Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Fomalhauti spune:
Eu chiar cred ca sunt useri noi si diferiti. E destul de simplu....Probabil citeau, dar nu indrazneau sa scrie. Unele au mai indraznit, dar nu au rezistat (Clara era una, parca....). Acum, pentru prima data (din cate stiu eu) o amanta a fost primita cu un pic de toleranta. Fiindca e tanara, frumoasa, timida si, spre deosebire de altele, modesta. Si fiindca cel putin unele din noi, credem ca este o victima. Asa ca acum au aparut si altele.
Propun sa le ascultam, sa nu le gonim, asa cum spuneam, unele dintre noi avem fete si...nu se stie niciodata. Poate chiar avem cate ceva de invatat de la ele, nu, nu ce vrea Anna sa ne spuna, ci altceva....Eu o tin pe fetita mea la curent cu subiectul...
coltofeanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anna23
"Amanta este femeia care cauta fidelitatea si o gaseste gata facuta la barbatul insurat" era un raspuns la ce ai spus tu,si nu imi apartine,de aceea am pus ghilimelele de rigoare,Cristian Andrei a spus asta...Fa-ti o programare la el si spune-i lui ce mi-ai zis mie mai devreme |
Eu cred ca dr.Andrei ar fi de acord cu ceea ce am spus....Nu crezi ca exista barbati ghidati doar de instinctul primar (indiferent de studiile pe care le au), barbati care cauta doar aventuri, doar o noapte fierbinte, o pustoaica( sa se simta si ei tinerei, virili), cauta ceva trecator, o copila naiva careia sa-i spuna la un moment dat " nu mai am nevoie de tine, poti sa pleci maine!".... fara sa ii intereseze statutul social si educatia partenerei?
Anna23 spune:
Coltofeanu..Citatul respctiv e din cartea "perna si ruj",se adreseaza atat amantelor cat si sotiilor.Primele 30 de pagini sunt impartite in 2 coloane,o coloana despre sotie,o coloana despre amanta...Si daca te decizi sa o citesti,vei vedea ca Dr. Cristian Andrei nu ar fi de acord cu tine,el considera ca barbatii cauta altceva de la o amanta.
gusta spune:
Anna te rog sa imi spui ce ai sa primesti cadou ca sunt super curioasa.Iar cu pozele nu comentez.
Mai sa inteleg ca eu am fost vreo 4 ani amanta ca olandezu nu ma lua si ii facusem si un copil,ca numai inteleg.Chiar daca locuiam sub acelasi acoperis si nici insurat nu a mai fost.
Si ma bucur ca locuim in olanda si daca scoate pe Uti afara nu are cine sa ii faca ochi dulce.
Marilena si Mara Augusta
ladyJ spune:
Anna, daca vrei sa-ti raspund, va trebui sa-ti activezi PM-ul...
Sau pot scrie aici, ceea ce nu cred ca doresti..desi mi-ar placea mai mult, fetele ar vrea sa stie, e o discutie de grup la urma urmei...
Oricum ar fi ,iti respect dorinta de privat, daca vrei privat.Dar activeaza-l.
adelle6 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine E drept ca sunteti foarte tinere si nu puteti analiza ceea ce vi se intampla,puteti doar sa povestiti la modul simplist lucrurile,asa cum le vedeti voi. Dar atunci...e mult zgomot pt nimic? Adelle6 e cu totul altceva.De fapt pe ea o astept sa intre cu adevarat in discutie.Hai Adelle,te astept. |
Jasmine, eu poate nu sunt atat de interesanta , ca si "caz" , nu-mi etalez povestea , sunt o femeie chiar obisnuita ce se apropie de 40 ani (veti spune poate ca e "criza varstei"). Insa , cum sunt casatorita , el la fel , avem fiecare copiii lui , nu alerg dupa banii lui (cand mergem undeva impartim cheltuielile),istoria noastra poate intriga .Insa se intampla destul de des si-n alte cupluri!
Au existat si vor exista intotdeauna cazuri de genul nostru.Noi,in ceea ce ne priveste, nu putem fi impreuna(divort si alte cele) . Si-atunci continuam sa ne vedem , din cand in cand . Dureaza de 4 ani si nu suntem decisi sa-i punem capat .
De ce am scris ? Nu pentru ca as fi capatat curaj , ci doar pentru ca sunt multe pareri categorice aici. Ori nu-i atat de simplu !
coltofeanu spune:
citat din mesajul lui Anna23 Coltofeanu..Citatul respctiv e din cartea "perna si ruj",se adreseaza atat amantelor cat si sotiilor.Primele 30 de pagini sunt impartite in 2 coloane,o coloana despre sotie,o coloana despre amanta...Si daca te decizi sa o citesti,vei vedea ca Dr. Cristian Andrei nu ar fi de acord cu tine,el considera ca barbatii cauta altceva de la o amanta. |
Insa finalul cartii este lasat sa fie dedus... asa ca fiecare, amanta/sotie isi creeaza propiul final, pro sau contra. As fi dorit finalul asa cum il vede dr. Andrei, nu sa ne lase pe noi sa-l creeam.
ruxij spune:
citat din mesajul lui coltofeanu sau numai asta stiu sa faca....sa tuguie buzele si sa/si dea ochii peste cap. |
In afara de asta, stie si sa cante la saxofon.
gusta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ruxij
In afara de asta, stie si sa cante la saxofon. |
numai pot de ras.
Marilena si Mara Augusta