Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

Ruxi nu-mi spune ca tu nu stii sa canti la saxofon:))Jur ca nu te cred!Dar recunosc,prefer sa cant la pian,de aia am luat lectii in copilarie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Am inceput platourile, dar facui un popas turistic la un "cui", sa vaz cu ce va mai laudati.
Anna- fatuca babei! Daca tu ai B la sutien, eu imi mananc sutienul- si al meu e cupa D- pe internet il pap, si postez aici video-ul. Nici MAMA n-avea sutienul tau cand alapta.
Eu am nasul stramb de cand mi l-a rupt unul la munca, intr-o incaiereala cu skin heads la un concert. si soata mea cu cununie tot drept ca lumanarea il vede- si-l mai vede si cirn pe deasupra.
Cat despre "sfaturi", singurele pe care ti le-am dat au fost cele cu machiajul, care este aplicat cu shpaclu si nu cu "pensulica". alte sfaturi nu-mi permit sa-ti dau, sincer. sint mult prea baba si urita, depasita si ursuza, si gelozia ma roade.Tine-o tot asa, si sa ma cauti in 10 ani, sa-mi spui cum mai stai cu tenul. Oricum, tu citesti "perna si ruj", o carte mult prea avansata si stiintifica pt mine. Eu citesc "Alba Ca Zapada" si "Punguta cu Doi Bani", asa ca nici nu ma pot compara. Am ranmas in urma rau de tot. Mai sint si demodata pe deasupra
Nu-sh care din fete a spus ca e rau de musafirii mei(mii de scuze, ca m-am incurcat in id-uri), dar ai dreptate- daca le aduc pe mama si pe socrela aici la taifas, ma baneaza Marius pina in urmatorul cincinal

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

Dupa o aventură de două luni, o tînără îl întreabă plină de emotie pe iubitul ei: - Cînd o să mă prezinti rudelor tale ? - - Draga mea, deocamdată e imposibil. Copiii sînt la tară, iar nevastă-mea e plecată într-o delegatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

Da,am citit "Perna si ruj"...si???Cata vreme nu ma rezum doar la astfel de carti,nu vad nimic rau in asta!
Olguta...la sfaturile despre machiaj ma refeream si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Apropos de carti, citisem si eu candva "Stralucirea curtezanelor de altadata" de Balzac, pe cuvant daca imi mai aduc aminte ceva din ea, nici despre ce era vorba, nici daca era cu poze, ni-mic. Oi fi terminat-o?

Anna, ma dezic de celelalte fete, esti foarte frumoasa, esti super misto! Natasha e mai ... de la tara asa, din cartier. Parerea mea!
Mai Olguta, ce daca e machiata? Foarte bine, ce... sa se machieze la 80 de ani? Ca ma mai uit la unele la coafor, ma ia si rasul, zic... Doamnee, ce-or mai cauta astea p'acia? Cred ca nici la chirurgie plastica nu le mai primeste.
Arati ca o amanta, asa da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha_Pisi spune:

ms ms:))) Asa mi's eu ,mai di pi la Moldova , ce sa-i fac?:)) No , nu-i bai , ma duc si-mi pun la pic-up - tarancuta tarancuta cu bujoooori in obrajoooor si ma consolez imediat. Brb,tre'sa mulg vaca:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Anna23, pari usor ironica...
Parerea mea este ca ar trebui sa expui argumente muuult mai solide pentru a-ti sustine "calitatea" de amanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

martie, sunt eu amanta! te rog eu nu te mai aprinde asa, ca postarile mele nu se vor nici atac la ale tale, nici patronizing, nici intr-un fel! Iti apreciez umor, dar recunosc ca al meu (umor) e departe de a fi...british

olguta, lasa-le pe amante, fugi si vezi de musafiri, ca asa mai apar, timid, timid, alte amante, ca ciupercutzele dupa ploaia (am eu asa un feeling ca se sperie de tine cand te vad bouncer la usa clubului despre copii)
am vazut-o si eu pe Ana, i-am vazut si tatuajul (apropo, stiti cum se zice aici de tatuaje? de fapt de unele locate pe spate, in zona taliei?) Tu Ana, unde mai ai tatuaje?

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Un al atuuu al amantelor....tupeul!

Lasati-l la o parte si aduceti argumente pro amante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

maru

Mergi la inceput