Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

felicic, dar se diversifica Falkone, nu se joaca:))))

nu ma pricep la treaba cu cheagul, dar daca nu papa prea mult (se poate?), nu cred ca-i problema:)

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza, fetele!
multumesc de sustinere! ieri a facut doar vreo 3-4 ori, din care unu mai normal. Continui cu enterol si sanzyme si mancarea de regim. o sa-i maai fac un plic de elektrolyt poate-poate sau o sa cumpar menta sa-i fac ceai. ma gandesc sa-i fac astazi mar copt sa-i dau la 11. astazi a inceput de dimineata si tot miros de acru are.

sa va povestesc cum am tinut copilul nemancat ieri. a mancat supa-piure pe la 2, si pe la 4 mi se pune pe-un plans de nu stiam ce sa-i mai fac. somn - nu, apa-nu, dinti am presupus. am incercat s-o dau cu gel ... aoleu ce-si inclesteaza buzele ..., am bagat cu greu nurofen cu seringa (de cand incerc sa-i dau apa nu mai deschide gura la orice). se opreste un pic si iar o ia de la capat. cat statea in brate, eu stand in picioare era ok, cum ma asezam era prapad. o predau lu tac'su si-i incalzesc lapte vreo 90 ml ... poate adoarme la biberon. aoleu, ce-a mai tras laptele si a inceput sa planga cand l-a terminat ca i-am mai incalzit si dupa ink 90. saracutza adormea cu biberonul in gura. ii era foame, draga de ea! a dormit vreo 2h neintoarsa.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! Noi am avut un week-end tare fain in 3 si pentru ca tot ne-am sarbatorit ieri tati mi-a facut cadou un parfum(CK), nu vreau sa ma laud dar m-a surprins placut gestul lui pentru ca nu ma asteptam....dar cred ca toata vorbaria mea ca nu mai am parfum a prins pana la urma ca vorba aia:"bate saua sa priceapa calu'"si a priceput chiar mai repede decat ma gandeam eu

claudina, fce thanx for coffee
felicic sa stii ca si al meu e fan tot ce inseamna produse lactate:iaurt, branza, cas....si dr mi-a zis ca e ok....
mimi multa sanatate Sofiei

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Andrei nu mai manaca legumele gatite doar pentru el ci vrea mancare de-a noastra....asa ca am inceput sa gatesc fara condimente si cat mai natural si ii dau si lui( bine ca noi le condimentam in farfuria noastra e alta treaba) si asa parca le mananca mai bine...eu nu-mi dau seama care e diferenta dar bine ca papa copilu.

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata fetili!
La noi dupa atata frig(fara ceata)iar se arata soarele
Diversificarea merge f bine la noi, dar, din pacate, nu gasesc in oraselul nostru muuulte legume si fructe preferatele noastre sunt, de departe, bananele si broccoli.
Luminita a gasit soatza o metoda sa avem la ambele calc net, fara sa umple casa de fire si cabluri si poate, cand si daca reinnoim contractul de net sa ne dea ei wireless router.
Mergem in vacanta in iulie, cam toata luna, vom face un periplu prin Europa si vom sta in Olanda mai mult, dehh, acolo ne place cel mai mult. Joy cand mergi in Holandica?
Pupici tuturor!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici si de la mucosii zilei,
Ma bucur ca Deea a inceput sa priceapa ca o chinui cu aspiratorul pentru binele ei, urla si se zbate cand o aspir dar cand termin e zambareata. Se trezeste si noaptea de muci asa ca o aspir si atunci.

ne-am intalnit ieri cu ginerica Andrei! O fi zis ca ne dam greu de cucerit de stam asa la distanta?

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

bitza va aventurati la asa un tur mare in concediu? eu nu stiu cum sa fac...si eu asa vrea sa mergem in Grecia si tot nu ma pot hotari...voi mergeti cu masina presupun...noi am vrea cu avionul.....sper sa avti un concediu cat mai frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Andy, multumesc! Ma rog sa nu mai faca, dar cand simt iar miros de acru imi vine sa ma impusc ..ba nu, ca nu stiu ce s-ar face fara mine :-)
Ce tare e puiul tau ca mananca ce mancati voi

off-topic: am vazut azi-noapte filmul "the curious case of benjamin button" si mi-a placut tare mult (ok, ... Brad Pitt e unul din preferatii mei)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Din arhiva, mesaj postat de Eva- Trimis la: - 13/08/2008 : 12:26:04

A NASCUUUUT ANCAAAAAAAA!
CARLA 2900GR, APGAR 9, NU A VAZUT-O INCA!
ISI REVINE, ARE MASCA DE OXIGEN, A FACUT CEZA CU ANESTEZIE GENERALA, NU A PRINS RAHI
O DOARE RAU OPERATIA!

BINE AI VENIT PE LUME CARLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La Multe Lunite, Carla!!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

La multe lunite si pentru:

Tudor Gabriel de Simo_ef
Mario Gabriel de maryB
Radu de Onutzu

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare