Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Yaia, dupa ziua de azi pot spune ca te inteleg pe deplin. Sunt daramata si n-am facut mare lucru. De curatenia de Paste nici prin cap nu-mi trece sa ma apuc. O sa fac in schimb mancare si dulciuri (mai ales dulciuri), sa spal rusinea de la Craciun, cand n-am fost in stare de mai nimic.

La voi mai e timp, la mine pana sambata trebuie sa fie luna si frigiderul plin!
Si eu fac curat cat sa fie curat, nu cratenie de Paste cum se intelege in tara (adica santier in toata regula). Dar trebuie sa fac timp si de gatit...si cu Dl. Delfin e mai greu, ca vrea atentie. Sa ne zici ce faci, poate imi dai idei...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
yaia - wall-e e preferatul lui....avem o colectie intreaga.

E bine daca prinde mesajul cu reciclarea. Filmul dragut, dar putin cam lung si cam plictisitor...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
Si eu sunt franta,franta,Teodora trage saracuta cu niste afte,

Offf...sanatate...sper sa scapati repede de ele...Micul Botic!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Erina, nu-i problema ca pana la urma n-am mai ajuns in strand. Am mers la cineva la curte si a fost ok.

Cum mai e genunchiul?

Poze

tot doare :(.

Eu zic sa faci efortul de a ajunge in Bucuresti la un medic bun...Auzi, la sora-mea la Moinesti e super clinica si au ceva medici buni. Vrei sa intreb daca stie un 'osar' bun? Ca ma gandesc ca e mai aproape de tine...

Poze

da, te rog. Multumesc!

Intreb azi si te anunt DOAR DACA STIE pe cineva. Daca nu mai auzi nimic de la mine, inseamna ca nu stie pe nimeni.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Vlad a varsat toata noaptea, cu febra si frisoane groaznice. Drept pentru care am ramas acasa si eu si ta'su. Suntem pe baricade de azi noapte de la 1. Spor sa aveti pe ziua de azi.

Off...sanatate multa. Sper sa fie doar indigestie, desi suna tare a entero...ceva. Diaree a avut?
Veveritzului!

Poze

Mergi la inceput

Ziua buna si de la mine!
Am treaba si la birou de nu ma vad....dar acum o tai la magazin cu fetele, in pauza de masa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui singura75

Buna ziua si de la noi! Cu intarziere, la multi ani, cecilia, sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi
Urmy,cumva ai terminat facultatea in Gl? imi pari fff cunoscuta! sau nu...
Noi ne-am petrecut weekendul facand curat in casa si tot n-am terminat, dar asta e, mai e timp pana la Paste.Eu m-am cam plictisit de facut curat si mancare,declar greva... pana maine, ca tot eu le fac.Mihnea a facut un pic de temperatura sambata, dar i-a trecut,iar azi-noapte s-a trezit plangand pe la 3,pe la 4 si la 6.30.O fi de la dinti?!!Nu stiu ce ar putea fi!
Va pup si va doresc o saptamana usoara, usoara.

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

da, da. Eu nu am apucat sa ma uit la pozele voastre, imi cer scuze. Baga un link sa vedem daca te stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

buna dimineata gashca
Si eu sunt franta,franta,Teodora trage saracuta cu niste afte,a avut un picut de rosu'n gat am fost saptamana trecuta la medic i-a dat un antibiotic si nurofen,dar de sambata nu manca mai nimic ,plangea din orice,cand m-am uitat in gurita ei am vazut ca avea o multime de bubite,am fost din nou la medic,ne-a schimbat antibioticul( Augmentin),ne-a prescris Tantum verde si apa cu bicarbonat de sodiu pt ai curata limbuta,dar e durere mare ,nu vrea sa stea,nu deschide gurita sub nici o forma,abia,abia ia siropul
De mancat abia mananca ,doar lichide si alea cu greu,a slabit mai mult de o juma de kil si e tare bleguta,imi e asa de mila de ea,imi cere sa o iau in brate, pune caputul pe umarul meu ,scoate limba si zice "mami buba"si face un botic ,iti vine sa o papi nu alta .
va las o cafeluta aburinda...

nora iubita!Biata de ea,ce neplacut trebuie sa fie cu gurita plina de afte!
Glicerina boraxata n-ati incercat?
si mamica obosita!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Cuscra draga,te pupam si noi ,pupam si pe frumosul Mihnea
Am incercat inca de sambata cu glicerina boraxata,dar nu prea si-a facut efectul ,o mai calma putin dar nu treceau aftele.
Sa porti cu placere noile achizitii,dar nu uita sa pui poze...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Teodora multumesc pentru raspuns. Chiar acum sun la ea.

Maria si la Daria functiona cu glicerina boraxata cind era mica. Mi-ai dat o idee sa ma uit mai cu atentie la Daria in gurita, poate de asta nu maninca desi eu banuiesc caninii. Pupici Teodorei.

O zi frumoasa tuturor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Sper ca Daria sa nu aiba afte , fetele frumoase ,apropo iti venea rochita de minune ,sa o porti sanatoasa .

Mergi la inceput

Ana multa sanatate lui Vladut,off sper sa scapam si sa nu mai aud de copii bolnaviori
Carpatina multa sanatate si frumosului trandafiras,acomodare usoara in noua casuta
Gabriela multumesc pt sfat ,voi merge din nou joi la control si o voi intreba pe madam doc,sper sa nu fie candida,deja se simte mai bine ,cred ca bicarbonatul isi face efectul,am admirato pe frumoasa Sara ,am vazut cum urca ea singurica scarile ,ce frumos se joaca in nisip(nu trebuie sa ceri reteta de dobos la telefon,o ei de la mama ta cand s-o ivi ocazia ,nu-i nici o graba)

Mergi la inceput