*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Antonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Fetelor,

Tocmai au anuntat la TV ca ACDC nu mai canta pe 31 mai in Romania.

naspa tuchi tocmai ce-si cumpara bilet...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

merg si eu la nani..va pup si va doresc o noapte linistita...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

LA MULTI ANI ANTONIA!!!!

Superb montajul cu Patrick

Bubulino, felicitari lui Stef.

Kya, f frumos ai scris tu acolo

Eu sunt cam suparata ca azi a avut febra 39.5 sor-mea si ii este tare frica si rau.
Sa fie bine

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ramo, Liana,Gudinde,Ursule....saru mana de urari....pana acum am trebaluit...am facut poienita cu ciuperci a la Bubu, am ornat sufrageria, ca azi la ora 17.00 incepe PETRECEREA BEBELUSILOR!!!!!!!

stati pe aproape ca dau mancare si bautura dupa preferinte si la discretie

sunt in umra rau cu noutatile....dar sper sa recuperez cat de curand

va pup si ma duc la...ca numai tarziu ma culc de o saptamana(am facut curatenie si ieri noapte tort de a servit randunioul la servici colegii in cinstea Antoniei)

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

u randunici!

Am intrat o fuga sa-mi dau restantele si sa urez si eu

LUI PATRICK DE GECKO, CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!

ZANUTEI SCUMPE DE KYA!

SI ANTONIEI DE BITZULINA!

SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOIOSI SI NOROCOSI, S-AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME, SA VA BUCURATI SI SA VA IUBITI PARINTII!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

LA MULTI ANI!!!!!
ANTONIA-RAFAELA

Sa cresti mare, sanatoasa si sa imbogatesti vietile parintilor tai cu cat mai multe realizari
Felicitari!! Bitza si Bitzu

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata!
Luati cafeaua si capuccion...ca la bombocino nu ma pricep, o asteptam pe Gecko.

LA MULTI ANI, ANTONIA!
Sa cresti mare, frumoasa si mai ales norocoasa, fetita scumpa! Bitzulino, sa-ti traiasca mandra! Nu am niciun dubiu ca te-ai pregatit SUPER si abia astept poze.

Tuchi, ce-i asta? Uite ACDC, nu e ACDC?
Si sanatate Ilnicai ca vad ca dansam impreuna.
Mimo...sa mai zic deja?? Pe mine m-au ametit raspunsurile la intrebarile tale. Uitasem ce-i mai important, lumanarea si plata bisericii. Si faza cu lumanarea aprinsa la baita. Dar in reeest...Aia cu pana si suflatul m-a facut praf. Ce bine ca nasa mea (acre cum stiti e mama finutului), desi e din Barlad (tot de la venetici de acolo) nu tine la obiceiuri de-astea, ca muream...
Aaa, dar v-am zis ca la motzul Iuliei m-a omorat cealalta nasa (nu Maxinne) cu obiceiurile?? Ca i-a taiat Iuliei parul din 4 parti in forma de cruce si musai a trebuit sa o punem pe un scaunel si sub scaunel sa stea un vas cu apa...si nu mai stiu... Vorba lui Simo, ce conteaza pana la urma?? Increstinarea!
Bubu, bravo lui Stef!
Iulia nu a mai facut febra (dar mai astept sa fiu sigura) iar azi-noapte a avut un singur acces (cumplit, e drept) de tuse. Am avut ideea f inspirata, pt a nu-i mai da sirop de care deja are repulsie, sa-i fac putin lapte cald...si inca putin...nu puneti la socoteala osteneala mamei, cert e ca a avut f bun efect si de pe la 2 mi-a dormit linistita. S-a sculat cu muci la greu si tusind, am aspirat-o intai si dupa aia tine-te cu antibioticul...lupte, nene...vreo jumatate a intrat totusi in gurita. Un scaun mai mare si moale...din astea. Sa va mai spun ca-mi curge nasul garla, am gatul in pioneze si tusesc si eu?? CHIAR nu mai conteaza; cel putin nu am febra. Iar randunoiul e pe urmele noastre. nasol cacaias a luat (si a dat) fata...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANI ANTONIA! sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata!

Naty ma bucur ca a fost cat de cat mai bine..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

VALEUUU!!! S-a trezit stolul si nu am facut cafeul...sar'mana naty de ajutor...hai ca pun eu de bombocino...cum nu stiti dom'le cum se face...lapte cu Nesquik PINK...ce ajuta la crearea ZEN-ului...acum primavara mai pun si o floare din zarzarul lui mimo.

La Multi Ani Antonia!!! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa!!! Felicitari Bitza pentru buburuza din casa!!!

si fug la ale mele...curat, calcat (liana sa dai fierul ala din mana'n mana pana'n fund la mine)...si daca mai am vreme si invatat (am eu grija sa nu mai am vreme de aia...bleahhh).

Sanatate puiutilor si putere mamicilor

Mergi la inceput