Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 19
ina78 spune:
Va multumim mult pentru urari. Va dorim si noi multa sanatate tuturor, sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii.
Regretam ca aparem tare rar... dar am avut ceva necazuri in familie si o multime de probleme dar si o mare bucurie... Gabi e sanatos, voios si a crescut frumos.
Ca un bilant de 1 an: aproape 10 kg, cca 80 cm (parca), spunem: mama, tata, hai, aici, pishu... ne pupam, raspunde la hai, da mina, scoate din gura...
Va pupam si va dorim tot binele din lume. Speram sa aparem ami des pe aici.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
anuta-maria spune:
ia uitati aici ce plimbaret are mama![]()
http://picasaweb.google.com/amhapenciuc/VladutBebe#5323890085793386002
nu am mai scris pt ca nu stiu ce sa va spun. noi suntem in continuare raciti adica cu mucisori in gat si amigdalitele inflamate, dar in schimb suntem vioi. aaa si nu mancam decat maxim 10 lingurite din papa solida si 90 ml lapte dim si seara.
el papa iaurt tnuva.
referitor la vacin noi le-am facut pe toate obtionale la recomandarea pediatrei si ii vom face si de acum incolo cred.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura YLari ma bucur ca a descoperit mami tau ce are...cat despre operatie, am o prietena care s-a operat, e ok, sper sa fie usoara! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
deci ylari, super ca a descoperit mama ta ce are. in general, dereglarile tiroidiene se tin sub control cu medicamente. Si mama mea are o hipersecretie (unul din indicatori a iesit de 1000 ori mai mare...sau mai mic??? ) si cand nu ia tratamentul slabeste, doarme prost, o ia cu calduri, ytranspiratii, si e depresiva - initial credea ca e de la menopauza etc.
cu pastile se tine sub control.
Bravo ei ca si-a facut analizele si s-a diagnosticat, ca poate da si alte organe peste cap! si apoi simptomele se suprapun si nu isi da seama de la ce asha usor.
E o boala a romaniei, solul romanesc e mai sarac in iod (si mai are neshte carente minerale, parca seleniu si nu mai stiu ce), plus ca tiroida e afectata si de Cernobal (la mine acasa juma din pers. care le cunosc dupa o varsta sufera de probleme cu tiroida, si un dr mi-a zis). De aceea se iod-eaza toata sarea alimentara din Ro, se pare ca nu e deajuns.
Daca mai tineti minte, cand eram noi copii, pe timpu lui nea Ceashca ne dadea pastilute mici mici- Iod. Ne-a dat si imediat dupa accidentul de la Cernobal (dar cica cam tarziu, ar fi trebuit sa le luam dimineatsa aia..accidentu o fo la miezu noptii).
socrate, niciun examen, inca nu sunt testata psihologic... sper sa apuc sa ma testez azi. dar zau ca m-am saturat, vreau sa il dau.
de lapte, io o sa mai dau formula- cat ma tine bugetul. Dar cum iaurtu e de vaca, branza tot de vaca e... zic ca pot sa ii combin, unele mese cu formula, unele cu lapte de vaca. O sa cer si parerea pediatrei.
mai ma chinui de sapt de zile sa multumesc nu stiu carei mamici,uneia, de la care am invatsat sa bag iaurt in mai toate mancarurile care nu le vrea fata. Si functioneaza!! ca ei ii place iaurtul.
welcome bec, ina78, sa fiti sanatosi, e tot ce conteaza, bilantul suna bine
anuta_maria, imi pare rau de boleshnitsa... .dar compenseaza ca merge frumos ?

maitrey, welcome bec si tie, nu am vazut unde ai scris, dar oricum is pe fuga!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Magnetism79 spune:
La multi ani lui Gabitzu puiul Inei de 1 AN!!!!!!!!!!!!!!!!!wow ce repede a trecut timpul?
Fetelor nu mai pot , ma apuvca nervii la munca deja cu sefa asta a mea!!!!!!!!!! Ma bucur ca mi-a aprobat macar 3 zile de concediu inainte de Pasti sa mai apuc sa fac si eu ceva si sa pot sta cu copilul ca nu mai am timp de el!!!!!!!!!!!!
Asta micu am vazut ca de vreo 3 zile se tot aplauda singur sau cand vede ceva ce ii place , apoi rade.
In rest doarme toata noaptea, e o.k, uneori adoarme la 10 sera alteori la 12, si-a facut programul dupa mine cred........in dimineata asta cand sa plec la munca s-a dus spre marginea patului si .........buf a cazut din pat, am crezut ca innebunesc,,poate va invata odata pt totdeauna ca nu e bine sa se duca in partea aia.Raportam 0 cucuie nici nu a plans decat un pic apoi si-a revenit, innebunesc cand aud de cazaturi.
Mami de Bogdanici Pogonici
gabitzam spune:
Anutza, am vazut mergaretul tau, cat e de dragut
M-am uitat in pozicile tale, esti asa o mamica tanara si frumusica.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Ati vazut ca a avut dreptate Miss cand a spus ca vor face moderatorii in asa fel sa nu castige concursul de poze? A iesit pe locul 3 poza cu David si Bogdan. Iar pozele mele s-au dus muuuult in jos, nu au luat nici macar 0,001 de la juriu. Asta chiar a fost ultimul concurs la care mai particip. Nu inteleg de fel de ce votul po*****r are o pondere asa mica si de ce niciodata nu a coincis clasamentul la final. Eu una sunt mahnita, nu pentru pozele mele, ca oricum nu erau in carti, dar pentru Felicia.
gabitzam spune:
Iar pentru intalnirea de miercuri eu zic sa stabilim datele finale. Adica intrarea in Herastrau de la Piata Charles de Gaulle, ora 11. E OK?
Lorich spune:
Ina78 sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa ne mai tii la curent! Foarte frumos bilantul! Bravo Gabitzu!
Anutza sanatate multa si felicitari pentru mersul leganatu! Superb!
Unul cate unul incep puii nostri sa mearga!
Ylari multa sanatate mamei tale!
Micaela ca tineam sa-ti raspund, daca mananca Robert 200g eu dau imediat discoteca! S-ar putea ca Dariutza sa vrea mai mult, sa se faca mare si p[uternica (sa-mi bata baiatu' ![]()
)
Foarte ciudata faza cu concursul, aproape n-are sens votul userilor, mai bine alegeau direct ei, sa nu ne mai lase gustul asta amar.
Eu sunt pro Aviatorilo (Ch. de Gaulle) ora 11. Sa speram ca avem vreme frumoasa, macar fara ploi si vant.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Ati vazut ca a avut dreptate Miss cand a spus ca vor face moderatorii in asa fel sa nu castige concursul de poze? A iesit pe locul 3 poza cu David si Bogdan. Iar pozele mele s-au dus muuuult in jos, nu au luat nici macar 0,001 de la juriu. Asta chiar a fost ultimul concurs la care mai particip. Nu inteleg de fel de ce votul po*****r are o pondere asa mica si de ce niciodata nu a coincis clasamentul la final. Eu una sunt mahnita, nu pentru pozele mele, ca oricum nu erau in carti, dar pentru Felicia. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Am vazut si eu in dimineata asta. Dar eu nu inteleg de ce am mai votat??? Oricum castigatoare tr noi este Miss. Right? Si pupam si pe Odudu si pe Andreiutzu.
Eu am bagat o praji de post la cuptor. Miroase primitator, asa ca va dau si voua linkul: http://www.in-familie.ro/prajitura-de-post/
Eu parca am inebunit cu bucatareala fetelo, nu stiu ce m-a apucat.
Va pup.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
Cleo, iti multumesc pentru raspunsul referitor la tiroida. Da, asa este, si mama are o sora care a trebuit sa isi scoata de tot tiroida. Of. Da, si eu ma bucur ca s-a investigat si ca merge mai departe, joi isi face si eco si se duce sa i citeasca si analizele care vor fi si alea gata tot atunci. Sa vedem ce om rezolva.
Aaaa si apropo de concursuri, m-am bagat la asta cu Nestle. Dar alte ciudatenii si acolo. In reclama zice ca participa orice produs, dar in regulament nu sunt toate. De exemplu, laptele NAN 3 nu este. Sau poate sunt eu chioara. Zice sa mentionezi nr de bon fiscal, dar pe unele nu scrie decat Bon Fiscal, fara numar, fara nimic. Oooof... Om vedea noi.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

de Mircea Ioan, 15 mai 2008