Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Anna23 spune:
Adela...sincer ma asteptam la comentarii rautacioase...mult mai rautacioase!Dar asta sunt si n-o sa ma schimb decat cand voi considera eu ca e nevoie.
Natasha_Pisi spune:
deci,am spus si mai spun,sunt pozele mele,nu stiu sincer unde am specificat k as fi vreo pamela sau mai stiu eu ce,am si zis k sunt o fata normala:) va dau si hi5-ul daca vi se pare asa greu sa credeti k ssunt eu:))) Zici k am pus poze cu Britney Spears , asa reactionati si spuneti ca nu sunt ale mele,chiar nu inteleg ce-i asa greu de crezut
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anna23 Adela...sincer ma asteptam la comentarii rautacioase...mult mai rautacioase!Dar asta sunt si n-o sa ma schimb decat cand voi considera eu ca e nevoie. |
Dezvolta ideea, ca nu inteleg...
coltofeanu spune:
Fetelor care aveti sotii cu copiii afara...Eu zic sa mergeti dupa ei, lasati calculatorul ca tuguie vreuna buzele la ei. Unele femei (amante) chiar cauta barbati insurati si cu copii.... cica au minte mai multa, sunt mai copti, gata educati de alta. Ele vor totul de-a gata. De ce sa se mai oboseasca cu dresatul unui barbat? Il vor gata dresat!
Anna23 spune:
"Amanta este femeia care cauta fidelitatea si o gaseste,gata facuta la barbatul insurat"
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui coltofeanu Fetelor care aveti sotii cu copiii afara...Eu zic sa mergeti dupa ei, lasati calculatorul ca tuguie vreuna buzele la ei. Unele femei (amante) chiar cauta barbati insurati si cu copii.... cica au minte mai multa, sunt mai copti, gata educati de alta. Ele vor totul de-a gata. De ce sa se mai oboseasca cu dresatul unui barbat? Il vor gata dresat! |
Asta-i chiar tare !
Nu mi-e frica. Ce sa faca barbata-miu cu o pustoaica cu fluturasi !?
Jasmine spune:
cu regret va informez ca subiectul incepe sa se fasaie,tocmai cand credeam ca devine mai palpitant.Natasha si Anna,ce faceti fetelor aici?
Pai ce naiba,stau de ieri cu ochii pe acest roman-fluviu si chiar sunt curioasa,dar...vorba lu' Lorenyy : subtire rau!
Hai mai fetelor ca trebuie sa puteti mai mult!Eu vreau sa va inteleg punctul de vedere ,sa vi-l sustineti,sa argumentati dar...pauza!
E drept ca sunteti foarte tinere si nu puteti analiza ceea ce vi se intampla,puteti doar sa povestiti la modul simplist lucrurile,asa cum le vedeti voi.
Dar atunci...e mult zgomot pt nimic?
Adelle6 e cu totul altceva.De fapt pe ea o astept sa intre cu adevarat in discutie.Hai Adelle,te astept.
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Anna23 "Amanta este femeia care cauta fidelitatea si o gaseste,gata facuta la barbatul insurat" |
olguta12 spune:
Buey frate! Ce-i asta? Ati gasit sat fara caini???
Plec cateva ore sa-mi fac somnu' de frumusete linga amantu' meu cu acte, si ce gasesc aici?
Va dati in barci si poze "tzuguiate"?
Ce mama lu' Stefan Cel Mare a ajuns subiectul???
LADYJ- Treci la colt juma' de ceas, pe coji de nuca, pt prea multa intelegere, bun simt si bunatate
Anna- multzam fain de poze- esti tare draguta, ar fi si mai bine daca te-ai incheia la nasturi, si nu ai mai aplica machiajul cu shpaclu(dauneaza tenului, sa stii!). Deasemenea sper ca seara dai machiajul jos de pe fata, deoarece inca o data, dauneaza tenului. Intr-adevar, nu vei fi sotie niciodata, decat poate cand ajunge "Tata lu' Fat Frumos Ala Gaunos" al lui Natasha la vreo 50 de ani, si te cauta. Altfel, nem stofa de nevasta. Acum inteleg si de ce te bucura atit de mult iesirea in club. Acolo este "acasa" pt tine. Pozele pe care ai fost chiar foarte draguta sa ni le arati, sint poze pe care si le fac(singure- adica...auto-portrete) pustoaicele de 18-19 ani pe aici, cand ies la "seara romaneasca", intzolite cu haine cumparate pe banii lu' tata(ale tale sint cu banii "iubitului" care te apreciaza pt caracter si adevaratele calitati ale tale, nu cele fizice)ca sa aiba ce sa puna pe Hi5 si pe myspace, sa vaza lumea ca-s sexoase si au prietene, nu-s singure. In momentul cand vei lua locul actualei victime, nu vei mai avea timp de silicoane , bluze cu nasturii rupti, si buze tzuguiate. Vei alerga de la cratita la aspirator, de la scoala la doctor(cu copilul), vei sterge nasucuri pline de muci, si vei avea grija de genunchi loviti. Se va duce dreq tencuiala si aerele de pipitza. Asta DACA vei ajunge sotie. Si este un DACA extrem de mare, lung, si fara prea multe sperante.
Frustratelor mele- mi-a fost dor de voi. Ma duc sa-mi fac platourile cu bunatati si carnaciorii-n foitaj, ca-n doua ore imi vin musafirii.
Mai revin
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
coltofeanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisaelisa
Asta-i chiar tare ! Nu mi-e frica. Ce sa faca barbata-miu cu o pustoaica cu fluturasi !? lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Pai nu e frumos sa refuze ce i se ofera. Spune "Multumesc!" si vine omul acasa. Ce barbat serios s-ar opri sa vada niste buze tuguiate? Stii ce cred?....Amantele chiar isi merita barbatii.Insa un astfel de barbat nu-si merita sotia. Sotia e muuuult mai buna decat el.