*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Malinas pentru diaree la cei mici poti cumpara Hidrasec, este special pentru sugari, un fel de Smecta, dar special conceput pentru bebelusi. Ceea ce nu mai stiu exact, este cum se prepara, am impresia ca un pliculet la 100gr apa, si tu ii dai cam 20 ml de 3-4 ori pe zi, dar cel mai bine intreaba la farmacie.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Malinas pentru diaree la cei mici poti cumpara Hidrasec, este special pentru sugari, un fel de Smecta, dar special conceput pentru bebelusi. Ceea ce nu mai stiu exact, este cum se prepara, am impresia ca un pliculet la 100gr apa, si tu ii dai cam 20 ml de 3-4 ori pe zi, dar cel mai bine intreaba la farmacie.

Leeloo

Malinas a scris deja ca doctorita i-a recomandat Hidrasec.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

leeloo, julia, multumesc.Asa este, doctorita ne-a recomandat hidrasec, 2 pliculete pe zi.A avut acum un scaun ceva mai legat, cred ca suntem pe drumul cel bun.

monicus, multumesc.nu ii dau dintii, l-am verificat.Si io m-am gandit la asta initial. E posibil sa fie si de la san, nu fiindca as fi mancat eu ceva, ci pentru ca nu i-am dat vreo 2 zile, nu a vrut el sa mai suga, si apoi, joi seara, a papat iar san.Acum, in afara de lapte, i-am dat azi morcov fiert.Acum ii fac mucilagiu de orez pe care sa-l folosesc la prepararea laptelui de noapte.Sper sa iesim la lumina.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Scuze, citesc pe sarite si mi-a scapat...

Leeloo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

ginye55Eu zic sa mergi la dr. sa se uite in gatut, sa il consulte si apoi sa-ti prescrie tratament.

[/quote]

La fel de ragusit. Din "fericire" nu are si altceva. E doar ragusit. Fara tuse, fara muci, fara nas infundat.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

[/quote]

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mirtha si cherie- la multi ani doamnelor! sa fiti iubite, fericite, sanatoase si cu copii minunati!

ma termina fi'miu! ziua doarme cu jumatatile de ora si pana sa adoarma, se chinuie cam o ora. maraie....nu-i convine nimic. vrea atentie si sa-i fac jucarii.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Felicitarispiridusul pentru prima masuta....tare frumosi sunt micutzii....sa va traiasca si sa fie sanatosi...Atat de frumos mananca ...sa o tina tot asa....
Numai bine.. Pupici

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

www.youtube.com/watch?v=TwHO3sqxuVY" target="_blank">prima masa

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Uufff...si noi am patit-o vara trecuta cu Rebeca, ca sa nu mai spun ce-m tras si eu de la A/C
Ffff periculos pentru bebe, de acord cu Spiridusul!!
Eli, sanatate multa lui bebe

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

eli, nu mai merge cu AC cu bebe
e fff periculos
io am patit-o asta vara urat rau de tot

da e f cald si e musai ac, incearca sa nu il tii pe el chiar in "vantul de la aer" si sa il inchizi din cand in cand

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
dupa principiul 'k la noi la nimenea' sa a spun ce bravura facu Ion....fuse la reprezentanta cu masina sa il prog pt reparatii si in drum spre casa dadu in radar cu 106 km/h...lua si amenda ii suspendara si carnetul asa.....stie ion sa faca cadouri nevestii de sarbatori
mai huooo cu hale necazuri asa ne trebuie daca mancam de dulce in postul Sf. Pasti
citesc din urma si raspund

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mirtha nah ca rez Dumnezeu sa numai mergem deloc cu masina
ginye pai ii dau nurofen si ne-a dat doca de fam un sirop ce...ii dau 3 zile sper sa ne facem bine oricum pana atunci ...
spiridush vazut poze si film ...gubil frumos care isi roade picioarele ar vrea si balaciosul nu poate de burtihan si suncile de la criaci
criss si anca si voi...buei e ceva in atmosfera
sa va zic nu racea da pana au rez cum ce s afca, geamuri usi deschise , nervi, fasoane....mama ei de trebi si ii zisesem lui Ion 'hai ma omule sa stam acasa' el nu si nu...asta e

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput