*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)
Raspunsuri - Pagina 11
mihatp spune:
din ciclul razboiul de acasa: am (inca) nervi si certuri ca nu-i pun caciulita in cap. daca nu-i soare trebuie pus ca-i racoare, daca e soare, trebuie pus ca-l paleste in cap.
in conditiile in care e cu vreo 4 grade mai putin afara ca in casa
. si ma enerveaza ca ma fac sa ma simt vinovata si anxioasa... daca se intampla sa raceasca, ghiciti vina cui e?!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
hai ca imi epuizez numar de mesaje zilnice si tot nu intalnesc pe nimeni pe crenguta!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
Ce ma bucur ca v-ati distrat
Ati ras de mine sau mi s-a parut doar???? Naty, ai urcat in topul "catavencu" la faza asta
Imi si imaginam "razbunarea Vladutzului"
Dar las' ca vedeti voi daca se adeveresc prorocirile lui Gecko si vom fi impreuna la prima serbare, prima zi de scoala,primii nepoti
cand v-oi intreba pe rand cine sunteti voi 
Altfel...v-am citit dar sunteti cam obosite, fara vlaga...ba cu febra, ba cu soacre, ba cu servici de 8 ore ...ofof!
Eu ma duc la "cel mai marait" ca azi s-a intrecut pe el insusi
Dar macar nu m-am mai agitat cu mancarea , traiasca Vio
...acest copil mananca numai lapte, cereale, branza , ou... TOATE CU FRUCTE
Va rog sa-mi spuneti si mie , pe masura ce veti avea timp si chef, ce datini/obiceiuri sunt la botez prin Bucuresti...mai exact ce trebuie sa faca nasii, ca eu n-am fost prea atenta ! Si unde gasesc o tinuta/trusou de botez frumoasa foc (cu palarie de domnisoara vreau!) Poate ati auzit, ati vazut , va amintiti 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
amira_roxana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Si unde gasesc o tinuta/trusou de botez frumoasa foc (cu palarie de domnisoara vreau!) Poate ati auzit, ati vazut , va amintiti ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
http://www.angelsday.ro/botezuri_produse_hainefete-9_ro.html
sunt mai frumoase on realitate decat in poze, stiu sigur!
despre obiceiuri nu stiu ce sa-ti spun, ca nu prea le am
clauclau spune:
Adriuta, e bun cadoul mah! Si mi s-a facut pofta si de tort!

Daaa, sunt normali si puii nostri , doar ca sunt iuti rau si nazbatiosi! Dar sa sti ca si eu mi-am zis ca e ceva cu ea...prima oara la 2 saptamanisoare ale ei cand am iesit cu ea afara...si in loc sa doarma si ea ca un nou nascut ce era a plans pana am adus-o acasa. Si tot asa zilnic, de in fiecare zi imi spuneam ca n-o mai scot , sa stea in casa daca e salbatica asa
, da de unde a doua zi eram iar afara si aceleasi urlete...mi-era rusine de oamenii pe langa care trceam ca se uitau ciudat ! Apoi cand am inceput sa o duc la kineto, plangea in masina si la ducere si la intoarcere fara oprire. Apoi acasa ca nu reuseam deloc sa o adorm!
Si problemele ei cu somnul...le cunoaste toata crenguta!
Totul era de-andoaselea decat la Razvan ...si mi-am pus intrebarea daca este in regula asa!
Am citit, am intrebat...asa sunt unii copii, au temperamente diferite ...Apoi stiu ca ea o sa se descurce in viata la cum isi cere drepturile, cu ce gura mare si bogata!
. A fost foarte, foarte dificil cu ea...chiar ma gandeam zilele astea la primele luni ale Rebeccai acasa si totul este in ceata in mintea mea...stiu ca la un moment dat eram in pragul depresiei...dar am scapat! Sa nu credeti ca ma plang, toate astea au trecut si din ce e mai dificila Rebe, din ce o ador mai mult!
Aoleooo, de ce-oi fi scris toate astea... nu vreau sa plictisesc crenguta cu plostioarele mele!

Naty, o sa fie bine cu siguranta, faci foarte bine ca ii dai antibioticul, iar maine o sa se simta mult mai bine Iulia.
Simo, imi pare tare rau de vanataie...oare o exista vreo alifie pentru asta? Poate stiu doctoresele noastre...Aaaaa, si Rebe mananca guma de sters a lui Razva!![]()
Miha, offf, ai inceput programul de 8 ore? Asta e , ce sa facem, mergem inainte!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Mimo, de aici i-am cumparat eu tinuta de botez Rebeccai, sunt absolut superbe si iti vin acasa rapid! http://www.hainutebotez.ro/shop-online/tinute-de-botez.html ( eu i-am luat tinuta Mirelle)
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ce ma bucur ca v-ati distrat Imi si imaginam "razbunarea Vladutzului" Dar las' ca vedeti voi daca se adeveresc prorocirile lui Gecko si vom fi impreuna la prima serbare, prima zi de scoala,primii nepoti ![]() Altfel...v-am citit dar sunteti cam obosite, fara vlaga...ba cu febra, ba cu soacre, ba cu servici de 8 ore ...ofof! Eu ma duc la "cel mai marait" ca azi s-a intrecut pe el insusi Dar macar nu m-am mai agitat cu mancarea , traiasca Vio ...acest copil mananca numai lapte, cereale, branza , ou... TOATE CU FRUCTE Va rog sa-mi spuneti si mie , pe masura ce veti avea timp si chef, ce datini/obiceiuri sunt la botez prin Bucuresti...mai exact ce trebuie sa faca nasii, ca eu n-am fost prea atenta ! Si unde gasesc o tinuta/trusou de botez frumoasa foc (cu palarie de domnisoara vreau!) Poate ati auzit, ati vazut , va amintiti ![]() |
Deci:
1.

(dar nu rad de tine, meeyyyy)2. Un lacto-fructivor...e clar ca va avea viata lunga si sanatoasa!

3. Nasii cumpara tinuta de botez cu totul (trusoul) plus aduc uleiul care va fi sfintit si "crisma" (panza cica netivita in care se inveleste bebe dupa ce e bagat in apa). Bineinteles, iau si alte daruri, la inspiratie, ideea e ca trebuie lucrusoare de imbracat cam din toate cele trebuincioase. Tin copilul la botez (cica daca e baiat il tine nasul, daca e fata nasa; noi cand l-am botezat pe uriasul si super-agitatul finut am facut cu randul ca altfel muream; ambii
). Si atentie, depinde de biserica si preot, unii cer nasei sa spuna Crezul pe de rost. Pe mine m-a pus sa-l citesc, desi eu il stiam oricum. Dupa botez a doua zi e baita, nasa spala bietul copil caruia i se pun tot soiul de prostii in cadita: ban, aur pt bogatie, miere sa fie dulce, pana de pasare sa aiba silueta, petale de trandafir pt frumusete, grau...in fine, ce mi-a fost dat sa vad la baia Iuliei nici cu gandul n-am gandit. La sfarsitul baitei copilul se ridica si se face cu el o cruce mare in aer (adica sus, jos, dreapta, stanga). Asta e tot ce am stiut, stiu sau imi amintesc.Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihatp spune:
am un pic timp de relaxare, aveti la indemana careva link-ul cu wc-urile? va rog, mi-ar prinde bine sa ma dixtrez un pic![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Dupa prima doza de antibiotic raportez copil fara febra care doarme dus; nici nu si-a terminat laptele, ar mai fi vrut sa suga dar pur si simplu nu a mai avut putere). Doamne ajuta in continuare...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
clauclau spune:
Faza super tare in seara asta! Am vorbit cu Razvanici la telefon si apoi i-am dat telefonul Rebeccai ca a vrut puiul sa vorbeasca cu ea. Il-am dat pe speaker si el a inceput sa o strige: rebe, rebe, ce faci rebe? Mai, s-a luminat fata la fetisoara, se uita mirata cand la mine, cand la telefon si zambea si radea si....incredibil, s-a repezit sa pupe telefonul! L-a recunoscut pe fratiorul ei!!!!