*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tot eu M-am intors ca nu pot sa nu va binedispun de dimineata A venit Mari si era uimita si usor incantata Zice: E la voi un bloc un tip cu care ma intalnesc mereu si ma saluta si-mi zambeste in fiecare dimineata Si eu il cunosc de undeva, dar nu stiu de unde
Bai ce-am ras Stiti cu cine flirteaza Mari a mea? Cu insusi Patapievici care locuieste in preafrumosul meu bloc ....de la tv il cunoastea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gasit!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136130

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Tot eu M-am intors ca nu pot sa nu va binedispun de dimineata A venit Mari si era uimita si usor incantata Zice: E la voi un bloc un tip cu care ma intalnesc mereu si ma saluta si-mi zambeste in fiecare dimineata Si eu il cunosc de undeva, dar nu stiu de unde
Bai ce-am ras Stiti cu cine flirteaza Mari a mea? Cu insusi Patapievici care locuieste in preafrumosul meu bloc ....de la tv il cunoastea

Hai ca pe mine chiar m-ai binedispus. Nu de alta dar trasesem o spaima nasoala rau, chit ca pe aici nu m-a observat nimeni, dar probabil sunt deja plictisitoare cu plangerile mele...
Revenind: si Patapievici e deci primul care saluta si zambeste? Nu Mari?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Antonia

La multi anisori cu sanatate si veselie! Bitzule, sa va traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

iertati-mi nestiinta: cine e Patapievici?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

gecko fierul sa-l dau incins sau il las sa se raceasca ?

vazut poze, filmulete...copilasi dragalasi .... sanatate puiutilor bolnaviori

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Naty, am citit ca s-a inecat Iulia...imi pare rau, bine ca nu a fost mai rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Io ma rad de Mimo RAU Ma calmez de una, ma apuca rasul de alta

Si acum, ca sa imi treaca veselia...nu mai poci, ma Ma omoara astia aici, am zis ca daca ajung pe 1 Mai vie si cu nervii intregi..mare minune! Va invidiez RAU ca stati acasa

Si apropos de Nichita, eu cunosc un baietel frumos si istet pe care il cheama Nichita si e si prin pozele de la petrecerea Irinucai de Carmina

Gata, ma intorc la ale mele !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

polecam la Schit, sper sa il impartasim si noi pe Mufica!

Mergi la inceput