Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Ce imi place ca a prins la toate pustoaicele moda lansata de Moni Columbeanu de a sta toata ziua cu buzele tzuguiate! Oare asa seamana mai repede cu Angelina???

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

Ce imi place ca a prins la toate pustoaicele moda lansata de Moni Columbeanu de a sta toata ziua cu buzele tzuguiate! Oare asa seamana mai repede cu Angelina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anna23

Iti dau dreptate lady,chiar te prinzi mai greu...foarte greu!Si sa-ti mai spun o chestie?Nu am vrut sa port o discutie cu tine tocmai pt ca tu chiar ai incercat,si mai ales intr-un mod foarte civilizat...si ti-as fi spus mai multe decat as vrea sa spun pe un forum!Daca tu chiar vrei sa avem o discutie,sa-mi dai o a doua sansa sa zicem,foarte bine!CAnd vrei tu,dar nu pe forum!

Anna, eu nu-s nici popa nici psiholog.
Cand ai hotarat sa scrii la topic, trebuia sa cunosti deja limitele in care te inscrii. Daca nu ai nimic de spus, public asa, de ce ai mai scris?Vezi cat esti de nehotarata? Incepi cu aplomb sa spui una si alta apoi te dai la fund...

´´A doua sansa´´ de a discuta cu tine ti-o pot da pe PM.
PM-ul meu iti sta la dispozitie. Pentru a DISCUTA.
Nu te astepta la mangaieri pe crestet, aplauze sau pupaturi virtuale ca nu le vei primi. Eventual vei primi un sfat sincer si dezinteresat de la mine, in urma a ceea ce voi citi.

Desi, sincer ma indoiesc tare de tot de intentiile tale bune. E dreptul meu sa ma indoiesc, de multe altele in ceea ce te priveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu cred ca voi sunteti invidioase pe tineretea si frumusetea amantelor.

Semnat: o nevasta grasa si frustrata

Acum serios, am stat pe margine, am citit, nu tot, recunosc...si pot trage o concluzie: amantele noastre de la subiect sunt tare naive. Ele cred ca daca sustin sus si tare ca sunt fericite si superioare nevestelor, vor simti mai putin gustul amar al neimplinirii sentimentale si al nesigurantei zilei de maine...

Dar se vede de la o posta ca nu asta e viata pe care v-o doriti, de a 5-a roata la caruta. Puteti avea orice barbat numai pentru voi, nu trebuie sa-l impartiti cu nevasta si copiii.

Multa minte va doresc!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Decat sa stea cu buzele tuguiate (poate in mod voit sa atraga barbatii), mai bine ar face ceva mai folositor... sau numai asta stiu sa faca....sa tuguie buzele si sa/si dea ochii peste cap.

Oricat de bine as arata....nu mi-as bate joc de mine sa apar in asemenea poze incitante....adica "serviti-va dragilor... ofer suficient tuturor barbatilor, fie insurati, fie nu!"Ca la piata.

.. se pare ca unele femei nu mai au mandrie, orgoliu si integritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Am incercat sa tin pasul cu voi fetelor,sincer m-a apucat ameteala la atatea pagini,wow,s-a batut recordul,de cand balmajesc pe DC ca membru,nu de baza,nici pe departe,dar nu ma gandeam ca aveti atata rabdare,simtul umorului si energie sa raspundeti...
Si,acum,si eu ca soacra,sa-mi dau cu parerea,nu ca ar interesa pe cineva,dar sunt singura acasa,mi-am uschit barbatu` la parc cu gargaritza,asa ca,am timp de o cafea si o tigare la taclale...
Natasha,fara suparare,si ce daca de fapt!!??,dar subtire mai,ma asteptam la o amanta mult mai delicioasa,ntz..ntz...ntz...dar daca Bosho te place,nu o sa ma bag peste gusturile lui,poate nu esti pe genul meu,dar nimic care sa ma faca sa-mi rod unghiile de invidie,la treisdoi ai mei,ma simt si sincer,sunt mai sexoasa...iete poze daca vrei...io-s aia cu copilu` in brate,aia in rosu,DA,DA,arata ca un travestit ie fosta amanta a lu` parteneru` meu de viata...si sincer,ie mai mijto...dar are dojdoi de ani,arata numai cu vreo 20 mai trecuta,dar nici gusturile lu` barbatu-meo nu le discut
Anna 23,mijto poze,de unde le-ai copiat??Sau Natasha,de pe unde le copiezi draga??Ca sa nu faci ceva ilegal,nu fura identitatea...not nice...In fine,tare mi-ar placea mai fetelor,amatoare de vrajala,sa va vad si peste vro` 10-12 ani,tot asa ca sampania o sa va agitati?
Si iubiti-va Boshorogii dragelor,pana la ultimul ban,daca sunt buni de muls,why not??Ca numa` dragoste nu-i...
Am terminat tigarea...Si revin,mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am ars ultima tava de fursecuri cu stafide din cauza subiectului asta...

Edit: intrebare: amanta ar face fursecuri carbonizate sau nu ar face deloc?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Anna, esti frumoasa, ai sex appeal chiar daca nu-ti tugui buzele si pari si mai naturala. nu s-a vrut o rautate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

LOrenyy sotul tau are gusturi ffff proaste!!!Tipa in rosu chiar arata ca un travestit!!Am vazut si poza ta,arati mult mai bine decat individa in rosu.Si pozele nu sunt luate de pe net!Sunt eu si daca ma crezi bine daca nu tot bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Am ars ultima tava de fursecuri cu stafide din cauza subiectului asta...

Credeam ca numai eu mi-am prins urechile in subectu' asta.

Da' ma amuza tare de tot.

De cateva ore in loc sa fac treaba prin casa, bat tastatura asta.

Copilul mi-e in parc cu barbatu'...Asa ca, timp berechet.

Mergi la inceput