Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
Ana multa sanatate piticului, off iar boli pe la copii nostri, multa sanatate tuturor

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mihaileasco, merci de gand. Telefonul evident nu l-am auzit, am vazut apelul abia seara cand era mult prea tarziu sa mai sun inapoi.
Pusesi poze cu rochia mult laudata? (aia de la ziua ta) daca da, se poate un repetir?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

So, 38 e papanash... Care papanash are asa carlionti frumosi? Is un pic invidioasa

=====================

Mergi la inceput

Papanasho, tu ce mai faci?

Si Luy?

De Rodica maries mai stie cineva ceva?

=====================

Mergi la inceput

eu am o durere de cap infernala , aseara m-am culcat cu Miru pe la 10 si cred ca am dormit prea mult, ma simt odihnita, cred ca mai bag o cafea sa-mi mai ridice tensiunea putin ca sunt varza

Erina nu stiu sa zic o zi, ce e o perioada cam incarcata tebuie sa mai fac ceva treburi, sa o mai ajut si pe mamaie , poate saptamana viitoare , mie mi-ar surade totusi o cafea ca fetele , eventual in weekend, ca daca merg cu Miru , ea sta calare pe mine chiar daca e si tati

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mihaileasco,Pusesi poze cu rochia mult laudata? (aia de la ziua ta) daca da, se poate un repetir?

=====================

nu a pus nici o rochie, e tare secretoasa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mihaileasco, merci de gand. Telefonul evident nu l-am auzit, am vazut apelul abia seara cand era mult prea tarziu sa mai sun inapoi.
Pusesi poze cu rochia mult laudata? (aia de la ziua ta) daca da, se poate un repetir?

=====================

Nu,poze n-am apucat sa pun!Dar promit cat de curand un shooting,ca am achizitionat f multe rochite de sezon!
http://www.etam.com/category/pret-a-porter/robes_jupes/

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teo de Maria, sa te faci repede bine, puiut frumos!
Bicarbonatu e sfant la afte, ooof, saracuta.

Mihaileasca, , am inceput sa pun la loc, am pus 200 de grame ca am mancat aiourea in weekend. Tin un fel de montignac mai la liber, da uite, o sa-l fac mai strict, ca placinta cu branza si cioco Merci nu prea intra in program.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, sa stii ca mailul merge, chiar daca sunt prea ocupata sa raspund.

Asta e o invitatie sa-ti umplu eu mailboxul cu mailuri?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, draguta mea , abia acum am citit din urma ce weekend agitat ai avut si ce obosita esti. Tudor este bine, da?

Tudor e bine...sper. Joia trecuta am facut vaccinul Priorix si acum pandim febra. Azi dimineata era cam marait si parca putin cald, dar vad ca nu m-au sunat cum ca ar avea febra. E drept ca il chinuie si ultimii 3 canini. Si seara e cam marait, de asta nu prea mai am timp de casa. Dar aseara l-a luat tata-su intr-o vizita la nistre prieteni si eu am avut timp sa fac mai bine de jumatate din etaj, deci stau mai bine la capitolul curatenie. Azi imi fac si lista de bucate sa incep sa tai, sa vezi ce repede termin eu cu toate. Doar sa nu faca tudor febra, ca atunci trebuie sa stau cu el acasa si mai mult agatat de mine...
Multumim de intrebare, vad ca voi v-ati distrat si acum trage Alex...sanatate multa si ei!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput