Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 18
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 Mufi tot duce manuta la ureche. e normal? imi da impresia ca o doare ceva acolo. unde s-o duc? in afara de dr de fam. ca deja n-o mai suport asa idei tampite are. The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena![]() Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
Apas-o acolo unde urechea se imbina cu capul. Unde e tzamburusul ala mic dinspre tampla, daca incepe sa planga e posibil sa aiba o problema la urechiusa si tb dusa la doctor. Altfel poate doar si-a descoperit urechea.
Simonix spune:
Neatza fetelor :)
Un pic cu intarziere vreau sa le pup si eu pe FLORILE noastre 

si sa le urez PASTE FERICIT fetelor catolice :)
Sunt un pic pe fuga, trebuie sa plecam la ESMEEEEEE 

dar am vazut ce ati mai scris - ma scuzati ca ma bag si eu in seama
chiar va rog sa nu va suparati ... dar am si eu cateva intrebari ... Care e problema cu vaccinurile de la 1 an ? si cu PREVENARUL ? Eu i le fac pe toate - stiu ca piticul e in colectivitate, dar bebii vostri chiar nu vad picior de alt bebe pana la x ani ?? Voi nu iesiti cu ei in parcuri ? Piticii nu au frati mi mari, verisori etc ? Si intr-o tara ca Romania, unde se fumeaza in locurile de joaca, unde se arunca cojile cu seminte pe jos la greu si unde cainii sunt lasati in voie prin parcurile pt copii ... nu stiu ce sa spun, mie nu mi se pare cel mai steril mediu pentru un bebe. Aici la groapa cu nisip copiii se descaltza si parintii la fel, vin cu papuci speciali. Iar cand il vad pe Robert cum linge jucariile altora .. hmmm... De asta am sa ii fac vaccinurile care imi vor fi recomandate. Iar faza cu pneumonia - am inteles ca e normal, boala se poate face si peste vaccin, dar o forma iincomparabil mai usoara. La fel si la rotavirus si am impresia ca si la varicela, de ex.
Nu va suparati pe mine, nu vreau sa intru in polemici ca cele de la subiectul celebru de la Parintii intreaba - acolo nu prea e corect ce se intampla, cred ca se depaseste masura. Dar aveti grija de puitzii vostri, ganditi-va unde si cum vor creste, ganditi-va la spitalele din Ro ... Voila :) iote ce am avut de spus 
[red]Iula[]/red]- Robert e mereu cu mainile in urechi sau se trage de ele. LA GREU ! Nu ar nik cu urechile, am fost la medic. Daca tu crezi ca o doare - cand e unn pic linistita apas-o pe acolo, sub ureche, prin spatele urechii. Un copil cu otita am inteles ca urla de durere. Daca nu tzipa, e ok :) Evident, cel mai bine te linisteste un medic.
Fug, robert imi fura mouse-ul
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Simonix have fun si pupa pe Esme si Lorelai
Simonacip ca uitasem: dar Mirci a facut pneumonie cu pneumococ?ca doar asta acopera Prevenarul -pneumococul, nu pneumonia in general.
bietul Mati, si eu am o mare frica cu caloriferul care e cam la jum de metru de patul din dormitor.offf
Socrate mi-ai ghicit gandurile, aveam si eu intrebare asta lapte de vaca sau lapte praf din ala de dupa un an . Eu am dilema - i-as da sa bea lapte de continuare, ca are mai multe in el, dar tind si pt laptele de vaca, e mai aproape de natural...oricum vedem cum mai e cu sanul.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
socrate spune:
Eu sunt in principiu de acord cu Simonix, adica si eu i le fac pe toate dar vreau sa vad ce zice si medicul. Nu stiu ce sa zic de toata polemica cu vaccinul probabil toata lumea are dreptate in felul lor.
V-am zis ca am bagat Dolce? Acum copilu e fericit cu Baby TV ca il las sa se mai uite, mai mult de background ca el are treaba iar muzica e de bebe foarte linistitor, te ia somnul.
Acu incearca sa prinda niste mingi pe ecran.
Reallaura spune:
Gabitzule misto povestit hihi...eu cred ca ma ofticam in locul coautoarei si faceam scandal..
Despre vaccinuri, eu astept sa vad ce-mi spune Dr Bulacu, am mare incredere in ea ma bucur ff tare ca am descoperit-o!
Sis ooof, mai cum a cazut MAti, ca innebunesc??? Eu iti spun sa ai mai multa grija, sis
Simonix, Esme distractie frumoasa si poze muuulte! Deja mi-e
de ce o sa se intample acolo!
Micaela, Inais incantatoare micutele!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
YLari ma bucur ca a descoperit mami tau ce are...cat despre operatie, am o prietena care s-a operat, e ok, sper sa fie usoara!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
chinabulina spune:
buna dimineata aproape de pranz!
in primul rand, vreau sa ma iau de mot si sa ma pun la colt fiindca nu am reusit ieri sa intru sa urez tuturor florilor "la multi ani"
. o fac azi: la multi ani!!!!!!

in al doilea rand, multumesc tuturor celor care au citit povestea gogoasei si mi-au scris cateva randuri: gabitza, MsBB (ei, da, va mai multumesc o data
), laura, lorich, maitreyi si inais 
si apoi sa va mai spun despre noi: am petrecut sambata si duminica la zile de nastere si onomastici. fiica-mea a fost de nota 20, cuminte si vesela. a dansat, s-a jucat, desi sambata erau numai copii marisori (6-7 ani), iar duminica nu erau deloc copii.
am vazut ca vorbiti de vaccinuri si lapte dupa un an. la vaccinuri sunt cam de aceeasi parere cu cleo: continui ce am inceput, aman cat pot ce nu e neaparat necesar. fiica-mea se intalneste cu alti copii, dar eu incerc s-o feresc de copilasi bolnavi. si incerc s-o fac pe cat de subtil pot, pentru ca nu vreau sa ofensez pe nimeni... oricum, daca fiica-mea e bolnava si contagioasa, anunt celelalte mamici sa-si tina copilasii mai departe...
despre lapte inca nu am idee, am sa iau in considerare si sfatul pediatrei.
ylari, multa sanatate mamei tale. cu tiroida e cam nasol, dar bine ca a descoperit ce are, ca se poate trata 
edit, ca pierdui vecina: vecinaaaa, unde esti? ne vedem azi in parc? stiu ca bate vantul, dar tu vii cu masina
, asa ca n-ai scuza
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
MsBB spune:
Eu sufar de lenevita cronica astazi
. M-am tarait cam in sictir astazi prin casa, noroc de Andra ca m-a mai trezit la realitate cu cate un urlet
.
Vecina, vin cum sa nu? Da' corecteaza-ma daca gresesc... astazi nu ai programare la kineto? Sau mi=am pierdut eu mintile complet? Si asa confund persoane-atribui intamplari gresit persoanelor
, stii tu! Ametita complet
.
Astept sa faca mandra oki, o alimentez si venim.
Ylari -
sanatate multa mamei tale.
Desiree - sunt astfel de mame care pun la
grija altor copii. Cunoastem si noi astfel de cazuri. Eu am incercat, cand fii-mea a fost racita de ex, sa o tin la distanta de alti copii ori cel putin sa anunt mama din dotare ca suntem bolnavei. Dar nah , asta la urma urmei mai e si o chestie de bun simt.
Oricum, sunt sigura ca o sa-i treaca. Pun pariu ca o sa te caute ca si cum nimic nu s-a intamplat, doar nu o sa piarda ea un bun "translator" . Urat raspuns a avut sa-ti dea la faza ca nu-i pasa de ceilanti pasageri din avion ![]()
Inais - noua pediatra ne-a recomandat integral si am Andra papa iaurtel pe principiul "mi-am ales ce mi-a placut". Am fost prima oara cand i-am dat iaur la cumparaturi si am luat din toate neamurile cate un iaurtel. Am venit acasa si am testat care ii place. Asa am ajuns si ramas la Tnuva 
Iulia - si fii-mea se urecheste singura ffff des. I-am zis si pediatrei si a cautat-o mai amanuntit
in ureche si a zis ca e f ok, n-are nimic. Acum , vezi si tu ce si cum...
noastra!
chinabulina spune:
dom'le, gand la gand cu bucurie. tocmai intram sa vad daca ai scris ceva sau nu. ca puneam imediat mana pe telefon [:D}. maine avem programare la kineto, la ora 14. dar venim si maine in parc, numai sa nu ploua, pe la 15 cel tarziu. eu si posta americana, nici vantul, nici ploaia, nici nimic nu ne tine departe de parc ![]()
azi pe la doua-doua juma' suntem in parc
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chinabulina dom'le, gand la gand cu bucurie. tocmai intram sa vad daca ai scris ceva sau nu. ca puneam imediat mana pe telefon [:D}. maine avem programare la kineto, la ora 14. dar venim si maine in parc, numai sa nu ploua, pe la 15 cel tarziu. eu si posta americana, nici vantul, nici ploaia, nici nimic nu ne tine departe de parc azi pe la doua-doua juma' suntem in parc georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine |
ramane asa! Apropo, am vazut aseara pe la 7 juma posta americana in drum spre parc
. Vezi, oriunde ai merge dai de mine
noastra!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena