*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

VALEUUU!!! S-a trezit stolul si nu am facut cafeul...sar'mana naty de ajutor...hai ca pun eu de bombocino...cum nu stiti dom'le cum se face...lapte cu Nesquik PINK...ce ajuta la crearea ZEN-ului...acum primavara mai pun si o floare din zarzarul lui mimo.

Ahaaa...'ntzeles!
Pai vreau si eu bombocino cu zarzar...ca Iulia a reusit sa inghita o piesa de puzzle de cauciuc (stiti, din covoras din acela), Dumnezeu stie de unde ca eu nu gasesc locul de unde a iesit, bucatile sunt mai mari de regula....sa se sufoce, nu alta, horcaia, eu nu pricepeam ce se intampla ca n-am prins momentul...in final s-a descurcat fata si a varsat la greu...si piesa de puzzle...si f probabil si ceva din antibiotic Dar am zis multumescu-ti Doamne, anyway...
Uff, ce zile!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
LA MULTI ANISORI, ANTONIA SCUMPA! SA FII SANATOASA SI FERICITA! BITZULINO, AI FATA MARE DE ACUM!!
Fetelor, azi se impartaseste pana la urma?..l-as duce pe Muf..poate doarme si el mai bine dupa aia..numai in brate sau cu mine langa el a vrut aseara sa adoarma, abia la 1 l-am mutat la el, pana la 5,30 a dormit, apoi iar drepti, a tot atipit, la 7 l-am pus iar la el si la 7,30 era gata somnul, s-a trezit de tot!
Ati vazut la antena 1, un membru DC a scris o carte - 'jurnal de tatic', a prezentat-o la 'neata cu razvan si dani!oare cine-o fi?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata fete dragi!

Antonia La Multi Ani copilas, sa fii sanatoasa si sa cresti mare!

toti puiutii bolnaviori, cu febra, cu cucuie si vanatai.
Simo, bine ca nu s-a lovit mai rau Sam. Eu am experienta cu vanataile la ochi. Zanei i-a trecut lovitura, umflatura si vanataia de pe pomete, dar culoarea de sub ochi tot nu s-a dus A trecut prin toate culorile posibile, acum e maro cafeniu...

Alice ce-i mai face degetelul Theei?

Bubulina eu nu pot sa-l vad pe Stef, ca nu ma lasa serverul de la servici sa deschid Onetrue media... (nici youtube, nici webshots daca e scris cu community in fata, nici..., nici... bine ca mai functioneaza forumul macar)

Clau eu am ajuns sa ma plang exact invers! S-a obisnuit atat de mult Zana cu tac-so, incat pe mine parca m-a uitat Nu mai zice "mama" in schimb toata ziua trancane "tata" El o tine mereu numai in brate, imi ignora toate regulile (si copilului normal ca ii convine) Eu sunt plecata juma' de zi, in schimb cu randunoiul sta toata ziua, eu cand vin acasa am treaba, iar ei continua sa se joace, si uite asa... Am trecut pe planul 2...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata, neata!
La multi ani buburuza Antonia, sa cresti mari,sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti!
Bitza, felicitari mami! Ai copil mare de acum !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Beyyyy, ce mi-ati facut cu subiectul WC-uri! Ma chinui sa nu rad in hohote, ca sunt la servici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI ANTONIA, SA-TI DEA DUMNEZEU O VIATA MINUNATA.

Kya, am trecut prin asta cu Razvanel, cand am inceput serviciul avea 1 an si 2 luni...si a inceput sa-si petreaca mai mult timp cu tac-so. El il lua de la matusa cu , care statea atunci, pe la 4 si stateau impreuna pana pe la 7 cand veneau si ma luau de la servici. Si dupa cateva saptamani a inceput sa-l prefere pe el foarte mult, nu mai voia sa vina la mine, era groaznic! Cand mergeam la socrii , tot asa ar fi stat si cu ei si cu tacso, mai putin cu mine...plangeam ingrozitor. Partea buna este ca nu tine mult, maxim 2 luni a tinut la noi, dar iti spun ca am suferit rau. Apoi a devenit iar mamos si lipicios si la fel este si acum, chit ca-l ia tacso cu el peste tot, il vad ca acasa cand suntem prefera sa stea numai pe langa mine. Nu mai plange,o sa vezi ca o sa se schimbe in curand situatia si o sa fii din nou preferata ei.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubule, ce scump e Stefu'...si ce bine merge! Si e si darnic , asa ne da si Rebe, tot ce-i cerem!
Da mah, pe mine m-a impresionat Rebe tare ca s-a repezit sa pupe telefonul ca si cum ar fi fost Razvanel acolo. A fost asa dragut momentul!

Tonic, , eram asa sigura pe mine ca eram cu randunoiul langa mine, imi da o incredere extraordinara...pot sa merg oriunde si oricand daca e cu mine. Cand sunt singura sunt mai incordata...mai ales cand trebuie sa ma parchez!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai ce-am mai ras cu noaptea-n cap asa
Si daca moasa nu e trebuie tot nasa sa chiuie si sa stea cu fundul pe copaie? Si ce ma fac eu cu zaharul ala si cu busuiocul, ca tin regim si n-am voie sa gust dulce
Cea mai tare a fost Luny cu relaxarea ei Pai eu m-as relaxa, dar ce ma fac cu traditiile astea? Si cu cele doua bunici superultraextra traditionaliste D-aia vreau sa ma documentez, sa adun pareri sa stiu ce poate sa ma astepte mai rau
Oricum, stiam eu ca in voi mi-e nadejdea si voi fi pregatita de nota 10
Iar taticul cu jurnalul , cin' sa fie altul decat Guestus Chiar glumesc, as vrea sa cred pentru binele lor, ca Guestus n-are copii
Naty bine ca n-a mai facut febra...incet-incet ii va trece si tusea
Gecko alta viata , cu crenguta de zarzar pe farfurioara de cafea
Imi pare rau sa aud ca nu mai vine ACDC...ca la noi la nimenea, vine-nu vine
Va doresc o zi buna si daca o vedeti pe Zoze sa-i spuneti c-am iubit-o !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Clau
Bine ca nu ramane asa... Astept sa se schimbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo, ce fata, n-am dreptate???? chill, fii ZEN..ma, acuma, noi asa am fost, nu prea suntem noi cu d-astea, traditii duse la extrem si toate babismele, ci cate putin, asa,mi se pare suficient!ca si nasii tot traditionalisti sunt, inca rau de tot, crescuti la tara, dar au un bun simt de apreciat, ne-au intrebat cum sa facem, ne-au spus cum stiu ei ca se face, si ne-am pus de comun acord
La guestus ma gandeam si eu cu cartea, a fost prea tare la subiectul cu wc-urile, si nu numai!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput