Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha_Pisi spune:

Imi cer scuze ... Era o gluma... Anna daca te-am suparat mii de scuze:)

Mergi la inceput

Uite anna, ia pune si u niste poze :) Daca vrei,normal,k pana si pe mine,amanta ca si tine,m-ai facut curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anna23

M-ati suparatMa duc sa stau singura in intuneric si sa ma tai cu lama!!!

Ana,

Hai mai bine sa deschidem discutia pe care a incercat Lady J sa o aiba cu tine.

Ce zici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

pff..Jur ca n-am ce ai zis tu mai devreme daca de asta vrei poze:))Dar uite ca o sa pun...stai sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Lisa chiar am vrut sa fiu sincera,dar m-am razgandit si am ales sa aberez cand am fost acuzata de niste lucruri.Chiar nu vreau sa ma destainui aici.Barbat nu sunt,de indragostit nu m-am indragostit nici de tine nici de lady...Daca vrei sa vorbim in alta parte,promit sa fiu sincera:)

Mergi la inceput

gata Natasha,am pus poze

http://community.webshots.com/user/Anna2310

Mergi la inceput

Wow! Ce frumoasa esti:) Si prietenele tale la fel:)

Mergi la inceput

Citat:

Lisa chiar am vrut sa fiu sincera,dar m-am razgandit si am ales sa aberez cand am fost acuzata de niste lucruri.Chiar nu vreau sa ma destainui aici.Barbat nu sunt,de indragostit nu m-am indragostit nici de tine nici de lady...Daca vrei sa vorbim in alta parte,promit sa fiu sincera:)

Ana, hai sa povestim ce este de povestit; sa intelegem si noi ceva din conversatia asta codata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebek1987 spune:

buna,sunt Rebek si de o luna de zile iubesc un barbat insurat si ma simt bine cu el:X:X:X,aveti ceva de comentat?:D

Mergi la inceput

Citat:

Mai, Ana, unde ai vrea tu in alta parte sa discutam. Ca, zau, nu pricep... Si, mai ales, de ce....

Mergi la inceput