*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubule, esti foarte norocoasa cu Steful cel cumintel! Asa a fost si Razvi al meu, isi facea de lucru cu orele, puteam sa fac toate treburile din casa fara probleme...era cuminte rau. Si asa este si acum! Dar eu scot parleala acum cu minunea de Rebecca!

Cred ca bag si eu o cumparatura ceva ca am innebunit in casa!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai ca m-am intins, dar am citit tot , ca nu mai puteam rabda

Unde e montajul cu Bursucel, ca l-am ratat...

Luny, ti-a iesit borsul?? dupa ce-ai plecat cu hustile, ce crezi? a venit vecina sa-mi ceara si ea , i-am zis ca nu mai am, dar cand fac bors ii dau
Ma bucur ca au reusit cozonacii

Alice, mai pup o data degetel cu Thea!

Naty, si Vlad a patit cand era mic sa aiba secretii galbele, purulente, ce ieseau din ochi cand stranuta, cand se incorda , antibiotic direct! inseamna ca-i o infectie, nu?? mai ales ca nici nu e mai bine....

Tuchi, sper sa nu aveti varicela

Kya, foarte draguta poveste cu Zanuta

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, dar unii muncesc si altii forumesc, asa ca...am plecat

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Naty, din moment ce la Iulia s-a agravat cu tot cu antitermice si alte siropele...eu i-as fi dat antibiotic! Parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hai,mai ,Oana ca si eu muncesc,dar mai si forumesc!Ce copii cuminti ai.ptiu,sa nu-i deochi
Spor la treaba
Clau,si la noi tare urat a fost azi:vant,frig ....i-am zis mamei sa nu-i scoata pe copii afara!asa isi face si Sam de lucru cu creioanele ,cariocile si pixurile lui David.intr-o zi a inceput sa roada la guma de sters! la amandoua
Naty,eu i-as da antibiotic.nu sunt fan,dar cand trebuie -le dau!uite,am fost ieri cu David din nou la dr si mi-a mai dat inca un Augmentin ca sa ii dau pana vineri,ca inca nu isi revenise..cu febra nu-i de joaca!dar,tu faci cum crezi!
Cata,bine ca a plecat Socrela!sanatate Ilincutei!cred ca e haios tare Surubel cand se arunca de pe pat pe masa...grija mare..

Cu tot iaurtul meu pus pe nasul lui Sam,s-a tras vanataia inspre ochi!si acolo,nu am cum sa ii pun...vai,si ce vanatai urate

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Baietii ...dorm. Am luat cadouuuu' e un ap. din la de ras electric Braun...sunt plina de imaginatie :))) nu-i asa?. Astept sa-l trimit dupa lapte sa-i insiropez cu ceva afine strojite manuta lu' fiu-miu sa i-o pun pe cardul de LMA .

AM VAZUT MONTAJUL CU PATRICK!!!! Este minunat si mi-a placut ff mult pozele gen PRIMA... lucruri pe care el le-a facut pentru prima data. Sunteti frumosi si aveti un pui minunat, sa traiti 10000000 de ani cu sanatate si bucurii.

Ieri l-am vazut pe Stef de Bubu, pe Vladut cu motz si chilotii lui Teo ( Mimo asta-i poza de santajat copilu' toata viata).

Vreu sa o felicit pe sora Ursulicei si sa-i zic ca ii doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos.

De asemenea sa o felicit pe draga noastra Kitzy pentru II. Sa iti dea D-D sanatate si un bebic asa cum vi-l doriti.

Mi-a placut tortul lui Gecko de 1 anisor.

Iti multumesc Vio pentru cuvintelele mumoase. Lasa ca nici cu voi nu mi-e rusine. Da...are 86 acum, la doctor acum o luna si o saptamana avea peste 33 inch, ei si in astea 2 saptamani la cat mananca a pus in sus ceva, se observa usor si la nadragi. Centimetrul meu arata 86. Da nu cred sa fie el cel mai inalt.

Naty pupici pe nasuc Iuliutei si sa treaca "buba" sa se faca bine fata pupacioasa si iubacioasa. Si pt. tine ia uite de la mine o imbratisare stransa ca te crez ca nu-i usor. of of of, perioada asta de "inflorire" a virusilor. Da lasa ca-si face ea imunitate si va vad pe toti raciti numai fata n-are nimic.

Simo deci si tu ai zi de plimbareala azi. Sa fie cu succes.

Kyaaaaaaaaa ce frumos ai scrissssssssssssss. Moama ce-am mai plans ..mai mai mai. Sa-ti traiasca "OMULETUL" sanatoasa si norocoasa sa fie toata viata.

Bravo Mufyyy!!! Luny sa vezi ce urmeaza de aici in colo...ai ai ai, patul sau canapeaua mai era loc de stai aici si nu misca. Dupa nu o sa mai ai PRACTIC nici un loc de STAT!

Clau sa sti ca exact asa face si Adrianu. Ca si Rebe, se invarte 2 SECUNDE apoi pleaca. Noi la inceput ne gandeam ca ceva e rau cu mintea lui, dar am citit si am aflat ca e ok. Pupici si sa auzim ca a trecut norisorul.

Liana pup frumoasa ta care se chinue cu maselutele. Of of of sa iasa repede-repede.

Mihutza, esti home sick mami???

Rami ptiii ce harnicuta esti mami. Btavo!! treaba facuta, papica buna gata si mai in colo o sa ai si gazon mumos.

Mimoooo m-ai omorat cu "dialogul" tau. Aici la 90 de ani conduc masina si joaca golf in draci, merg la cazinou, isi cumpara casa pe roti si cutreiera tot statul, si sa mor de mint, au in jur de 90. Btw, hai sa deschidem firma de moversi(aia care muta mobila si eltele) si sa vezi atunci ce boierie pe noi. Baietii sunt fericiti ca fac ceea ce le place :))

Luny pune-ti niste muzica la casti :))

Alice pupici pe degetelul bolnavior si pe nasucul fetei curajoase si pe obrazul mamei curajoase.

Stela

Tuchi uffff sper sa nu fie ce crezi tu ca NU ESTE. Uf uf uf, ma crezi ca o rugam pe mama sa deschida geamul sa ma arunc jos...Ufff aveam 18 ani.

Bubu :) ce frumos va distrati voi ...mai mai mai. Mi-a placut faza cum face sotul tau curat hi hi hi, cel mai simplu posibil. Tu stii cat de norocoasa esti ca este Stef asa cuminte? Vaiiii eu nici nu indraznesc sa ma gandesc sa calc cu el de fata.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, eu sigur i-as fi dat antibiotic...in ciuda argumentelor ca nu ar fi indicat!

Eu nu le consider asa un mare pericol, ma gandesc ca ele au salvat omenirea de multe boli....inainte de descoperirea penicilinei oamenii mureau de la o pneumonie....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, exact asta vroiam sa aud. Si logica mea imi spune ca dupa 5 zile de atatia muci si tuse si bale si febra, cam risca sa se indrepte spre o otita sau pneumonie Doamne fereste si tot la aia ajungem. Asta e...Cum se vede si pe crenguta: unii-s sanatosi tun, mamele nu stiu ce-i aia BB, altii sunt mereu raciti dar usor, altii (ca Iulia) fac rar din astea, dar zdravene, nu trec cu un siropel de tuse.
Multumesc fetelor!
Adriuta, f bun cadoul!
Clau-eu am un feeling ca Rebecutza isi va lua revansa intr-o zi si toate chinurile tale vor fi rasplatite de o fata ce-si va adora mamica...Asa-mi spun mie ochisorii ei

Edit: Iulia are 38,8. Gata!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Multumim tuturor fetelor pentru urari

Am facut tortul 6-6-6. A iesit super duper, am pus si niste nuca in blat, acum vreau sa vad ce crema vrea, caramel sau cafea. Ciocolata nu mai am. Este asa de usor si asa de bunnn.

Sunt putin suparata ca prietenul bun al sotului meu are fata nascuta maine. Si face chef in sambata dupa ziua ei. Sambata in care ar trebui sa ne vina si noua niste musafiri ca deh...aici clasa muncitoare n-are timp de chef peste saptamana. Sambata e si dinainte de Pasti...offf o sa fiu iarasi busy-busy.

A, si plsss...Ce cadou sa-i iau unei fetie de 2 anisori?? sunt cam in ceata asa ca orice sfat e binevenit

E 8.30 si aici dorm toti....inca

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Helou mai fete!!!

Nu am intrat demult si nici nu am citit, sunt varza cu timpul!!!

Mi-e dor de voi si va iubesc si tare mi-as dori sa intru mai des, dar nu am timp de nimika.

LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE S-AU ANIVERSAT !!!!!1

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Naty, nu asta-i problema...Rebe ma adora de pe-acum enorm...uite seara cand merg sa ma spal si trebuie sa stea cu tacso o jumatate de ora e mataita toata, ii plange si in brate si de cele mai multe ori sta la usa la baie si miorlaie dupa mine. Iar cand ies din baie si o iau in brate ma priveste minute in sir cu ochisorii stralucitori si ma mangaie pe fata, pe par, ii simt atunci iubirea prin toti porii si-mi dau lacrimile. Ea toata ziua sta lipita de mine si nu suporta nici sa se apropie altcineva de mine. Paul zice ca Rebi e obsedata de mine cum de altfel este si el! Daca-ai sti cum trag amandoi de mine dimineata, unul intr-o parte, unul in cealalta parte! Si sunt multe, multe de spus pe tema asta, dar ma trage de picior s-o iau in brate! Insa stiu ca o sa fie o fetita minunata si or sa treaca toate care sunt acum.

Mergi la inceput