Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor. Cafeaua e consumata. Multumim pentru urarile din zilele trecute, noi am sarbatorit un paste si un Florin si mai sarbatorim un paste saptamana asta.
E bine asa.

Despre bani, numai de bine. Slava domnului tati a primit un bonus din care sa acoperim o parte din datorii. Acuma daca vin banutii aia pot inchide toate datoriile si sa luam si ceva frumos de ziua puiului si sa platim restaurantul pentru motz.

Vaccin tb sa facem si noi. O sa iau Infarixul si sa vad cu celalalt nu stiu ce sa zic. Eu am facut optional numai Rotarixul de Prevenar mi-a zis pediatrul ca nu e cazul pana nu intra in comunitate.
Nu stiu ce sa zic, ma mai consult si cu el.

Din pacate vremea e nasoala. Eu vreau sa ma duc pana la Real cu asta micu sa mai luam una alta pentru paste.
Sper sa pot.

Apropo de contagiosi eu ma tot gandeam ieri referitor la intalnirea de miercuri, sper ca nu mai e contagios asta micu al meu, au trecut aproape doua saptamani de cand s-a imbolnavit, mai trage un pic de nas si din cand in cand tuseste dar uite ca Mara nu a patit nimic.Cum ziceti si voi, daca ne primiti venim, daca nu, nu ne suparam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am vorbit cu nasha, nu mai mergem azi la cumparaturi si eu care imi scosesem rokia cu trena...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

edit: nu mai vorbiti de bani ca ma apuca groaza. Eu maine o sa depun dosarul ptr indemnizatie. Of, of, cred ca tocmai in iulie o sa-i primesc. Bine si atunci.
Tocmai am vorbit cu tata, au fost la endocrinologie si de la glanda tiroida i se trag starile alea mamei mele. Acum s-au dus sa i se recolteze si sange. Oricum cica are 2 noduli care trebuie operati. Of, of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai sa va amuzati de dimineata, citit postarea asta de pe un blog pe care il urmaresc de la o vreme, ca e nostim: http://caprele-irinucai.blogspot.com/2009/04/motivul-12-pentru-care-viata-cu-un.html

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Mufi tot duce manuta la ureche. e normal? imi da impresia ca o doare ceva acolo. unde s-o duc? in afara de dr de fam. ca deja n-o mai suport asa idei tampite are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

Mufi tot duce manuta la ureche. e normal? imi da impresia ca o doare ceva acolo. unde s-o duc? in afara de dr de fam. ca deja n-o mai suport asa idei tampite are.

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Doar pune mana sau si plange ceva cand face asta? Ca si Daria pune uneori mana la ureche, cand e obosita, in principal, ma gandesc ca uneori o mananca pe acolo, eu o curata cu betisoare dealea de copii din cand in cand, dar cine stie... Eu ma gandesc ca dc nu plange nu ai de ce sa iti faci griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Socrate, nu cred ca mai e contagios..e tusea aia care trece mai greu. Ma bucur ca sunteti bine
Iulia, la orl sa-i vada urechea. Am fost si eu cu mati tot din cauza ca ducea mina acolo...Are un dop care-l maninca. Se poate la fel sa aveti si voi.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Socrate, nu cred ca mai e contagios..e tusea aia care trece mai greu. Ma bucur ca sunteti bine
Iulia, la orl sa-i vada urechea. Am fost si eu cu mati tot din cauza ca ducea mina acolo...Are un dop care-l maninca. Se poate la fel sa aveti si voi.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

deci ce contagios, mamicule, ca dupa ce a supt aceeasi suzeta pe rand cu Mara, si mara nu are nik... mucii nu sunt contagiosi. Cat nu face febra, saua lte semne de infectie, io zic ca nu e nik contagios.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata la amara!

Iulia apasa in zona urechii cu degetul, daca o doare iti va"spune", daca nu poate e asa, din descoperirile ei.

Desiree....poooi daca doarme Robert 10 ore venim pana-n Toronto si facem cinste. Azi noapte 4 treziri, cu urlete mari, ca voiam sa-i bag suzy, apa, sa incerc sa nu-i dau tzi.Dar s-a putut?
Cu constiparea, noi am tras-o rau. DAr acum suntem bine! Nu cred ca s-a reglat din alimentatie, ci cu lactuloza. Dar iti impartasesc cu drag ce am facut la capitolul alimentatie:
-FARA orez, morcov fiert, cereale ce contin faina de orez, fier picaturi, in final am scos si cartoful si branzica
-PUTINA banana coapta bine, ficatel
-MULTA apa, tot timpul ii bag bibe sau cana cu cuic in gura si el ia macar o gurita, sucuri de fructe nu prea vrea, doar cel de porto/manda
-supa si piureul de fructe f diluate, lungi; multe pere, prune, eventual cu iaurt, mult ulei de masline.

Gabi da e vant si pare rece asa, sper sa reusesc sa spal geamul la dormitor daca tot nu iesim.

Iaurt campina ii place cel mai mult.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Doar pune mana sau si plange ceva cand face asta? Ca si Daria pune uneori mana la ureche, cand e obosita, in principal, ma gandesc ca uneori o mananca pe acolo, eu o curata cu betisoare dealea de copii din cand in cand, dar cine stie... Eu ma gandesc ca dc nu plange nu ai de ce sa iti faci griji.

Subscriu. Eva isi lasa capul pe umar, ca si cand ar durea-o urekea dar imi timp mi-am dat seama ca asa se alinta ea. Atata timp cat nu plange eu cred ca n-are nimic, poate fi pur si simplu un tic.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

deci ce contagios, mamicule, ca dupa ce a supt aceeasi suzeta pe rand cu Mara, si mara nu are nik... mucii nu sunt contagiosi. Cat nu face febra, saua lte semne de infectie, io zic ca nu e nik contagios.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Stii ca Paranoia e numele meu mic. Tu nu esti la examen?

Legat de iaurt eu i-am dat de la Napolact, acuma ii dau si de la Danone ca numai asta ii place. Ii dau degresat pe prinicipiul ca e mai usor de digerat. Ii dau si integral pe principiul ca organismul are nevoie. DEci cum nimeresc.

Nan 3 e dificil de dizolvat dar nu fiecare cutie, nu stiu pe ce criteriu unele sunt asa, altele mai bune.

Apropo de lapte la 1 an ce aveti de gand sa le dati? Lapte de vaca sau de continuare?

Simona eu stiu ca ceaiul verde nu e recomandat nici in sarcina si nici in alaptare. Ce ma bucur ca Mati mai papa tzitzi. Eu ma bucur de toti copii care fac asta, nu ca puturosul sef al meu care nu a mai vrut. Acuma cand vede tzitzi vrea sa puna gurita.

Mergi la inceput