,ce face ea ,ce face teo?
alice sa stii ca ma ajuta...azi am facut curat in mobila de bucatarie cu el langa mine ,i-am dat vreo 3 castroane de tabla si mi-a spart timpanele ,aproape ma luasera durerile de cap de cat zgomot a facut ...cum le prindea cum dadea cu ele pe gresie..eu i le dadeam se juca ce se juca si iar zdranc..si uite asa cam o ora fusei cand sus la dulapuri cand jos sa-i dau lui andru castraonele...cand eram bagata in dulapurile de jos nu mi-am luat de cat cateva usi de mobila in cap ,cateva linguri de lemn ...mai am un pic si termin abia astept...maine mai am de smotruit ,vineri bag aspiratorul iar in toata casa si gata cu curatenia...
thea sa-i treca degetelul mai repede...
luny vad ca ti-a iesit cozonacul
mufa tipaila..
tuchi sanatate ilincai si
surubul catarator..pfiu fugi soacra puturoasa fugi...mai bien ca ai scapat de ea...
bubulina vad ca s-a apucat de smotruit ..spor la treaba...si
pt cumparaceala,jucaceala si papaceala...esti o norocoasa cu stefu ...e un baietel cuminte...stiu ce inseamna de la sor'mea cu nepotelul ,ii dadea sa se joace sau il punea in pat la televizor cu jucaricile langa el si ea isi facea toate treburile...cand l-a vazut pe andru meu s-a minunat ca nu sta locului de loc ..si ma intreba :cum mai nu sta sg daca il lasi sa se joace...nici gand frate ..cand il tin cu mine la bucatarie ori ii cand ,ori ii dau castronele,ori il batai in carucior cu piciorul ,ori si ori...
stef mergaret si darnicutz.
off naty
iulia si multa sanatate...faza cu sotul
eu i-as fi dat antibioticul pana acum..doamne ajuta!
adriuta
cred ca e tare bun tortul...
cat despre jucariuta pt fetitza papusica ,set cu bucatarioara,cu baie ,am vazut unele cu machiaj ..carticele nu stiu la 2 ani ..eu as merge pe jucarioare si cu singuranta gasesti ceva frumos ..pt fetitze sunt mai frumoase si mai interesante..
lyvy 
myky inca o data sanatate,si eu sper sa se indrepte vremea ca parca n-as vrea de paste sa stau in casa...
simo 
mihap naspa ca lucrezi 8 ore..la faza cu caciulita iote ca eu stiu...daca e frig ,da e imbracat bine cochilu asta..si nu soacra ci mai mult socrelu..
tuchi
pt bilet ..off barbatii astia cum interpreteaza ei..off meci meci si iar meci..
giani ai uitat AMR-3zile...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tonic spune:
MIMO- cu botezul au zis bine fetele si oricum depinde de ce vor parintii si de ce vreti voi, ca obiceiuri sunt multe si diferite. Noi avem 2 fini la Bacau si la fiecare a fost alt ritual, adica au existat diferente, deci nu sunt reguli chiar fixe, nu e o chestie stiintifica.
Ma bucur ca te-ai linistit cu Vladut, cam asa se poarta si puiul meu, mai mult face decat vorbeste, sunt sigura ca toti vor evolua excelent.
Nichita e poetul meu preferat, influenta personajului de film si a celui monden care a facut ca numele sa fie considerat feminin m-a oprit sa-i pun lui bb numele acesta
, dar copilul nu va trai doar cu mama lui pasionata de poezie si n-avea rost sa-l chinui. Eu sunt fan nume mai deosebite, mai ales cele biblice, v-am spus ca-mi placea Ioachim dar nu a vrut famelia, Acum David si Luca sunt f des intalnite, dar tot imi plac, desi raman la ideea ca el e un "Ioachim" . Am si eu ale mele!
BRAVO STEFU! Bubule, acu sa te tii, sa vedem daca se mai joaca el cuminte langa tine, ca tocmai l-am laudat!
Luny, cum mai e Mufy? Cozonacul cu ce e, ca m-a intrebat Antonia cand a vazut pe mess la status...si n-am lasat-o sa-ti scrie.
Kitzy, felicitari sarcina minunata si fara probleme si bebe sanatos!
Mihutza, am vazut pozele cu Andra, e foarte dulce ca intotdeauna!
Nu ma mai satur de pozele cu puii frumosi si am mare slabiciune la fetite
, daca as sti ca se poate m-as mai baga la una, dar nu cred ca ma mai ajuta colul si nu as mai rezista sa pierd o sarcina, ca tare greu mi-a fost

Si mor de ciuda ca am mai vazut fetite frumoase si nu-mi amintesc pe cine
Alice, mi-au dat lacrmile cand am citit de Thea si la fel la Sami
sa fie bine si sa treaca rpd!
Ce-o fi cu Nicoleta? Ce-o face bb?
Valentina, si tu si Matei sunteti f frumosi ! Esti f. tanara si iti sta bine noua coafura! Am vazut pozele de la petrecere cu amandoi copiii, am remarcat ca Luki e atent acum si zice bb cand vede poze, se uita, le face cu mana (salut adica), singurele persoane straine de care se apropie de altfel sunt copiii! In rest fuge si se lipseste de mine sau de tac-su.
Am vazut ca ati avut patanii la impartasit
MIMO, OLGUTZA, tare ati fost simpatice!
Eu cred ca e normal ca bbii sa refuze"mancare" de la straini, nu m-as stresa si nu as apleca urechea la babe
Sa va povestesc de Antonia anul trecut? Ca ea e mare si la scoala, de Paste, i-a dus doamna de religie la impartasit. Eu nu m-am stresat pt ca stiu ca e "scarboasa" si nu ar pune gura, dar acum cu scoala am lasat-o... Si incepe fii-mea la preot: Aia ce e? Paine - sau cum i-o fi zis omu', ca mie mi-a pove bunica unui coleg ca s-a amuzat teribil.
Bine, l-a aprobat fii-me, si ce fac cu ea?
O pui in gurita si o mananci, raspunde preotul.
Si asta ce e?
Vin-raspunde preotul.
La care fii-mea: Painea o mananc ca mi-e foame, dar vinul nu-l beau ca face rau la copii si prosteste!(
-ca asa i-a spus ma-sa)
La care pe preot l-a luat rasul, a mai incercat, dar cand a vazut ca nu tine, a lasat-o in pace.
Anul acesta stia deja ritualul, dar de la vin i s-a facut rau si de scarba a 
La anu' sigur nu mai merge!
Ca la noi eu sunt catolica iar sotul ortodox, copiii i-am botezat ortodocsi si ritualurile sunt in consecinta.
ma duc sa mai fac o inspectie si apoi mai stau cu voi ca sunt singura si oricum in general n-am cu cine vb
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic La care fii-mea: Painea o mananc ca mi-e foame, dar vinul nu-l beau ca face rau la copii si prosteste!( La care pe preot l-a luat rasul, a mai incercat, dar cand a vazut ca nu tine, a lasat-o in pace. catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an |
antuca ca ai ascultat de mami...
ramo_cata spune:
mai da'ce-o fi cu zozeliciul nostru ..nu mai da nici un semn ..ce o face mihaitza?olteanca mea ia baga tu un ochian sa ne spui si noua ce mai faci ?o-i smotruii si tu de zor si nu ai timp de shiripeala?
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ANTONIA SA CRESTI MARE SI SANATOASA!!!!

lianam spune:

LA MULTI ANI ANTONIA! Sa fii sanatoasa, sa ai numai bucurii in viata si sa luminezi viata parintilor tai! 

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud