Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Natasha_Pisi spune:
Uite anna, ia pune si u niste poze :) Daca vrei,normal,k pana si pe mine,amanta ca si tine,m-ai facut curioasa
lisaelisa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anna23 M-ati suparat Ma duc sa stau singura in intuneric si sa ma tai cu lama!!! |
Ana,
Hai mai bine sa deschidem discutia pe care a incercat Lady J sa o aiba cu tine.
Ce zici ?
Anna23 spune:
pff..Jur ca n-am ce ai zis tu mai devreme daca de asta vrei poze:))Dar uite ca o sa pun...stai sa vad ce si cum.
Anna23 spune:
Lisa chiar am vrut sa fiu sincera,dar m-am razgandit si am ales sa aberez cand am fost acuzata de niste lucruri.Chiar nu vreau sa ma destainui aici.Barbat nu sunt,de indragostit nu m-am indragostit nici de tine nici de lady...Daca vrei sa vorbim in alta parte,promit sa fiu sincera:)
lisaelisa spune:
| citat din mesajul lui Anna23 Lisa chiar am vrut sa fiu sincera,dar m-am razgandit si am ales sa aberez cand am fost acuzata de niste lucruri.Chiar nu vreau sa ma destainui aici.Barbat nu sunt,de indragostit nu m-am indragostit nici de tine nici de lady...Daca vrei sa vorbim in alta parte,promit sa fiu sincera:) |
Ana, hai sa povestim ce este de povestit; sa intelegem si noi ceva din conversatia asta codata.
rebek1987 spune:
buna,sunt Rebek si de o luna de zile iubesc un barbat insurat si ma simt bine cu el:X:X:X,aveti ceva de comentat?:D
lisaelisa spune:
| citat din mesajul lui Anna23 Lisa chiar am vrut sa fiu sincera,dar m-am razgandit si am ales sa aberez cand am fost acuzata de niste lucruri.Chiar nu vreau sa ma destainui aici.Barbat nu sunt,de indragostit nu m-am indragostit nici de tine nici de lady...Daca vrei sa vorbim in alta parte,promit sa fiu sincera:) |
Mai, Ana, unde ai vrea tu in alta parte sa discutam. Ca, zau, nu pricep... Si, mai ales, de ce....

Ma duc sa stau singura in intuneric si sa ma tai cu lama!!!