Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha_Pisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Natasha, motivul pentru care mai multe persoane se indoiesc ca pozele sunt ale tale este ca esti mult prea frumoasa pentru o poveste atat de urata. Stiu ca tie ti se pare o poveste frumoasa....

Dar nu e...

WOW ,Multumesc frumos,insa nu m-am considerat niciodata o fumusete.Cum am mai spus,sunt o fata normala:) Cat despre povestea mea ...Timpul va decide. Deja ,datorita unor opinii de pe aici,nu toate,cateva,am unele dubii si indoieli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Lady J, nu este un subiect pt care sa te enervezi.

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui ANDREEA11

Natasha nu cred ca sunt ale tale pt ca: 1. pari mai tinerica de 22 ani, cam de 16 asa...ma rog nu este o chestie concludenta.
2. ajungi pe acest forum si declari ca esti amanta, mi se pare cam ciudat sa-ti pui si pozele. Sau le-ai pus ca sa vedem noi ce bine arata o amanta
3.eu tind sa cred ca esti o pustoaica smecherita cam de 16 ani asa (si at pozele sunt ale tale), care vrea sa faca misto de noi, iar dc e asa atunci chiar ti-a iesit si iti dau 10 cola. Ai incins bine spiritele.
P.S. in aceleasi parcuri merg si eu cu cupilu si dc e poate ne vdm, tragem o pipa, imi arati buletinu, si eu iti confirm identitatea

andreea

Deci am 22 de ani , neimpliniti intr'adevar,ii fac pe 23 iulie anul acesta,intr'adevar am o moaca mai de copil tembel(:)))))) ) si din pacate nu o pot da la remat sa-mi i-au alta noua... Pozele sunt reale,nu vad totusi ce nu iti vine a crede,nu e nimic special la ele,spune-mi ce poze mai vrei sau in ce ipostaze si pun,nu-i problema....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anna23

Pai asa e mai lady...conserva-ti energia si ce mai vrei tu pentru niste posturi inteligente!Ce mai cauti aici la o discutie despre amante?E o discutie despre chestii care va provoaca scarba,asa spuneti voi ...Dar totusi de cateva zile postati non stop aici.

Nu..ce cauti tu la o discutie la care NU participi decat pe langa?Esti de umplutura?
Ce cauti tu la o discutie despre amante, cand nici macar o farama din ceea ce ar trebui sa aiba o amanta NU AI? De discretie ai auzit? Asumarea deciziilor? Constienta deciziilor?

Cred ca sunt aproape singura de aici care a incercat sa vorbeasca omeneste cu tine. Celelalte fete s-au prins repede ce poama esti, eh..eu ma prind mai greu.

Nu, nu mi-e scarba, mi-e mila.
Nici macar regulile minime de politete nu le stapanesti. Acelea care spun cum se tine un dialog.
Asa ca, daca se intampla sa-ti mai raspund sa nu te miri de calitatea raspunsului meu. Poate altfel intelegi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Lady J, nu este un subiect pt care sa te enervezi.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Stiu Lisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

Iti dau dreptate lady,chiar te prinzi mai greu...foarte greu!Si sa-ti mai spun o chestie?Nu am vrut sa port o discutie cu tine tocmai pt ca tu chiar ai incercat,si mai ales intr-un mod foarte civilizat...si ti-as fi spus mai multe decat as vrea sa spun pe un forum!Daca tu chiar vrei sa avem o discutie,sa-mi dai o a doua sansa sa zicem,foarte bine!CAnd vrei tu,dar nu pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anna23

Iti dau dreptate lady,chiar te prinzi mai greu...foarte greu!Si sa-ti mai spun o chestie?Nu am vrut sa port o discutie cu tine tocmai pt ca tu chiar ai incercat,si mai ales intr-un mod foarte civilizat...si ti-as fi spus mai multe decat as vrea sa spun pe un forum!Daca tu chiar vrei sa avem o discutie,sa-mi dai o a doua sansa sa zicem,foarte bine!CAnd vrei tu,dar nu pe forum!

Mai, lasa-ma !

Tu te-ai indragostit de Lady J...

Nu cumva esti barbat ?

Mergi la inceput

:))))))))))))))) Annei i-a crescut cocoshel:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

M-ati suparatMa duc sa stau singura in intuneric si sa ma tai cu lama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Natasha - vezi ca mergi pe langa Regulament. Este o avertizare directa.
Similar pt cele doua combatante. Consider ca acest mesaj al meu este o linie de demarcatie in disputa voastra. Pt. orice mesaj direct care nu corespunde regulilor DC va fi sanctionat ca atare. Deci ramaneti on topic.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput