*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

am un pic timp de relaxare, aveti la indemana careva link-ul cu wc-urile? va rog, mi-ar prinde bine sa ma dixtrez un pic

Nu-l mai gasesc Pacat-te-ai fi relaxat cum nici macar nu-ti poti imagina, eu era sa pic sub birou cu lacrimi in ochi. Iulia era la cresa, citeam singura in casa si radeam cu zgomot.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Miha iote, distractie placuta
Multumesc mult pentru sugestiile referitoare la botez

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimonel, so, nasa, cum a zis si Naty ia hainutele finului, la Z vezi ca e un set cu panza de mir, prosop, fasha, un body, o caciulita (panza e tivita - dar eu din asta am luat la finul meu ca vazusem ca-i luase nasa lui Stef ). Parca era 1 mil si ceva, super de tot. Si hainute sunt misto la Z, dar mai scumpe
Apoi trebuie sa faci lumanarica de botez, sa platesti slujba la biserica si a doua zi la mir iar hainute sa imbraci copilul dupa baie (gen pijama) si daca vrei si o jucarioara.
Noi asa am facut la finutii mei si asa au facut si nasii nostri la baietii mei

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Gecko, super montajul, foarte frumoase pozele!!

Clau, chiar ca Rebe te-a stors de vlaga, dar a meritat! ce frumos ca i-a fost dor de Razvanel!

Naty, Doamne Ajuta sa fie bine dupa antibiotic si sa-i treaca repede raceala!

Mimo, am uitat sa zic, ca m-am ras si eu de Vladut cu chiloti de don'soara pe el si ca de obicei esti mortala rau, rad de ma prapadesc cand citesc ce scrii

Miha, nasol cu serviciul de 8 ore...naspa...

Luny, ce faceti voi?

Adriuta, nu pozezi si tu tortul? ca sunt tare curioasa

Cine intreba de cadou pt. fetita de 2 ani...nu mai stiu...set din ala de cesti/farfurioare.craticioare din plastic, din hypermarket sau librarie, sau bebe (papusica) cu suzeta/biberon, carticele de colorat, de povesti...nu mai stiu...

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am umblat creanga...
linkul cu wcurile, il mai aveti vreuna??
gecko frumos si emotionant montajul vostru hihi, am vazut tricoul SMURD!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aaa, multam Mimo!!!era ptr sor-mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Bine v-am gasit!

LA MULTI ANI! cu scuze pt intarziere PATRICK CEL FRUMOS, MIHA si SANZIANA!

A descoperit sotul meu un joc nou si mi-a tinut PCul ocupat pana noaptea tarziu. Motiv pt care am mare ciuda pe cei care au inventat jocurile pe calculator, mare tampenie! Scuze daca voi sau cineva drag activati in domeniu, dar asta e parerea mea!

Am citit, am vazut poze si filmulete cu puiutii minunati, dar n-am retinut mare lucru din cauza de atentie impartita intre copilul mic-mare catarator/cascador/gimnast si invitabil busitor si cel mare care se plictiseste in vacanta cu vremea asta oribila care ne tine in case.

Am vazut asa:

Patrick cel Frumos in montajul superb facut de mami a lui. Luki l-a salutat tot timpul, s-a ridicat de la tzitzi chiar sa-l vada bine si a zis ceva ce eu sper sa fie bebe, pt prima oara.

Am vazut si poze cu STEFUL prieten al animalelor si VLADUTcu bicicleta noua, filmuletul cu Steful care se juca frumos cat mami facea treaba -ceva ce la noi nu s-a vazut ever .

MIMO- am vazut si frumosul tau si l-am admirat, e tare reusit si are o privire super de baiat destept, se vede ca seamana cu mama lui
Si uitandu-ma la pozele lui mi-am amintit temerile tale si am realizat ca nici Luki nu zice alte cuvinte inteligibile in afara de mama, tata, apa, ba(baie), be(bec) si Aniiia(antonia) in rest vorbeste aceeasi limba ca Mufy, Stef si ceilalti pui de randunici ca am vazut ca au toti acelasi profesor la lb. straine. Nu stiu daca ti-ai rezolvat temerile, dar sunt chiar curioasa ce mai zici de Vlad care mie mi se pare SuperOK. Astept ca celelalte mamici de baieti sa ne spuna ceva despre vocabularul lor, ca mi se pare ca nu avem prea multi "vorbareti".

NICOL, felicitari pt primii pasi ai ANTONIEI! Sper ca sunteti bine, ca fetele au scapat de raceli, ai terminat treaba si ai mai lasat o bucata de poienita si pt mine ca tare arata bine!

CLAU, am vazut si pozele cu tine si cu REBECCA aratati f. bine amandoua, si pari f. sigura pe tine la volan, m-ai impresionat/impulsionat.BRAVO!

NATY, pup Iulia bolnavioara, sa treaca repede. Vad ca te-ai hotarat deja pt antibiotic, sunt sigura ca e decizia cea mai buna! Nu stiu daca v-am povestit ce am patit eu cu Antonia in toamna, cum am tras cu o raceala 1 luna de zile pt ca nu facea febra si toata lumea a zis ca nu tb antibiotic. Si a tusit copilul 2 sapt pana vomita, si eu tot cu siropuri de tuse, si a mai tusit o sapt, si eu tot asa, apoi i-am dat antibiotic ca am intrat in panica, ii era tot mai rau, se topise de tot, ea si asa e f. slaba... si ce credeti in trei zile deja era mult mai bine. Si m-a certat sotul ca nu i-am dat mai devreme, dar mai mult am suferit eu stiind clar ca am gresit, pt ca noi mereu i-am dat antibiotic daca nu-i trecea/ameliora in 5 zile. Asa ca sunt de acord cu TUCHITA, au si astea rostul lor.

Ma duc sa verific copiii si revin!

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

am umblat creanga...
linkul cu wcurile, il mai aveti vreuna??
gecko frumos si emotionant montajul vostru hihi, am vazut tricoul SMURD!

Vezi mai sus, i l-am dat lui Miha

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Ia, mai bine va intreb eu ce nelamuriri am cu botezul, cred ca-i mai bine asa
1) Mie nasa mi-a luat baiatul de acasa si mi-a dat bani pe el. La restaurant nu ne-a mai dat...mi se pare mai elegant, dar n-as vrea sa sochez parintii ca poate nu vor sa-mi dea puiul sa-l duc eu in masina ! Ati mai auzit asa ceva?
2) Cine cumpara cruciulitele, cosuletul?
3) Cine decoreaza biserica (flori pt cristelnita)?
4) Cica i-a luat bunica-sa cercei ca asa-i la ei obiceiul...iar eu ii voi lua la turta altii...acum ce-i mai iau, ii mai iau????(un lantisor ceva?)
5)In cadita , la baita, se pune un ban de argint...asta stiu eu, eu am pastrat banutul...lui Vladutz i-a pus nasa neste euroi (monezi, nu va ganditi) E vreo smecherie cu banutul de argint, sa ma zbat pentru asta?
6) Mie nasa mi l-a dat pe Vladutz abia in usa restaurantului dupa ce a zis de trei ori "mi-ai dat un pagan, iti dau un crestin" Intreb daca stiti de regula asta, ca e aceeasi problema ca si la inceput..
Si nu in ultimul rand , cum fac eu sa n-o strang de gat pe ma-sa daca eu ii pun fetii palarie si ea ii pune vreo caciuloaie pe dedesupt, ca o cred in stare
Aaaa...mai e ceva cu lumanarea la baie? Sau acasa? Cand se stinge lumanarea aia si ce se face cu ea?
Na , ca v-am innebunit si asta e doar inceputul

poze

Mergi la inceput

Am baiat mareee si curajos!
Iata ce face el de ieri si in continuare distractia din seara asta
http://www.onetruemedia.com/shared?p=880d0699d32eebd4be72e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput