Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:

buna dimineata gashca
Si eu sunt franta,franta,Teodora trage saracuta cu niste afte,a avut un picut de rosu'n gat am fost saptamana trecuta la medic i-a dat un antibiotic si nurofen,dar de sambata nu manca mai nimic ,plangea din orice,cand m-am uitat in gurita ei am vazut ca avea o multime de bubite,am fost din nou la medic,ne-a schimbat antibioticul( Augmentin),ne-a prescris Tantum verde si apa cu bicarbonat de sodiu pt ai curata limbuta,dar e durere mare ,nu vrea sa stea,nu deschide gurita sub nici o forma,abia,abia ia siropul
De mancat abia mananca ,doar lichide si alea cu greu,a slabit mai mult de o juma de kil si e tare bleguta,imi e asa de mila de ea,imi cere sa o iau in brate, pune caputul pe umarul meu ,scoate limba si zice "mami buba"si face un botic ,iti vine sa o papi nu alta .
va las o cafeluta aburinda...

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

nora iubita!Biata de ea,ce neplacut trebuie sa fie cu gurita plina de afte!
Glicerina boraxata n-ati incercat?
si mamica obosita!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Am incercat inca de sambata cu glicerina boraxata,dar nu prea si-a facut efectul ,o mai calma putin dar nu treceau aftele.

Maria, al meu sot facea in tara afte din te miri ce. si ii trecea un acel spray ce se folosea si la arsuri...parca. La el ala functiona si-i treceau rapid.
De cand am venit aici nu a mai avut afte NICIODATA...hmmm...abia acum am realizat ca nu a mai avut afte.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Papanasho, tu ce mai faci?

Si Luy?

De Rodica maries mai stie cineva ceva?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Cu Rodica am vorbit saptamana trecuta ,se pare ca o sa aiba tot un baietel ,Darius este tare cumintel ,iar ea se simte bine ,pe la noi nu mai trece pt ca,citez
"imi este rusine sa intru ca musca'n lapte ,nu mai stiu nimic din ce fac fetele ,ce rost are sa intru eu sa spun despre mine,de ce le-ar interesa pe fete"am incheiat citatul,inca nu am prins-o sa o mustruluiesc un picut
Despre LUY si PAPANASH nu stiu nimic,sper ca totul e ok la ele..

Mergi la inceput

Oare sa-i trec Rodicai un carut albastru pe prima pagina? Sau sa o asteptam pe ea pe la noi?
Oricum, Maria, multumim de vesti. Si s-o certi si din partea noastra...dar nu tare, ca e si o iertam.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Citat:

Citat:

buna dimineata gashca
Si eu sunt franta,franta,Teodora trage saracuta cu niste afte,a avut un picut de rosu'n gat am fost saptamana trecuta la medic i-a dat un antibiotic si nurofen,dar de sambata nu manca mai nimic ,plangea din orice,cand m-am uitat in gurita ei am vazut ca avea o multime de bubite,am fost din nou la medic,ne-a schimbat antibioticul( Augmentin),ne-a prescris Tantum verde si apa cu bicarbonat de sodiu pt ai curata limbuta,dar e durere mare ,nu vrea sa stea,nu deschide gurita sub nici o forma,abia,abia ia siropul
De mancat abia mananca ,doar lichide si alea cu greu,a slabit mai mult de o juma de kil si e tare bleguta,imi e asa de mila de ea,imi cere sa o iau in brate, pune caputul pe umarul meu ,scoate limba si zice "mami buba"si face un botic ,iti vine sa o papi nu alta .

si mamica obosita!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Am incercat inca de sambata cu glicerina boraxata,dar nu prea si-a facut efectul ,o mai calma putin dar nu treceau aftele.

Maria, al meu sot facea in tara afte din te miri ce. si ii trecea un acel spray ce se folosea si la arsuri...parca. La el ala functiona si-i treceau rapid.
De cand am venit aici nu a mai avut afte NICIODATA...hmmm...abia acum am realizat ca nu a mai avut afte.

Poze

Pai daca o sa mai faca Teo afte inseamna ca nu-i prieste aerul de aici ,nu vrei tu sa o primesti pe la tine o perioada ,daca tot zici ca pe la voi nu se mai fac afte,nu o trimit doar cu afte ,mai pun o prajitura ,un carnat ,o omleta aburinda

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Citat:

Citat:

buna dimineata gashca

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

si mamica obosita!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Poze

Pai daca o sa mai faca Teo afte inseamna ca nu-i prieste aerul de aici ,nu vrei tu sa o primesti pe la tine o perioada ,daca tot zici ca pe la voi nu se mai fac afte,nu o trimit doar cu afte ,mai pun o prajitura ,un carnat ,o omleta aburinda

Aoleu, Mario, tu vrei sa ma jumuleasca Mihaileasca inainte de Paste? Pai ce ti-am facut eu tie?
Teodoro, o primesc pe Teo in vizita doar ca amica, nu atentam la teritoriul lui Mihea, bineeeee? Si e pentru o cauza nobila, sa o scapam de afte.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Urmy , poze gasesti in mailu comun,sunt si eu pe acolo.Acum ca mi-ai confirmat, sunt sigura ca am terminat in acelasi an, in 2000, cred ca tu ai fost la franceza-engleza(sau pe aproape).Am memorie vizuala buna .Ma bucur ca e cineva cunoscut pe aici

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Yaia, oki doki, am inteles si multumesc.

---------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Yaia, oki doki, am inteles si multumesc.

Emma, din pacate nu este ortoped bun in Moinesti. Au un chirurg super si un orlist super, dar cica ortopedul e unul slab de tot. Il si cunoaste sora mea si zice ca nu e bun. Din pacate, trebuie sa mergi la Bucuresti...macar de s-ar rezolva usor si dintr-o vizita sa nu mai tragi de pe urma genunchiului.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ei asta e. Vad eu ce fac...de acum dupa Paste. pupici!

------------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Mai, eu tocmai ce am primit mailuri ca cineva mi-a vazut pozele pe webshots si mi-a lasat comentarii. Si stiam ca le-am facut private pe cele cu Tudor si cand colo...cica chiar userul meu de pe webshots le-a vazut si mi-a lasat comentarii. Deci cineva imi stie parola?
Cred ca le sterg pana la urma...

Poze

Mergi la inceput