*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)
Raspunsuri - Pagina 10
adriuta spune:
Naty, sa stii ca din descrietile tale mi se pare ca Iulia are nevoie de ceva ajutor sa lupte cu virusul. Acum inteleg nu antibiotic la fiecare stranut dar...muci galbeni, secretii la ochi...of of of.
.
Simo
nasucul lui Sam, offf ce s-a intamplat?
Bubuhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=87f8eb4cb44a1e6e6f163a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
este montajul cu Patrick.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
In sfarsit a raspuns pediatrul, a fost categoric ca trebuie antibiotic. Fetelor, sa ne tineti pumnii sa fie bine!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mikydoozza spune:
naty tinem pumnii! o sa fie bine. sanatate iuliei.
si noi tot mucioase suntem. trebuia sa facem si vaccinul si de... mai asteptam.. tre sa mergem si la tara .mi-e si frica, ce sa zic. sper sa se indrepte vremea asta ca morrr.
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
natynic spune:
Acum am avut si eu ragazul sa vad montajul Bursucului. 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
Simo27 spune:
Clau,ce frumos ai scris!
Adriuta
,Sam a cazut sambata seara din pat si a dat cu capul,mai precis cu fruntea de marginea mesei de sticla.i-a curs sange pe nas,iar intre sprancene i-a aparut ditamai cucuiul..i-am pus smantana si iaurt,dar s-a tras inspre ochii...arata tare rau
Am fost in oras i-am cumparat un ceas...sper sa ii placa.
Nu va zic ce aglomeratie,m-am invartit de 3 ori pana am gasit un loc de parcare..si eu cum stau cam prost,la capitolu asta
..va dati seama
!
Nu stiu ce cadou sa ii iei fetitei.poate te ajuta mamicile care au fetite...eu ma pricep la baieti![]()
ma duc sa mananc ca ma doare capul.am mai slabit 2 kg intre timp
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
Adriutza, LA MULTI ANI pentru randunoi!
Sa petreceti frumos!
Cat despre cadou pentru fetita, dpinde de personaj!
Eu i-as lua o carte cu animale, e un cadou mereu apreciat de Ilinca, insa nu stiu daca si alte fetite sunt ca ea!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihatp spune:
deeeeeeeeeeeci
randunici
kitzy
felicitari pentru II, ma bucur tare pentru voi, cu 2 va fi perfect, uite cate "argumente" avem pe crenguta![]()
Zanei noastre dragalase 
kya, recunosc
, am bagat un ochi pe crenguta de la serviciu, ca am avut o zi naspa rau, si m-am nimerit pe povestioara, asa ca atrebuit sa ascund dupa monitor ochii inlacrimati
faina faza "arata ochisorul Mimo"

o "scumpa" soacra ta tuchi, cu cei 2 copii si serviciu, bona pentru ea mai trebuia
unde-i stela? o fi bine?
naty, imi pare rau de iulia, sper sa-si faca repede efectul antibioticul. apropo, spune-i nasei tale, ca finantarile mici, locale, s-au dat numai pentru firme, dar se vor lansa cele nationale. si s-ar putea sa fie rand de colaborare (daca optam pentru Bucuresti ca una dintre locatii). doar ca am schimbat beneficiarii, nu mai sunt copii cu autism ci cei spastici (pentru inceput). din motive de partener extern superserios.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
am apucat si sa citesc mesajele voatre de LMA, m-ati emotionat tare tare tare, pana la lacrimi

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
si sa va spun cadoul de la serviciu de ziua lui Luca: s-a terminat perioada cu timp redus de munca! la noi e numai pana ce implineste copilul 1 an, asa ca de joia trecuta, fix de ziua lui, am inceput programul de 8 ore, atat doar ca am "fentat" cu pentru o zi, mi-am luat liber.
deh, sistem militar, masculinizat
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade