Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui martie

maru

Martie & Bebica & maimuta Sara

si eu totusi:

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Ana, dupa cum arati, nu te vad in postura de nevasta! Ca e grea rau viata de nevasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Breee dar ce-o luara-ti la trap cu scrisul
Ati facut material nu gluma cat m-am lasat eu chinuita pe pajisti de terminatorii mei.
Ei si acum sa stau si eu oleaca la taifas cu voi.

Anutzo draga mamii daca tu te vezi peste cativa ani nevasta si eu astept sa redevin virgina,sa fim seriosi specia ta este descrisa in Atlasul de mitocanie urbana si nu cadreaza cu statutul de nevastaam una in neam si stiu ce vorbesc,copilul e o vesnica necunoscuta pt ea,mancarea e facuta doar sa ii imbacsesca hainele (gatita de altii ,ca ea in afara de orez fiert habar n-are),curatenia?! ce-o fi aia??!! asa ca lasa-te pagubasa ca nu-i de tine,ironia este ca iti permiti sa spui de nevasta dansului ca nu face si nu drege,pai draga mea daca aia nu face,tu nici atat bag mana in foc pt asta.

Olguleeee aruca un carnatz in foietaj si la mandea ca m-au alergat astia de am scos limba de-un cot si mi s-a lipit stomacul de schinare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mey Maru ,ce insinuezi cu tatuajele alea ? ...oi fi si eu matracuca, si nu stiam ...Olguto,parca si tu aveai unu' pe omoplat ,nu?

Mie mi se pare Anna mai pitzipoanca , si pusa pe agatat

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Olguta bine zis cu cartile si eu mai adaug Scufita rosie si vreo 2 in olandeza la cerere.

Cum mai amantele sa nu fie odihnite,mereu aranjate cu zambetul pe buze,cand ele alta treaba nu au .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

maru forever , daca ma bate gandul sa-mi fac tatuaj, o sa-mi scriu maru.

ipearina, doar viata-i grea, nevasta-i rea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Ce mai una ,alta...avem amante frumoase foc n-am ce ziceEu as intreba-o pe Anna cum si-a cunoscut iubitul si daca stia ca e casatorit cand l-a intalnit???...ma gandeam ca mie,una, daca aratam ca ea si la varsta ei, nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa accept avansurile unui tip casatorit.
Daca nu te-a cucerit cu lucruri asa mai lumesti,rochite,bluzite...cum naiba a ajuns la tine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mah io zic sa puna poze si niste neveste tinerele si sexoase, ca-s destule:) sa vedem si noi ceva calitate.Anna e o tipa draguta si sexy, ma rog tipul bamboo, dar nu conteaza. Si pe aici merg fetele-n club dar inafara ca au alt stil, in primul rind is mai focusate pe ele, pe fun-ul lor. Nu-ti dau impresia ca-s la munca. Ce naiba voi faceti acolo prezenta pt altii, tre sa va simtiti voi bine nu sa va tuguiati in fel si chip spre amuzamentul audieneti. Si mai zic ca o fata asa draguta si tinara ca tine cu siguranta poate gasi si un tip solo, ca barbatii tre sa fie amorezati nu insurati ca sa daruiasca un diamant, o floare, o soapta fierbinte.Eu nu discut aspectele morale, ca eu le am pe ale mele de pot scrie o carte, asta ca sa ne intelegem.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei
am una in neam si stiu ce vorbesc,copilul e o vesnica necunoscuta pt ea,mancarea e facuta doar sa ii imbacsesca hainele (gatita de altii ,ca ea in afara de orez fiert habar n-are),curatenia?! ce-o fi aia??!! asa ca lasa-te pagubasa ca nu-i de tine,ironia este ca iti permiti sa spui de nevasta dansului ca nu face si nu drege

Heeei, unde te crezi acia? Tocmai ai descris o menajera. Hai las-o p'aia cu nevasta ideala care face sarmaua delicioasa, da cu mopul mai bine ca oricare alta etc... Brrrrr..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Daca nici sfaturile despre machiaj nu le primesti, atunci cum sa mai primesti sfaturi despre viata? Chiar ca latram ca maidanezii la luna, de unii singuri(sau in haita, ca aici asa sintem).
Martie- da-mi voie sa-ti spun ca una este sa fi ARANJATA. PEDANTA, si TITIRITA, alta e sa arati ca de la Circul De Stat.
Makeup is supposed to bring out your best features, to enhance your beauty, not to turn you into a clown
Anna- acum ai sa spui ca sint rea- dar o poza FARA machiaj ai? Asa..mai "de la tara"- ca Natasha- care este frumoasa fara artificii si zorzoane. Natasha- esti FRUMOASA asa cum te-a facut mama ta!!! Nu te mai ironiza si nu te mai injosi singura
Inca o intrebare(eu aia cu intrebarile)- Anna de ce sora ta mai mare nu stie de marea ta iubire? De ce ii ascunzi asta? Daca el te iubeste, tu il iubesti, familia si prietenii lui te adora, de ce nu ar fi de aceeasi parere si familia si apropiatii tai?

Si INCA o intrebare pt toate amantele- daca MAINE subsemnatul amant/amor ghebos/concubin/ jartea masculina oropsita de nevasta ar veni sa va spuna ca a bagat divort si intr-o luna veti fi mirese...cate din voi ar pleca azi in cautare unei rochi de mireasa?

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput