Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Anna23 spune:
Exact Ruxi,Dumnezeu e sus si ma vede.EL o sa-mi dea "pedeapsa" meritata,nu tu.Asa ca te obosesti degeaba cu "urari de bine"!
ruxij spune:
Si sa iti mai spun ceva draga Anna, n-ai pic de respect de sine dc. te implici intr-o relatie adulterina, care aduce suferinta nu numai altei fiinte umane, dar mai ales unui copil nevinovat. Dincolo de caracterul abject al amantului tau, care poarta vina principala, daca TU STII ca el e insurat si tata si totusi ai putut sa te implici intr-o relatie cu el, n-ai respect. Fata de tine insati si fata de oameni in general.
Asa ca nu te mai intreba de ce nu primesti aplauze la scena deschisa. Chilotii de dantela si chestiile vulgare care crezi tu ca inseamna viata sunt absolut derizorii.
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anna23 Exact Ruxi,Dumnezeu e sus si ma vede.EL o sa-mi dea "pedeapsa" meritata,nu tu. |
Sper.Tie si tuturor celor ca tine, fata de care eu una simt o imensa SCARBA.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adelle6 ladyj, citeste te rog subiectul deschis de mine in vara "Nu-i asa simplu cu amantele", ca sa nu ma mai repet . Este si el casatorit cu copii. Ca sa-ti raspund la intrebare : "Ce caut la el ?" Bani , casatorie , nu . Caut niste amintiri , senzatii,emotii ,o prezenta calda ,sentimentul f placut ca cineva se gandeste la tine cu dor, un amic cu care pot discuta multe, pe mess...Ajunge pt a justifica o legatura extraconjugala ? Intra in calcul si ceea ce ai sau nu acasa ... |
hai mai Adelle, da-o-ncolo! Mie imi place dialogul , tu ma trimiti acum sa caut nu stiu ce subiect ´´de asta vara´´...ca sa fac ce cu subiectul ala? Sa citesc parerea altora? Nu, eu vreau sa-mi exprim acilea aprerea mea
Tu zici ca accepti dialog, eu ma bag in vorba ca muscan-n..lapte si tu ma trimiti la arhiva
OK..sa revin(incerc sa duc un dialog) deci tu cauti extraconjugal, sentimente si emotii pe care nu le mai ai conjugal. DECI, tu nu esti fericita in relatia cu sotul tau, sau mai bine spus lipseste esenta drgostei voastre, sunteti colegi de camera..
OK, se mai intampla, dar intrebarea mea este:
-DE CE nu divortezi? sau
-Cat o mai duci asa? sau
-NU te deranjeaza ca cel care-to ofera sentimentelele pierdute, vine din asternutul nevestei in al tau? sau
-EL pe ce criterii accepta aventura?Aceleasi ca si ale tale?
-Il iubesti?V-ati gandit la un viitor, totusi?
Si as mai avea intrebari...
Fomalhauti spune:
Anna, amantul tau e un mincinos, asa ca nu stii prea multe despre sotia lui. Am vrut sa scriu asta mai devreme, dar de cate ori aveam o mica pauza, constatam ca s-a mai scris o gramada, citeam si...gata pauza....
Povestile amantului, cum a insistat sotia sa-l duca la starea civila, cum nu si-a dorit copil si cum ea nu are grija de copil, sunt minciuni. De unde stiu? Pai, cum adica a insistat cu starea civila? Indiferent ce iti povesteste el, ei doi s-au cunoscut, s-au placut, s-au intalnit, s-au placut in continuare, au facut sex si apoi au hotarat, de comun acord, sa se casatoreasca. Altfel nu se poate, nu stiu ce vrea el sa spuna, ca el nu a vrut? Inteleg ca pana acum nu ai incercat sa te mariti; crede-ma, daca el nu vrea, nu se poate....
Apoi, niciunul nu a vrut copil....Repet, pentru cei care nu au aflat inca: atunci cand o femeie si un barbat fac sex, e posibil sa apara un copil. Zici (adica zice el) ca el credea ca ea ia anticonceptionale si ea nu lua. Pai, asta inseamna ca ea si-a dorit copilul....
Mai departe, iti povesteste ca ea nu are grija de copil. Ca are bona si ea se uita la telenovele. "Rade ciob de oala sparta." Macar, daca se uita la telenovele (daca!), este acolo, in casa cu copilul. El, in schimb, e la club cu amanta...
Cand copilul a fost bolnav, in loc sa alerge la doctor, ea a intrebat pe DC ce sa faca. El, in schimb, tata grijuliu, era in delegatie (si daca era la o a doua amanta?) si de acolo a luat de urgenta legatura cu amanta, cea mai competenta persoane posibila, care a cautat pe internet si a lamurit-o pe mama....Problema s-a rezolvat abia cand el s-a intors din delegatie...Pai, probabil copilul avea varicela si i-a trecut fix dupa trei saptamani cand responsabilul tata a venit acasa....
Si uite asa, Anna stie tot despre sotie...Anna, chiar nu realizezi ca individul te minte?
Sotia amantului tau a facut o singura greseala mare, aceea ca l-a luat si tocmai pe asta pare ca abia astepti sa o faci si tu...
aura_m spune:
Am citit acest topic, ce pot sa spun...am ramas fara cuvinte, m-am si amuzat pe alocuri.
Natasha_Pisi am vazut pozele, esti dragutza si meriti pe cineva mult mai bun...dar nu dau prea multe sfaturi ca deja au facut-o fetele mai devreme si toata lumea incearca sa-ti deschida ochii, dar acum tu inca nu constientizezi, mai tarziu iti vei da seama si vei regreta..sper sa nu fie prea tarziu, stii pana nu te lovesti cu capul de pragul de sus nu ai cum sa-l vezi pe cel de jos.
Si normal Natasha ca este frumos, ca nu stai impreuna 24din 24, stii vorba soacrei mele, cumnatul meu a avut o relatie cu o femeie maritata, cu 10 ani mai in varsta ca el, si soacra mea tot incerca sa-i deschida ochii cumnatului meu, a facut o aventura dar acum sa isi continue viata, ca ea este in avantaj, amant, sot acasa, familie, o durea undeva si normal ca era frumos, cand se intalneau, o data-de doua ori pe saptamana, ce sa faca mai intai? Sa se certe, sa se bata sau sa se iubeasca! Cand traiesti cu cineva 24din 24, imparti bune si rele, atunci vezi cu adevarat persoana. Si iubitul tau este la fel...sotie, amanta, familie, normal ca ii convine situatia. Pacat sa-ti traiesti cei mai frumosi ani pe jumatate, asteptand...ce?
Despre Anna23 ce pot sa spun...nu am cuvinte. M-am saturat de placa asta ca el isi inseala sotia ptr ca ea nu gateste, nu spala, nu are grija de copil...sta toata ziua la telenovela. Asta nu este un motiv. Nu stau la telenovela toata ziua, dar nici harnicia intruchipata nu sunt si iti mai spun ceva...intai exprima-te corect, ca toata lumea sa inteleeaga ce vrei sa spui...si eu din postarile tale am inteles ca astepti sa moara sotia sa ii iei locul, doar tu ai scris ca peste 5 ani te vezi in postura de sotie a lui, dar ca nu este vorba de vreun divort...sper ca am citat bine...daca nu divorteaza de sotie, cum naiba te ia pe tine ? Concluzia la care am ajuns este ca asteptati sa moara EA...
Cam atat am avut de spus.
AURA
Fomalhauti spune:
Natasha, motivul pentru care mai multe persoane se indoiesc ca pozele sunt ale tale este ca esti mult prea frumoasa pentru o poveste atat de urata. Stiu ca tie ti se pare o poveste frumoasa....
Dar nu e...
ipearina spune:
"daca eu as deveni sotia iubitului meu,as sti ce greseli a facut sotia lui si nu le-as mai repeta"
S-ar putea ca in calitate de sotzie sa faci si tu greseli . Ca de, intervin alte responsabilitati, poate un copil sau doi, timp liber prea putin, bashca nas in nas mereu etc.
aura_m spune:
Si pentru Fomalhauti, sper ca am scris bine, sa stii ca te apreciez f mult, imi place cum gandesti si ai fost printre putinele persoane care nu au aruncat cu rosii si ai incercat sa vezi situatia din postura de mama a unei fete de 14 ani, oricum iti citesc cu drag postarile.
AURA