*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
olgu sa treaca repede si saptamana asta!...mama lor de joburi de kkt(si aici ma refer mai mult la a mea, ca-mi adusesi aminte!)
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Aaaa, m-am mai gandit si mai stau un pic...vorba aia pauzele lungi si dese , cheia marilor succese!
Despre Patapievici ce sa va spun...el zambeste si saluta primul pe toata lumea ca si cum toata lumea l-ar cunoaste deja (bine, n-a auzit el de Mihutza
) si se simte obligat
Mihutza draga, e un mare filosof contemporan , olecutza dizident (zice el), prieten cu Liiceanu, ca de asta poate oi fi auzit,sef peste arhiva de dosare secrete ale securitatii, mare iubitor de pisici crescute pe scara blocului (asta va zic eu
) ....eu recunosc cinstit ca am vrut sa citesc niste carti scrise de el dar n-am inteles nimic din niciuna si m-am lasat pagubasa. Cel mai mult imi place zambetul lui de om care clar se gandeste la altceva cand se uita la tine, papionul purtat la absolut orice tinuta (intr-o zi era cu un rucsac in spate si cu papion) ....si tot asa...sa va mai zic ca intr-o dimineata avea in mana un cadou (o punga de cadou) si gunoiul...si a aruncat cadoul si s-a dus la masina cu gunoiul...abia la masina a realizat ce-a facut, s-a intors si a inceput sa scormone in ghena alaturi de un biet tigan dupa punga de cadou pe care tiganul o "ginise" deja
Iar eu, mare amatoare de zarzari
, ma uitam la ei si ma gandeam ca daca-l pozam si-l trimiteam la gazeta ma umpleam de bani 

Olgule rezista mami 

Naty ce sa mai zicem mai de puzzleul inghitit de fie-ta ca noi suntem invidioase cand vedem ca alti copii mananca 
Si acum chiar plec ...pa-pa , pa-pa, pa-pa (asa zic eu mai nou pa-pa, minim de trei ori si ma zgaltai din toate incheieturile sugestiv)
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Naty ce sa mai zicem mai de puzzleul inghitit de fie-ta ca noi suntem invidioase cand vedem ca alti copii mananca ![]() Si acum chiar plec ...pa-pa , pa-pa, pa-pa (asa zic eu mai nou pa-pa, minim de trei ori si ma zgaltai din toate incheieturile sugestiv) |
Ca sa stie Vladutz ca stii sa zici "pa"?

Cat despre puzzle, te anunt ca in afara de lapte e singurul lucru pe care l-a inghitit in afara de putin lapte. La micul dejun nu a vrut sa auda de nimic, absolut nimic, jici macar preferata ei paine. Cum insa stiu ca Augmentinul da greata, pe moment o las in pace, e bun si laptele...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
ariel_7000 spune:
naty, bine ca s-a descurcat iulia....eu am scos "ochii" la toate maimutoaiele din puzzle, dar teo rupea cu dintii bucati din piesele mai mari, asa ca....fara puzzle
mai,taticul cu cartea sigur nu e guestus....il banuiam pe marius, dar pica banuiala, apoi l-am luat la studiu pe JOXY. pe el il cheama Florin, nu stiu daca si campan....si stiu ca avea un baietel....o mai fi facand unul intre timp
. o sa cercetez problema, caci in poza din tipografie e un tip care nu seamana cu joxy sau cel putin acel j. pe care l-am intalnit eu....hmmmm. tot luand prin eliminare: xenocid nu e,caci el e Alin,espiritu nu e caci el e Cristi, Rufus nu e ca are fete
.....mai cercetam
. ar fi culmea sa fie un membru inactiv, un privitor ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
kitzy spune:
Neata!
Merci mult de tot pentru felicitari, sper sa fie intr-un ceas bun!
Am vb cu dr mea de dimineata, mi-am luat inima in dinti si-am sunat-o. mi-a fost frica ca o sa ma certe c-am ramas prea repede insarcinata, da a zis ca e ok perioada dintre cezariene, o sa fie un an si 8 luni. Mi-a spus sa iau acid folic, duphaston si no-spa si a vrut sa ma cheme acuma la control, da i-am zis ca nu merg inca, ca vreau sa ma asigur ca-i bate inimioara, asa ca o sa merg peste 2-3 saptamani cu emotiile si frica de rigoare. Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008) si
4 cu 
bubu05 spune:
'Neata!
Stefu s-a trezit la 4:30 cu foamea-n gat, i-am facut 180 de laptic si s-a culcat la loc.
La 8:30 iar s-a trezit cu foamea-n gat, i-am facut 180 si s-a culcat la loc ![]()
Acum inca doarme!!!!!!
Noi ne-am trezit la 10:30, a insfacat randunoiul toate, dar toate covoarele din casa si s-a dus afara sa le ciomageasca bine si sa le dea cu biocarpet ![]()
Ma duc sa scol puturosul si sa-i dau sa pape...i-o fi foame
ca apoi trebuie sa ajung sa-l iau pe Vlad de la gradi!
Am ras de nu mai pot cu Mimo si zic si eu pa-pa-pa, ca sunt pe fuga! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:

Am pus-o de 2 ori pe Iulia sa-mi arate la papusa, pe rand, ochiul, nasul si gurita. Si de 2 ori mi le-a aratat pe toate fara greseala 

asta la cresa a invatat, numai ca pana acum nu a vrut sa-mi arate...de-aia mi-e ciuda ca sta si se plictiseste cu mine in casa...
Auzisem de curand o teorie (anti-vaccinare, apropo de bolile copilariei) ca cica febra mare isi are rolul ei si duce la dezvoltarea psiho-intelectuala a copiilor

Mi s-a parut o aberatie dar vad ca la fii-mea functioneaza![]()
![]()
![]()
Luny, sper ca ai reusit sa-l impartasesti pe Mufa. Tare as fi vrut si eu...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
ariel_7000 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui natynic![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am pus-o de 2 ori pe Iulia sa-mi arate la papusa, pe rand, ochiul, nasul si gurita. Si de 2 ori mi le-a aratat pe toate fara greseala ![]() ![]() asta la cresa a invatat, numai ca pana acum nu a vrut sa-mi arate...de-aia mi-e ciuda ca sta si se plictiseste cu mine in casa...Auzisem de curand o teorie (anti-vaccinare, apropo de bolile copilariei) ca cica febra mare isi are rolul ei si duce la dezvoltarea psiho-intelectuala a copiilor ![]() ![]() Mi s-a parut o aberatie dar vad ca la fii-mea functioneazaLuny, sper ca ai reusit sa-l impartasesti pe Mufa. Tare as fi vrut si eu... ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |
ca eu cand ma imbolnavesc, fara 39 nici nu discut...dar de anemie zicea ceva, ca am eu un feeling ca am ditai anemia si alte lipsuri....acum 3 saptamani am avut o stare de lesin si carcei si ...am dat vina pe CM si lipsa mea de Mg din acea perioada. Azi am iar ameteala nasoala si stare de lesin, mi s-a taiat de vreo 2 ori filmul....mancata sunt, dormita sunt, doua liniute nu am....
....ma simt daramata, ma duc sa zac. 
si
Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
aaaa si indemnizatia nu a aparut nici marita, nici nemarita...nu e de nicio forma!
mama lor de magari, in prag de Sarbatori m-au lasat fara o letcaie....
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
natynic spune:
Ariel, ai grija de tine...eu as zice ca lipsa de somn e de vina...Ce zici? ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!