Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

la multe lunitze boboceilor de 13!!!
Carla de Ancaun special pentru voi2
Tudor de Simo
Mario de maryb
Radu de onutzu

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La muuuulte lunite! Sa fiti sanatosi si deshtepti Carla Alexandra de Anca81, Tudor Gabriel de Simo_ef, Mario Gabriel de maryb, Radu de Onutzu!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multe lunite sarbatoritilor de azi!

Carla face 8 luni!!!!!

Coace cineva un capitol nou? Sau ma bag eu? Intreb, ca-s patzita...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza si de la noi.
Am avut un we cu vizite... a trecut repede insa. Noi suntem bine, dar suntem in continuare foarte maraiti, zi si noapte.... nu pot pleca din camera fara sa planga... la fel si daca ma intorc cu sptele la ei sau dispar fie si pentru o clipa din raza lor vizuala ...astept o data dintisorii aia....

Laura, eu le dau cartof normal fix de la 6 luni. Nicio problema, ba chiar le place muuult mai mult decat cartoful dulce.

Piersicutza , multmesc de aprecieri. Eu inca nu le-am luat crema de soare, dar voi lua de la Nivea cu SPF 50. Noi suntem fan Nivea. Pediatra ne-a recomandat Nivea sau Avene cu SPF 50.

Preety gogosharul scump!

Baby_boy te pup, draga mea, am facut cartofii gratinati!! Au iesit super de super, o sa mai fac! Vad ca am noroc la retete de la tine, asa ca baga si reteta de cioco de casa, suna bine si eu sunt fan cioco!

Bitza mult, treci mai des pe aici, ca ne lipsesti!

CD, ma bucur ca a papat Mikul mai bine!

Mimihoo, multa sanatate Sofiei!

Giuli, uite reteta de cartofi gratinati, citat din Baby_boy:
'cartofii, cam 5-6 buc se taie felii subtiri, rotunde. Trebuie sarati si piperati, se asaza intr-o cratita ale carei margini au fost frecate cu usturoi si unse cu unt. Ouale -2bucati se bat ca pentru omleta, impreuna cu laptele-1/2l si smantina-5 linguri. Omleta se toarna peste cartofi, se presara bucatele de unt si se pune cratita la cuptor la foc mic. Eu mai pun si marar.'

LA MULTE LUNITE, CARLA! Sa fii sanataoasa, pui mic!

LA MULTE LUNITE si pentru:
Tudor Gabriel de Simo_ef
Mario Gabriel de maryB
Radu de Onutzu

Cu intarziere , LA MULTE LUNITE pentru puii sarbatoriti sambata si duminica si LA MULTI ANI pentru floricele de ieri!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Carla
Tudor Gabriel
Mario Gabriel
Radu

Andy.g 90% mergem cu masina...sotul a zis ca mai merge cu avionul in US dac-o fi , altfel nu, dupa ce am avut probleme la o aterizare in Roma si mie imi place sa zbor..
Corrina ma bucur ca a iesit broscaletele din spital
Mimihoo eu am vazut Don Juan deMarco deh, eu il prefer pe Johnny Depp

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare si de la noi!

Multumesc tuturor fetelor dragute care mi-au urat de Florii si vreau si eu sa urez, cu intarziere, La Multi Ani pentru toate floricelele si floriceii care s-au sarbatorit ieri!
Noi am fost ieri la gratar, la marginea Bucurestiului, si a fost super de super, nesperat de ok, avand in vedere ca juma de Bucuresti iese de Florii la padure! Am gasit o poienita ferita de manele si alte fumuri, in exclusivitate numai pentru noi, am fost vreo 20 de adulti si 8-9 copii, a fost soare, nu s-a simtit tare vantul, super!

Monyca, imi pare rau ca te stresezi si tu asa cu papica, eu m-am mai relaxat putin, ieri i-am dat numai san si o sa-i dau pana n-oi mai avea deloc si va trebui sa pape se altceva. Nu vreau sa-l infometez sau alte chestii pe care ti le-a zis tie doctorul si pe mine m-au ingrozit, nu voi face asa ceva! Vorba lui Sabinel, o sa aiba timp toata viata sa pape.
Azi o sa incerc dovleac (de placinta), ca am in congelator pus de asta iarna, sigur nu va vrea sa-l manance, dar incerc si eu marea cu degetul ... apoi ma gandesc la ananas, a dat cineva puiului?

In general mai gustam cateva lingurite de supa, cu ff putin piure, deci o supa crema foarte diluata, cam 40ml am papat sambata fara proteste, m-am bucurat foarte mult. Ma tenteaza rau banana, dar iar n-am iesit afara de cateva zile si ma abtin

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

gata: capitolul 102

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

ada Teo parca era cu febra, nu? cum se mai simte?
lumi si eu astept dintzii aia de pe la 4 luni...si uite ca imediat face 8 si tot nu au aparut

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput