*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)
Raspunsuri - Pagina 18
mimonix spune:
Tot eu
M-am intors ca nu pot sa nu va binedispun de dimineata
A venit Mari si era uimita si usor incantata
Zice: E la voi un bloc un tip cu care ma intalnesc mereu si ma saluta si-mi zambeste in fiecare dimineata
Si eu il cunosc de undeva, dar nu stiu de unde
Bai ce-am ras
Stiti cu cine flirteaza Mari a mea? Cu insusi Patapievici care locuieste in preafrumosul meu bloc ....de la tv il cunoastea 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
gasit!![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136130
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Tot eu M-am intors ca nu pot sa nu va binedispun de dimineata Bai ce-am ras Stiti cu cine flirteaza Mari a mea? Cu insusi Patapievici care locuieste in preafrumosul meu bloc ....de la tv il cunoastea ![]() |

Hai ca pe mine chiar m-ai binedispus. Nu de alta dar trasesem o spaima nasoala rau, chit ca pe aici nu m-a observat nimeni, dar probabil sunt deja plictisitoare cu plangerile mele...
Revenind: si Patapievici e deci primul care saluta si zambeste? Nu Mari?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
Olgutzika spune:

Antonia

La multi anisori cu sanatate si veselie! Bitzule, sa va traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
mihutza11 spune:
iertati-mi nestiinta: cine e Patapievici?
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lianam spune:
gecko fierul sa-l dau incins sau il las sa se raceasca
?
vazut poze, filmulete...copilasi dragalasi
.... sanatate puiutilor bolnaviori
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Tot eu M-am intors ca nu pot sa nu va binedispun de dimineata Bai ce-am ras Stiti cu cine flirteaza Mari a mea? Cu insusi Patapievici care locuieste in preafrumosul meu bloc ....de la tv il cunoastea ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Iubirea mea,
luny spune:
Naty, am citit ca s-a inecat Iulia...imi pare rau, bine ca nu a fost mai rau
Iubirea mea,
Olgutzika spune:
Neata!
Io ma rad de Mimo 
RAU 
Ma calmez de una, ma apuca rasul de alta 
Si acum, ca sa imi treaca veselia...nu mai poci, ma
Ma omoara astia aici, am zis ca daca ajung pe 1 Mai vie si cu nervii intregi..mare minune! Va invidiez RAU ca stati acasa 
Si apropos de Nichita, eu cunosc un baietel frumos si istet pe care il cheama Nichita si e si prin pozele de la petrecerea Irinucai de Carmina 
Gata, ma intorc la ale mele
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
luny spune:
polecam la Schit, sper sa il impartasim si noi pe Mufica!![]()
Iubirea mea,