Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 42
ladyJ spune:
Oau Simali, tare faza cu nebuna aia
Astea sunt femei cu probleme grave, mi-am amintit de un amic care avea o prietena de doar cateva lui si care, s-a idnragostit de alta femeie.
Nu a mers in paralel cu relatiile, i-a spus efectiv fostei ca gata, it´s over. Ca nu o mai iubeste.
Nebuna ii rapsunde:´´ba ma iubesti, dar nu-ti dai seama´´
Si a inceput circul: suna noaptea acasa, trmitea faxuri la firma ´´I LOVE YOU´´ scris pe o foaie A4 plus inimioarele de rigoare, a inceput sa-l urmareasca, a aflat numarul noii iubite si o suna si o ameninta, dormea pe presul de la usa lui(!!!!) plangea, dadea cu pumnii in usa...a fost de groaza, saracul era terminat.
Noua iubita i-a spus ca, ar fi cazul sa-si rezolve problemele ca are cam multe si ca ea nu se lasa antrenata in circul asta de doi bani...
Imagineza-ti, daca ar fi fost amanta femeia asta....
Asta ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru don juanii amatori de aventuri. Poate dati dragilor peste o nebuna din asta si apoi sa te tii...
vikinga spune:
Pai sigur ca da, pot fi si astfel de nebune la fel de bine cum exista si tipi genul Bosho, care odata lasati de amanta pot deveni obsedati si agresivi. Au fost multe exemple scrise chiar aici la subiectul asta.Chiar asa Natasha cum decurge separarea? Ori deja sunteti impacati?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikinga Denizel, Violeta aveti dreptate, oamenii credinciosi si cu frica de Dumnezeau altfel isi ordoneaza viata, cred. Dar nu e o garantie si pt copiii veniti din astfel de familii. Eu vin dintr-o familie f religioasa, sotzul dintr-una si mai si, catolica de nu se mai poate, veri de ai lui din Spania cind se casatoresc primesc de la Vatican nu stiu ce felicitari si binecuvintari in scris si noi doi suntem atei. Pe mine poate chiar religiozitatea si conservatorismul alor mei m-a sufocat si razvratit. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
pai si ce e in exces strica,evident
ca de altfel si iubitul in exces
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
sorana spune:
Nu cred ca morala tine de Religie.
Violeta
Poate (nu stiu, ca n-am cum) Religia ajuta cumva la morala.
Parerea mea (de ateu ) este ca daca nu poti sa gasesti argumente logice pentru morala, atunci unul mai tare ca tine (Dumnezeu) te obliga.
Si, culmea, cred ca e bine si asa.
Oricum o fi, numai sa iasa ce trebuie .
Dar reciproca nu-i valabila, adica "daca esti ateu n-ai morala" e aberant.
Vikinga - si noi suntem atei amandoi, dar pe noi ne-au crescut parinti atei. Parintii nostri au avut in familie si atei si credinciosi ... deci in familia extinsa avem cateva religii plus atei . Eu am ales pentru mine modelul care mi se potriveste. Ca exemplu, sora mea, crescuta de aceeasi parinti e credincioasa
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
denizel spune:
vezi ce'nseamna perseverenta?! |
Apai, Violeta, la simtul umorului is extrem de sensibila . Nu mai face glume din astea cu mine, daca nu vrei sa ajung sa dorm la tine pe pres :)))))).
Vikinga, dar a fi sensibil la nefericirea altuia nu este o caracteristica a oamenilor credinciosi :).
Simali, ce povesteeee ....
violeta69 spune:
Sorana,nu stiu daca argumentul "Dumnezeu" e mai puternic decat morala pt mine si nici daca ma simt obligata sa o iau inntr-o anumita ordine...se poate ca eu sa nu constientizez...
eu insa cred ca ceea ce e palpabil si e mai aproape de mine si ar trebuie(logic) sa fie primul...adica,prima data vine ceea ce am in interior...morala si apoi constiinta existentei lui Dumnezeu
acum la mine e ca sa zic asa o combinatie a ceea ce e in interior cu ceea ce a dat de Dumnezeu,dar se spune ca Dumnezeu iti da,iti spune ceea ce e bine,nu te obliga insa sa si faci ceea ce e bine,esti liber sa alegi
in cazul meu desigur ...
dar daca intram in probleme de religie sigur deviem de la subiect ...
si eu
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
aliclara spune:
AM REUSIT!!!
Am citit ambele capitole, dar n-am facut nimic la munca.
In primul rand jos palaria pentru femeile cu scaun la cap: Olgutza, Vikinga, Forma.... si toate celelalte (scuze ca nu mai fac nominalizari dar nu mai pot sa mai citesc ink odata). D c? Pentru ca stiu sa ofere si sfaturi, sa dea exemple reale din viata, nu doar sa arunce cu rosii si sa sufere de munca de "detectivi".
Acum sa vine si eu cu un iegzemplu: Tanara, cu nu destul de multa minte. Nu cred ca eram amanta deoarece nu erau casatoriti, dar eram cealalta. El era mai mare ca mine, chir nu-mi mai amintesc diferenta. Avea niste texte in el, mama-mama. Dupa un timp aflu ca el mai avea una, dar pe care nu o dorea si de care urma sa se desparta. Nu va puteti imagina cat m-am dat peste cap si m-am umilit sa fie al meu(venit la 12 noaptea din Sos Alexandriei pana in Obor cu taxiul si medicamentele pe banii mei, pentru ca el racise), mandria ca eu am fost acolo si ea nu, ba intr-o seara am facut si consiliu sa hotaram cine cu cine ramane (si el a dormit pe fotoliu si noi doua pe canapea). Prima oara am plecat cand am vazut ca de Sf Valentin calculatorul era mai important decat mine. M-am intors de 8 Martie cand m-a cerut in casatorie(fara inel, fara nimic). A doua zi m-am urat si l-am lasat. Ca sa ma razbun m-am "combinat" cu un dobitoc, care atunci cand am ramas insarcinata a zis ca nu e copilul lui.
Concluzia: dupa 8 ani, de fapt dupa mai putini, ma amuzam cand imi aminteam ce PROASTA am putut sa fiu si sa cred orice, dar absolut orice scotea pe gura. Din cauza lui am mai pierdut o relatie(a fost singura data cand am jucat la "dublu") in care eram rasfatata, in care doar daca ma gandeam ca imi doresc ceva primeam, iar sentimentele nu lipseau.
Asa ca "amantelor" treziti-va repede si ganditi-va la viitorul vostru.
P.S. Soarta a facut sa locuiesc o perioada de timp in casa unei femei, a carei fata era o materialista convinsa, si care un timp a fost dama de companie si nu numai. Mama nu avea nimic impotriva, ba mai mult se sfatuiau. Acum e mamica, are un bebe superb si daca nu o cunosti, nu ai crede ca a facut asa ceva. Asa ca oamenii se pot schimba!
Scuze ca m-am intins atat!
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
olguta12 spune:
nae: aha
nae: si eu cum stiu cand ma intalnesc cu ele?
nae: si daca pot sa ma intalnesc cu ele atunci? ca sa nu se asasineze una pe alta
nae: sper ca nu ajungem pe la politie sau spital:))
OLGU: nu, mai:)) stai linistit
KAY si NATASHA- vorbii cu bodyguardul VOSTRU pe Yahoo
Kay, iti trimit numarul lui in PM, ca sa poti lua legatura cu el, si sa vedeti cum si unde va poate intalni.
Stia deja despre subiect(s-a documentat flacaul)
nae: nu aici a inceput scandalul ?http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135733
asa ca...
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
violeta69 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Apai, Violeta, la simtul umorului is extrem de sensibila . Nu mai face glume din astea cu mine, daca nu vrei sa ajung sa dorm la tine pe pres :)))))). Vikinga, dar a fi sensibil la nefericirea altuia nu este o caracteristica a oamenilor credinciosi :). Simali, ce povesteeee .... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
aaa,in nici un caznu vreau sa dormi pe presul meu
am o prietena care a patit faza asta...
nebuna suna la interfon pana deschidea cineva din bloc(si asta la orele 3-4 noaptea-sau dimineata ) si pe urma statea pe presul de la usa...
in ultima faza a vrut sa se arunce de pe balcon,a dat roata balconului(prin exterior,ca era inchis) la etajul 9 sau 10
a ajuns si la spitalul 9...in fine...
prietena mea a cedat ....in sensul bun al cuvantului si l-a lasat pe dl. cu nebuna
si ce fericita e!!! prietena mea,de nebuna nu stiu
numai ca domnului nu-i convine acum,ca deh...sa streseze numai pe una nu merge....nu e adrelanina
asa ca,aviz amatoarelor
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
vikinga spune:
citat din mesajul lui soranaPoate (nu stiu, ca n-am cum) Religia ajuta cumva la morala.Parerea mea (de ateu ) este ca daca nu poti sa gasesti argumente logice pentru morala, atunci unul mai tare ca tine (Dumnezeu) te obliga.Si, culmea, cred ca e bine si asa.Oricum o fi, numai sa iasa ce trebuie .Dar reciproca nu-i valabila, adica "daca esti ateu n-ai morala" e aberant. |