Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 5
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anna23 OF OF LadyJ am mai "trambitat" pe aici ca daca a sunat a generalizare ca toate sotiile sunt asa si pe dincolo,fac mea culpa si zic din nou:NU MA REFEREAM LA TOATE SOTIILE,CI DOAR LA SOTIA IUBITULUI MEU!!!!Si n-am zis eu ca dau lectii ce sa faca sau ce sa nu faca o sotie,am spus doar ca daca eu as deveni sotia iubitului meu,as sti ce greseli a facut sotia lui si nu le-as mai repeta...atata tot!Da' vad ca orice a zice eu sau Natasha voi luati doar partea care va convine,unde aveti ce critica. |
Bine ai venit la partea a doua, Anna.
Mi se pare mie sau ti-ai mai domolit aplombul de zilele trecute? E din cauza mustrarilor de constiinta?
Eu mi-s o fata tare de treaba am orizonturi laaagri, late, intinse, cum vrei tu. Nu ma socheaza multe lucruri, da si alea care ma socheaza au asa un iz de mareata prostie, egoism, si ne-normalitate.Dar si pe astea incerc sa le inteleg, ca sa nu raman socata toata viata
Vrei sa-ti spun ce ma socheaza la tine? Egoismul si constanta care lipseste cu desavarsire din gandirea ta.
Ai 24 de ani...crezi, asa cum am mai spus, ca interesul pe care ti-l acorda un barbat insurat este din cauza superlativitatii tale. Crezi ca intelegi TOT, pe toate, le stii pe toate, tu nu vei comite in veci greseli si TOTUSI, oscilezi mai ceva ca justitia romana in hotararile tale.
Nu sunt socata de faptul ca ai ales sa ai o relatie adulterina cu don juan din poveste. Sunt socata ca TU habar nu ai cine esti, ce vrei. Te schimbi precum vantul pe Atlantic, emiti sentinte contradictorii, dai de pamant cu cele care, in virtutea experientei lor, crede-ma ca stiu mai bine decat tine profilul vietii pe care-l duci si mai ales profilul DON JUANULUI MINCINOS SI LAS.
Si...SUNT CONVINSA ca nu vei face aceleasi greseli ca nevasta nemernicului, dar SIGUR vei face unele mai grave. Stii de ce? pentru ca, prin viata nu treci asa ca pestele prin apa. Si maturitatea presupune o serie de greseli infaptuite, din care inveti si in urma carora te formezi ca om cu principii, dorinte.
Greselile tale ti-s puse deoparte....drept dovada ca, din sfaturile si pataniile altora tu NU INVETI(se vede la acest topic) si persisti in greseli grave proprii si personale.
ANDREEA11 spune:
Natasha nu cred ca sunt ale tale pt ca: 1. pari mai tinerica de 22 ani, cam de 16 asa...ma rog nu este o chestie concludenta.
2. ajungi pe acest forum si declari ca esti amanta, mi se pare cam ciudat sa-ti pui si pozele. Sau le-ai pus ca sa vedem noi ce bine arata o amanta
3.eu tind sa cred ca esti o pustoaica smecherita cam de 16 ani asa (si at pozele sunt ale tale), care vrea sa faca misto de noi, iar dc e asa atunci chiar ti-a iesit si iti dau 10 cola. Ai incins bine spiritele.
P.S. in aceleasi parcuri merg si eu cu cupilu si dc e poate ne vdm, tragem o pipa, imi arati buletinu, si eu iti confirm identitatea
Anna23 spune:
Lady esti prea convinsa ca ma cunosti atat de bine...nu neaparat pe mine,sa zicem pe cele ca mine...Ti-am mai spus si ieri...poate nu numai ca nu sunt amanta nimanui,poate ca am 12 ani si chef sa fac glume proaste pe net...N-ai de unde sa stii!!
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui ipearina "daca eu as deveni sotia iubitului meu,as sti ce greseli a facut sotia lui si nu le-as mai repeta" S-ar putea ca in calitate de sotzie sa faci si tu greseli . Ca de, intervin alte responsabilitati, poate un copil sau doi, timp liber prea putin, bashca nas in nas mereu etc. |
Asa e.
Dai dovada de naivitate crezand ca el te vrea ca sotie. Ce farmec ar mai avea relatia lui cu tine, atunci !
Si sa inveti din greselile sotiei...hmmm...greseli pe care el ti le-a povestit, banuiesc...
Trezirea, fetito ! O sa te pomenesti abandonata de fat-frumos, si tot pe nevasta o s-o acuzi.
ANDREEA11 spune:
acelasi lucru l-am zis si io despre Natasha. At dc faci glume proaste noi putem doar sa radem
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Anna23 lisaelisa...am spus DACA. |
Daca si cu parca si cu da-i Doamne...
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Anna23 Lady esti prea convinsa ca ma cunosti atat de bine...nu neaparat pe mine,sa zicem pe cele ca mine...Ti-am mai spus si ieri...poate nu numai ca nu sunt amanta nimanui,poate ca am 12 ani si chef sa fac glume proaste pe net...N-ai de unde sa stii!! |
Da! Asa-mi trebuie daca insist in dialog cu o persoana imatura, egoista si care NU intelege NIMIC din ceea ce citeste
Poate, poate...asa e viata ta Anna, cu multi de ´´daca´´ si ´´poaté´´
Exact cum iti sunt postarile, asa ti-e viata.
Mai fetelor, Ruji, care mai sunteti, trageti-ma mai de maneca si dati-mi doo palme cand ma mai ia gura pe dinainte si intru in dialog cu persoane care nu inteleg nimic. Va rog eu, ajutati-ma sa-mi conserv energia pentru postari cu adevarat interesante
PS si la gradinita sunt prichidei care raspund mai inteligent
Anna23 spune:
Pai asa e mai lady...conserva-ti energia si ce mai vrei tu pentru niste posturi inteligente!Ce mai cauti aici la o discutie despre amante?E o discutie despre chestii care va provoaca scarba,asa spuneti voi ...Dar totusi de cateva zile postati non stop aici.