Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 20
Lorich spune:
Ylari pare simplu si bun. Si pe mine m-a apucat bucatareala de cand cu statul acasa si blogurile culinare. Imi place sa fac lucruri pe care sa nu le cumpar din comert pline de e-uri (pate, praji etc)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
anuta-maria spune:
multumesc de compliment gabitzam
. tare bine ma simt acum
referitor la concurs nu are rost sa va faceti inima rea pt ca oricum nu castiga persoanele de rand ci doar ei intre ei. asta e parerea mea pt orice fel de concurs.
am vazut si eu reteta ta yari, mi se pare extrem de usor de facut si cu produse care se gasesc in orce mica gospodarie. ma tenteaza si pe mine sa o fac (sotul e inebunit dupa dulciuri). eu de cand stau acasa am inceput sa urasc bucataria si sa fac mancare. inaint faceam ceva de placere, acum se pare ca trebuie.
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Ylari pare simplu si bun. Si pe mine m-a apucat bucatareala de cand cu statul acasa si blogurile culinare. Imi place sa fac lucruri pe care sa nu le cumpar din comert pline de e-uri (pate, praji etc) Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
A iesit buna dar cam sfarmicioasa.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
andreap spune:
Va mai amintiti de noi?ne mai primiti?
Mi-e asa de dor de voi uneori
...in fiecare zi o intreb pe Mi_bebelina ce mai e nou....din pacate nici acum nu am reusit sa-mi iau calculator..am banii dar..eu vreau calculator,al meu laptop..el vrea unul care mi se pare cam scump
(zgarcita!!!!!!!)..plus ca cine sa mearga dupa el?????
in fine..nu mai promit nimic,dar de fiecare data cand apuc imi face mare placere sa va mai spun cate ceva despre noi..ca sa ma pun la curent cu ce s-a mai intamplat pe aici e greuuuuuu.
Sara e bine desi acum ne luptam cu dintisoii de sus sa iasa si are zile mai bune,unle mai rele..important e ca noaptea doarme si ma pot odihni si eu cat de cat.Merge bine in picioare;la 8 luni si 1/2 am pus-o in premergator.pe la 9 luni deja mergea tinuta de manute.de 2 saptamani merge tinuta numai de 1 manuta(daca incerc sa o iau de amandoua,o trage pe una din ele si protesteaza).iar suprpriza cea mare a venit vinerea trecuta cand a facut primii pasi singura
..doar 3-4,timid,in casa,dar ptr.mine e o realizare mare.
.partea nasoala e ca nu mai vrea in premergator,deci cineva sta cocosat toata ziua dupa ea.in patutu nici atat nu o pot lasa singura,ma stie tot blocul..de cand am rezolvat infectia urinara mananca bine si chiar se vede ca are falcute,pulpite..e OK.de vorbit..putin,un timid 'ta-ta',multe aaaa,baba,papa...stie sa faca "pa" cu manuta,stie ca la usa iesim sa ne plimbam...eu ma bucur ptr.fiecare gest si ptr.mine sunt mari realizari,oricat de banale par
.spre deosebire de Maria mi se pare putin cam..de fapt nu stiu cuvantul,dar cert este ca am observat ca se simte mult mai bine acasa cu noi decat in Mall de exemplu.Maria era incantata sa o duc in Plaza pe la 11 luni,sa vada lume,sa auda muzica,sa intre la bile cu alti copii..asta e botoasa si 'ciufulita'de ma face sa prefer parcul sau casa decat sa ies cu ea si sa ma 'toace' la nervi..sper sa remediez situatia cand o mai creste..ca noi de felul nostru suntem mari umblareti
...in parc in schimb e bine
Maria e bine si ea,desi cam obraznicuta
....merge la gradi,seara mai iesim in aprc.dupa ce in iarna a invatat s apatineze,acum merge de 3-4 zile si cu rolele,si chiar neasteptat de bine.
In rest...nu am ce sa spun..de fapt am asa de multe ca nu stiu ce sa mai zic![]()
saptamana asta sunt la Pitesti,deci relaxata!!!!!!adica mai relaxata,ca relaxarea totala o voi avea probabil cand se marita fetele si se poate nici atunci![]()
Simona,te sun dupa Paste,poate e vremea buna si vin in Moghioros
sper ca sunteti sanatosi cu totii...abia astept sa mai intru.daca vremea e asa urata ca azi,cu siguranta ma mai prindeti pe aici.Un
pentru toate si mai ales ptr.cei mici
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
aelita spune:
Eu inca sorb la cafeaua de dimineata,rece .intre timp le-am dat copiilor sa manance a doua oara(adica de pranz)-a functionat cu ciorba de vita -si l-am culcat pe Andres,iar pe Sofia am lasat-o pt prima oara cu o prietena,sa o ia acasa la ea sa se joace cu "miau miau" ,pt o ora doua.
Suntem singuri ,fara tati,de martea trecuta ,ne-am descurcat de minune desi uneori as fi vrut sa imi deschida cineva usa sa mi-i ia 2 ore sa dorm un pic,dar mai beau o cafea si imi revin.Aseara pe la 8 ma luase rau oboseala,m-am intins in pat si ei pe langa mine,au scos toate sertarele,parca in ambitie ,in jurul meu,era camera ca dupa o explozie,s-au dus si in bucatarie si au scos castroane si blender si "au gatit"...cat am stat un pic intinsa ca simteam ca imi plezneste ceva la cap daca nu ma asez.Apoi mi-a trecut si gata,o luam de la cap.
cand trec zilele zic ca nu a fost totusi asa greu.
mama imi zice sa i-o duc pe Sofia in Romania pana cand venim noi la vara,ca sa imi fie mai usor,dar nu pot sa fac asa ceva.
Nu mai zic ca nu ii cunoaste,ca mama a vazut-o pe Sofia cand avea 8 luni,iar pe Andres nu l-a vazut niciodata.
rad cu barbatu-meu cateodata si zicem:iti dai seama cum ar sari suzetele si pampersii din cur??
(mama nu suporta sa vada suzete la copii,si clar,oala se punea in functiune de mult )
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
stefany_p spune:
Anuta-maria, ...intrebare...in poza alaturata ce facea nenea ala cu gluga alba?ce avea in bidoanele alea?
http://picasaweb.google.com/amhapenciuc/VladutBebe#5323886404632509778