Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Natasha_Pisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Natasha, motivul pentru care mai multe persoane se indoiesc ca pozele sunt ale tale este ca esti mult prea frumoasa pentru o poveste atat de urata. Stiu ca tie ti se pare o poveste frumoasa.... Dar nu e... |
WOW ,Multumesc frumos,insa nu m-am considerat niciodata o fumusete.Cum am mai spus,sunt o fata normala:) Cat despre povestea mea ...Timpul va decide. Deja ,datorita unor opinii de pe aici,nu toate,cateva,am unele dubii si indoieli...
Natasha_Pisi spune:
[quote]citat din mesajul lui ANDREEA11
Natasha nu cred ca sunt ale tale pt ca: 1. pari mai tinerica de 22 ani, cam de 16 asa...ma rog nu este o chestie concludenta.
2. ajungi pe acest forum si declari ca esti amanta, mi se pare cam ciudat sa-ti pui si pozele. Sau le-ai pus ca sa vedem noi ce bine arata o amanta
3.eu tind sa cred ca esti o pustoaica smecherita cam de 16 ani asa (si at pozele sunt ale tale), care vrea sa faca misto de noi, iar dc e asa atunci chiar ti-a iesit si iti dau 10 cola. Ai incins bine spiritele.
P.S. in aceleasi parcuri merg si eu cu cupilu si dc e poate ne vdm, tragem o pipa, imi arati buletinu, si eu iti confirm identitatea
andreea
Deci am 22 de ani , neimpliniti intr'adevar,ii fac pe 23 iulie anul acesta,intr'adevar am o moaca mai de copil tembel(:)))))) ) si din pacate nu o pot da la remat sa-mi i-au alta noua... Pozele sunt reale,nu vad totusi ce nu iti vine a crede,nu e nimic special la ele,spune-mi ce poze mai vrei sau in ce ipostaze si pun,nu-i problema....
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Anna23 Pai asa e mai lady...conserva-ti energia si ce mai vrei tu pentru niste posturi inteligente!Ce mai cauti aici la o discutie despre amante?E o discutie despre chestii care va provoaca scarba,asa spuneti voi ...Dar totusi de cateva zile postati non stop aici. |
Nu..ce cauti tu la o discutie la care NU participi decat pe langa?Esti de umplutura?
Ce cauti tu la o discutie despre amante, cand nici macar o farama din ceea ce ar trebui sa aiba o amanta NU AI? De discretie ai auzit? Asumarea deciziilor? Constienta deciziilor?
Cred ca sunt aproape singura de aici care a incercat sa vorbeasca omeneste cu tine. Celelalte fete s-au prins repede ce poama esti, eh..eu ma prind mai greu.
Nu, nu mi-e scarba, mi-e mila.
Nici macar regulile minime de politete nu le stapanesti. Acelea care spun cum se tine un dialog.
Asa ca, daca se intampla sa-ti mai raspund sa nu te miri de calitatea raspunsului meu. Poate altfel intelegi mai bine.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Lady J, nu este un subiect pt care sa te enervezi. lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Stiu Lisa.
Anna23 spune:
Iti dau dreptate lady,chiar te prinzi mai greu...foarte greu!Si sa-ti mai spun o chestie?Nu am vrut sa port o discutie cu tine tocmai pt ca tu chiar ai incercat,si mai ales intr-un mod foarte civilizat...si ti-as fi spus mai multe decat as vrea sa spun pe un forum!Daca tu chiar vrei sa avem o discutie,sa-mi dai o a doua sansa sa zicem,foarte bine!CAnd vrei tu,dar nu pe forum!
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Anna23 Iti dau dreptate lady,chiar te prinzi mai greu...foarte greu!Si sa-ti mai spun o chestie?Nu am vrut sa port o discutie cu tine tocmai pt ca tu chiar ai incercat,si mai ales intr-un mod foarte civilizat...si ti-as fi spus mai multe decat as vrea sa spun pe un forum!Daca tu chiar vrei sa avem o discutie,sa-mi dai o a doua sansa sa zicem,foarte bine!CAnd vrei tu,dar nu pe forum! |
Mai, lasa-ma !
Tu te-ai indragostit de Lady J...
Nu cumva esti barbat ?
marius spune:
Natasha - vezi ca mergi pe langa Regulament. Este o avertizare directa.
Similar pt cele doua combatante. Consider ca acest mesaj al meu este o linie de demarcatie in disputa voastra. Pt. orice mesaj direct care nu corespunde regulilor DC va fi sanctionat ca atare. Deci ramaneti on topic.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa