*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)
Raspunsuri - Pagina 20
ursuleata spune:
Ariel, si eu cred ca e de la nesomn, ca si eu cred ca o iau pe urmele tale, mai ales ca nu am pofta de mancare deloc.
Dorm putin si nu mananc, am 42 de kg. Dar de vineri imi schimb programul.
tiker
Mami de ursulet
mstela spune:
Salutari dragele mele.
Am uitat
:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE E MAI FRUMOS, MIHA DRAGA!

LA MULTI ANI CU SANATATE ANTONIA!SA CRESTI MARE,FRUMOASA,ISTEATA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!SA-TI TRAIASCA,BITZULINA!
Pupici lui Ramo_cata,Cuscrei,Adriutei,Mihei si Clau ca au intrebat de noi.

Nu mai am timp sa ma cocotz pe crenguta
.
Am citit fuga pe diagonala tot,vad ca ciripeala e in toi si e cam greu sa tina omul pasul cu voi.Am vazut pozici frumoase,montaje superbe...impresionant montajul lui Gecko (Ligia
).Kya,m-ai emotionat prin povestioara nasterii Zanei
.Multa tarie sa poti creste bine Zana si sa ajunga un OM frumos si drept.
Urez sarcini usoare noilor si tuturor gravidoaselor si MULTE FELICITARI!Tare curajoase,tare!

Tea e bine,slava Domnului, i s-au facut ambele vaccinuri,acum o sapt si pana acum toate sunt bune.A zis prima propozitie,imitandu-ne pe noi:"Hai Teo!"

![]()
Da ocol casei pe langa perete intr-una,sta dupa fusta bunicasii si e mai atasata de ea decat de noi
..e si normal daca ma gandesc ca sunt zile cand ajung acasa atat de franta incat tare mi-as dori sa dorm dar oricum nu ma lasa Teo.Cateodata simt ca o cam neglijez din cauza oboselii,dar asta e.Sunt geloasa cateodata pe buni,dar asta e,oricum e fata mea care ma implineste si a dat un sens vietii mele.
Cu masa in continuare mofturi maaari,mai bine mananca de la bunica-sa decat de la mine...Mai nou,nu prea mai vrea sa bea lapte
...abia ii indesam pe gat biba si bea vreo 100 ml seara...
In urma diagnosticului de amizocitoza,sideremie mica, i s-au prescris o gramada de siropele: Fe Hausman mult timp de acum,Sanasol,Ca sirop,Vit C,Vigantol (4pic) in continuare si Peritol pe care nu vreau sa i-l dau pentru ca mi se pare cam aiurea sa-i dau Peritol pentru intarire,dupa ce am citit in prospect cate porcarii contine.
Sanatate multa Iuliei de NAty si ginerelui meu frumos.
M-a ravasit si pe mine vestea despre Emma si ma rog sa le dea Domnul putere parintilor.
Iar noi,cum bine spune Gecko,bine ar fi sa nu mai luam in seama atatea lucruri marunte,atatea ingrijorari banale si sa incercam sa vedem partea cea mai importanta a vietii:Avem puiuti sanatosi si pe deasupra scumpi si isteti...restul e nimic.
V-am pupat tare tare tare.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
tonic spune:
LA MULTI ANI ANTONIA!Sa fii sanatoasa, norocoasa si mintoasa, sa aduci bucurii parintilor tai!
IRINA, va dorim petrecere frumoasa si toate cele bune!
NATY
sa treaca sperietura. Bine ca s-a descurcat fata! Eu deja sunt experta la bagat degetele in gura si scos obiecte periculoase. Asta desi am incercat sa eliminam cam tot, dar mai scapa ceva de la Antonia! Sa-ti spun ca ea la varsta de 6 ani, cand stia deja cum sta treaba, si-a bagat un cercel de la o papusa IN nas, ca a vrut si ea cercel in nas?!
Si avea o forma oarecum triunghiulara, ciudat rau, bine ca am reusit sa-l scot singura, ca ma si vedeam cu ea la urgenta. Iar sotul era desigur, de serviciu, ca asa se intampla toate, cand nu e el acasa!
LUNY, bafta la impartasit cu Mufy!
MIMO, la tine mai tine zarzarul? Ca la mine s-a scuturat pomisorul, am trecut la etapa cu fructe
Sau tu te uiti la poza?
GECKO, eu aici n-am vazut Nesquick roz, da vleauuu si eu! E bun? ![]()
ARIELULE, ai grija, baga si tu niste analize! Eu fara Ca, mg, zn, Magne B6 si alte asemenea nu pot trai ca lesin si am carcei non-stop. E de la oboseala si consum nervos, plus alte avantaje feminine!
URSULEATA, sper sa fie OK surioara ta! 
ma duc ca se rostogoleste bb, revin
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
cleme spune:
LA MULTI ANI ANTONIA DE BITZA! SA CRESTI MARE, FRUMOASA SI SANATOASA!
Naty uff nasol cu Iulia.
si sanatate multa tuturor pt ca vad ca v-ati pricopsit pe rand.
Stela
Mimo ai fost tare cu obiceiurile.![]()
Kitzy felicitari pt liniute si o sarcina usoara iti doresc.
Uff voiam sa mai scriu dar nu mai stiu ce
. Sunt rupta de oboseala, nu mai am timp de absolut nimic.... abia astept sa stau cateva zile acasa sa dorm.
In rest Diana e bine, am avut o perioada de greva de 3 saptamani in care nu a mancat NIMIC decat niste lapte (de ma adusese la disperare), la analize i-a iesit deficit de vit D si cam atat.
la toata lumea.
ramo_cata spune:
salutare...
ursuleata imi pare rau pt sora ta ..doamne ajuta sa fie bine..
bitza distrcatie placuta puiutzilor...
criss
naty multa sanatate si tie is iuliei
...ma bucur ca nu a mai facut febra doamne ajuta sa fie bine..off doamne ca e bine...mie mi-a disparut capul la pompita de nasuc..nu stiu unde e ..l-am cautat de mi-au saritcapacele si in casa si kk lui nadru si degeaba...
gecko mersi de bombocino si spor la treaba..eu acu'sunt la o pauza de cafea...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

...schimbam doar crenguta