Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 19
Corrina spune:
laureta de la cate luni sunt recomandati biscuitii de la Hipp?
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
alexa si mami spune:
la biserica unde merg eu, in blugi, adidasi si cu capul descoperit, nu s-a luat nimeni de mine. Nu trebuie generalizat, nu toti preoti sunt maniaci pe fuste si basmale. Am intilnit chiar un calugar staret la o manastire cu mintea luminata, care avea aceeasi parere. Sufletul poarta credinta.
alexa, cipri si mami
_giulianna_ spune:
Offfffffffff scrisesem un mesaj si l-am pierdutttttttttttttt nu stiu pe ce mama naibii am apasat si s-a sters tot tot 

Pe scurt acum:
Babytza nu mai stiu cum se numeste masinuta, desteptu' de barbata-miu a aruncat cutia. Oricum daca te duci la Cora sau in orice supermarket sigur ai sa gasesti, daca nu identica, macar la fel ![]()
Mai spuneam ca am studiat niste retete pentru bebelusi si m-am hotarat ca saptamana asta sa-i dau lui Edi
1. supa de rosii cu orez
2. cartof copt cu branzica si putina smantana
3. mamaliguta cu branza si smantana
Ma gandesc sa-i inlocuiesc masa de la 18 (cand mananca iaurt) cu altceva, mi-l da afara aproape pe tot, nu stiu cum sa fac. De placut ii place, il mananca in doi timpi si trei miscari dar nu pricep de ce-l da afara. Am incercat sa-l combin cu cereale dar nicio schimbare.
Anca stiu ca tu intrebai...care sunt rosiile alea din cutie super bune? Stiu ca ti-a raspuns cineva dar nu stiu cine.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
anis spune:
300 multam de intrebare..esti o dragutza ca de obicei.Eu sunt ok,sunt in mare verva cu florile..mi-am facut si echipa completa..adica am si gradinar, menajera si bona..am schimbat-o pe aia ultima, careia ii repetam de n ori acelasi lucru...asta e ok..dar nu prea intreaba cum sta treaba cu obisnuintele copiilor..dar o dau pe brazda...![]()
Fetelor, nu ca e a mea...dar eu nu am vazut copil mai cuminte ca IRis, serios, sa tot ai asa copii, eu i-am inregistrat plansul...ca sa stiu cum e ca ..ea nu plange nene deloc.
DAr are ticul cu suptul degetului si ce ma m-ai lupt cu ea...da-ti-mi ideei cum sa fac sa uite de obicei!
Monyca.C spune:
La Multi Ani si din partea noastra tuturot floricelelor !!!![flo]

si noi am fost astazi la biserica, ne-am impartasit, ne-am miruit, am luat crengute si le-am pus frumos la iconite cand am ajuns acasa...eva se uita intruna la ele :)![]()
in continuare stam foooooooarte PROSTTT
LA CAPITOLUL MANCARE SOLIDA !!! dc inainte o mai faceam sa deschida cat de cat gurita..acum nyyyyet..nimic nu e bun, nimc nu vrea, inchide gurita, isi strange buzitele si gata..am si facut poze cu ea asa..am sa pun s-o vedeti si voi..
in loc sa progresam..dam inapoi...oofff
Nerantula, cristineescu, Nikolici ? facem gashka ???
in schimb astazi am fost si am papat pizza, cand ma intorc de la baie..fetita mea manca cu maaare pofta si foooarte serioasa dintr-o bucatica de blat de pizza..i-a maruntit-o sotul si mai vroia..cred ca pana la urma dc tot va refuza ce-i pregatesc eu, ma las pagubasa si cum zicea cineva pe forum, sper sa nu gresesc Nausica
? ce papam noi ii voi da si ei cate putinel si gatit cat mai natural..altfel nu se mai poate, nu cred ca mai rezist sa fac si sa arunc de fiecare data..
Laureta chiar saptamana trecuta i-am facut si noi gauri Evei cu pistolul...tare frica mi-a fost..de fapt mai mult mila..de asta am si amanat atat
..nu a durut-o f tare..a plans cateva secunde si gata..cel putin la prima gaura nici nu si-a dat seama..
pup all !!
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
claudinna spune:
neata!!! mai e cineva pe aici?:))
glumesc!! v doresc sa dormiti cat mai mult si cat mai bine!!
mie mi-a dat trezirea razvan pe la 3 si...n-am mai putut adormi. am si baut ieri
si este posibil ca asta sa fie cauza
asha ca, in dimineata asta fac eu o cafea tare!
pt toata lumea!
300, vroiam sa-ti zic ca-mi place umbreluta aia tare! o sa caut si eu una asortata la carucior:)
anis, cu suptul degetului: si Razvan isi suge degetul, dar nu-mi fac nicio problema! este o etapa din viata lor si da, unii copiii sug degetul!
daca insisti prea mult, risti sa ii atragi si mai mult atentia. tot ce poti face este sa-i distragi atentia dandu-i o jucarie, sau chiar 2 jucarii, fara sa-i zici "scoate degetul din gura"
la varsta asta, suptul degetului inseamna ca are bebelushul are o nevoie ce trebuie satisfacuta: ii este foame, ii este somn sau se plictiseste...daca ii e foame, papa si gata, daca-i e somn...nani si gata, daca se plicti, activitati la greu:)
trebuie observate momentele cand isi suge degetelul, ca sa stii ce nevoie trebuie satisfacuta. cu timpul va gasi alte modalitati de a spune ce nevoi are si va renunta la acest obicei.
este problema cand copilul incepe sa-si suga degetul cand este deja maricel, peste 2 ani...atunci e un semn de intrebare si trebuie investigat bine, apoi intervenit adecvat
LE: intre timp mai manca Razvi 150 ml lapte...dupa ce la 3 manca 180 ml....
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
khristin spune:
Salutare fetelor
,
Acum chiar ca am intrat si eu din an in paste pe subiect
…n-am apucat sa citesc decat foarte putin, am observat ca atmosfera s-a deteriorat nitel la un moment dat, in fine … noi am trecut printr-o perioada mai grea cu roseola, apoi cei doi dinti, micutul meu n-a prea mai vrut sa manance, dar se pare ca-si revine pe zi ce trece ceea ce ma bucura.
Vreau si eu tips-uri de la mamici cu experienta pt. alaptat copil cu doi dinti tip fierastrau ca e jale
….cum se ignora senzatia de taietura cu lama
???? Si mi-e ca asta e doar inceputul, cred ca juniorului meu ii dau cat de curand si dintii de sus…si atunci vom fi ca la stapler. 
Monyca, daca spui ca ii place blatul de pizza fetitei tale, noi am incercat cu mare success biscuitii de orez organici care sint destul de crocanti dar se topesc in gurita bebeului in contact cu saliva. De fiecare data cand mancam noi vreun biscuite normal, micutul nostru se uita cu mare jind si interes la noi
, si asa ne-am hotarat sa-l incercam. Uite asa arata, poate se gasesc si la voi : http://www.babymummum.com.au/product.html Spor la diversificare 
Paste Fericit celor care sarbatoresc saptamana asta si La Multi Ani tuturor florilor 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
claudinna spune:
o fi vreun puseu la 8 luni?? ca Razvi a mai papat acum 150ml...deci de la 3 la 7, 480 ml
bine ca nu ma mai culcai....
Khristin, prin cate ati trecut! bine ca-si revine!
Monyca, rabdarea de fier a mamei e cheia diversificarii:) am testat pe propria piele
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
fce spune:
neatza! si
pentru toata lumea
nikolici mersi pt sfat, si eu cred ca e prea mult, o sa mai insist ca canuta poate se prinde ca tre sa traga...K e prietena cu bibe?
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori 
felicic76 spune:
neatza!
ehehe, cu biserica, oi fi eu ne-dusa, dar nici chiar asa
dupa ce mi-a tras papara nenea preotul, dau sa plec. Ma intampina trei cotoroante, exact cum cobori scarile din fata altarului, din acelea,femeile bisericii, una din ele : jap, o bucatica de anafaura in gura lui Falkone, spunandu-mi in acelasi timp: ai grija sa manance, sa nu scuipe etc., celelate cu gura pe mine apropo de cum sunt imbracata(eram in jeans normal si geaca de piele)si de faptul ca tin copilul cu capul descoperit
Copilul, bineinteles ca a scuipat, cotofana culege bucatica de anafura cu saliva de pe adidasul lui Vladut si repede sa i-o bage in gura, la loc
Parca atunci m-am trezit,i-am interceptat mana si i-am zis ca i-o dau eu afara
Ca sa nu va spun ca eu lasasem caruciorul si geanta in grija a "doua ciocolatii"
a fost in regula pana la urma![]()
Nici nu stiu cum o sa facem de Inviere, sigur tati o sa ma puna sa trezesc copilul(asa a fcut si de Craciun si de Revelion) si sa mergem sa luam Lumina macar.
mami de alexa: la noi meniul de Paste este stabilit cam asa:
In noaptea de Inviere: oua rosii, drob, salata de peste afumat, salata de vinete, salata a la russe, cas proaspat de oaie, rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde si pasca
In prima zi de Pasti: mic dejun cu oua, branza, drob, ridichi, ceapa
pranz: bors de miel, friptura de miel cu cartofi si salata de ridichi, ceapa verde,salata, cozonac si pasca
cina: salau rasol cu maioneza si salata a la russe.
A doua zi de Pasti: mic dejun ca precedenta, la pranz pentru tati tot ciorba si friptura de miel cu ceva ciuperci umplute, iar pentru mine stufat de miel
, pasca, cozonac, iar pentru seara o mancare e masline cu carne de gaina de tara
Si eu vreau reteta de cioco, please, sa vad daca pot inlocui zaharul cu indulcitor praf. Multumesc, pup!
a, si am uitat, aseara am primit de la tara si niste cas de oaie, facut de mama ieri, fara nici un pic de sare, mancam eu cu ceapa verde si Vladut mi-a smuls bucata din mana si a inceput sa molfaie la ea. L-am lasat si am stat cu emotii, dar dimineatza pampers-ul arata normal. Sunt sigura ca este produs bio 100%, dar ma gandesc la cheagul acela(si acela tot natural), sa nu-i faca rau.Pot sa-i mai dau?![]()
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei