Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 10
lisaelisa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui coltofeanu
Pai nu e frumos sa refuze ce i se ofera. Spune "Multumesc!" si vine omul acasa. Ce barbat serios s-ar opri sa vada niste buze tuguiate? Stii ce cred?....Amantele chiar isi merita barbatii.Insa un astfel de barbat nu-si merita sotia. Sotia e muuuult mai buna decat el. |
Motivul pt care ma amuza subiectul, este ca aceste fete sunt fff tinere si naive. Astfel de fete, nu vor fi in veci rivale cu adevarat, unor sotii, oricat s-ar stradui ele.
Anna23 spune:
olguta fiecare are dreptul la o parere,multumesc de sfaturi dar imi rezerv dreptul de a nu le lua in seama,fiecare face cum crede el de cuviinta
coltofeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anna23 "Amanta este femeia care cauta fidelitatea si o gaseste,gata facuta la barbatul insurat" |
Iti raspund in acelasi mod: "La scoala un cap al barbatului a stat sub banca si nu stie prea multa carte."
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coltofeanu
Iti raspund in acelasi mod: "La scoala un cap al barbatului a stat sub banca si nu stie prea multa carte." |
olguta12 spune:
Am editat ce am postat, dar mai am o intrebare(sau doua, chiar):
Cate operatii estetice ai avut pina acum, si cine a platit pt ele?
Si chiar vorbesc serios! (Si poti incepe cu sutienul)
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
Anna23 spune:
citat din mesajul lui coltofeanu Fetelor care aveti sotii cu copiii afara...Eu zic sa mergeti dupa ei, lasati calculatorul ca tuguie vreuna buzele la ei. Unele femei (amante) chiar cauta barbati insurati si cu copii.... cica au minte mai multa, sunt mai copti, gata educati de alta. Ele vor totul de-a gata. De ce sa se mai oboseasca cu dresatul unui barbat? Il vor gata dresat! |
"Amanta este femeia care cauta fidelitatea si o gaseste gata facuta la barbatul insurat" era un raspuns la ce ai spus tu,si nu imi apartine,de aceea am pus ghilimelele de rigoare,Cristian Andrei a spus asta...Fa-ti o programare la el si spune-i lui ce mi-ai zis mie mai devreme
Natasha_Pisi spune:
citat din mesajul lui rebek1987 buna,sunt Rebek si de o luna de zile iubesc un barbat insurat si ma simt bine cu el:X:X:X,aveti ceva de comentat?:D |
Ce ar fi de comentat....?:)
Jasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Natasha_Pisi
Ce ar fi de comentat....?:) http://community.webshots.com/user/Natasha_Pisi Even an angel can end up falling ... :) |
incepe sa fie aglomeratie sau mi se pare mie?
Fomalhauti spune:
Da, da, vedeti ca la pagina 7 a aparut o noua amanta...22 de ani, inteleg...
Hai, Rebek, da-ne si tu amanunte, ca nu dormim nici noaptea asta. Mai rau este de musafirii Olgutzei, cred ca ii lasa singuri...Sau ii aduce aici, pe forum.
Anna23 spune:
Una singura Olguta.Implant mamar.Nu l-am facut neaparat pt sani mai mari,ci pentru a corecta un mic defect,stangul ceva mai mic ca dreptul.De la 80B am 86B acum.In rest nimic.Port lentile de contact dar nu sunt lentile estetice,nu schimba culoarea ochilor.N-am silicon in buze.N-am extensii de par.Singura operatie pe care o mai am e cea de apendicita!Si operatia de implant mamar a fost platita de sora mea mai mare,care nu,nu stie ca sunt amanta(asta asa ... in caz ca urma sa intrebi).si a fost cadou de ziua mea plata acestei operatii.