Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 43
Luna1 spune:
Mai fetelor nu mi-ati raspuns si mie la intrebare Cate dintre voi/noi sotiile v-ati ierta sotii in cazul unei aventuri? Si in ce circumstante.
Ma macina intrebarea pentru ca in urma unei discutii cu mama mea referitoare la subiectul de fata m-a intrebat daca eu l-as ierta pe al meu. Am raspuns categoric NU pentru ca eu consider ca nu m-a inselat numai pe mine ci intreaga familie, ca nu i-a pasat de noi (nu numai de mine ci si de copii). Mi-a raspuns ca sunt naiva, ca e omeneste a gresi si ca rar se intalnesc barbati monogami.
Deci sunt eu total naiva sau mama e exemplul real al mamei romance care isi sfatuieste copilul sa stea si rabde ca el e baiat bun si e omeneste a gresi?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olguta12 Lisaelisa- cu atit mai mult ca ai fost- odata, de mult in "condurii lor", ar trebui sa fi prima care intelege situatia in care se afla, si ultima care arunca cu rosii. Stii cum e sa fi indragostita de un barbat insurat(care te minte si pe tine si isi minte si sotia), stii cum e sa te simti vinovata(si sa si fii vinovata!), sa iti fie rusine, sa te ascunzi, sa fi nefericita din cauza relatiei in care te afli, si nu stii cum sau daca macar ar "trebui" sa iesi din acea relatie. Eu mereu am crezut ca experienta ne face mai intelegatori, mai blajini, mai intelepti. |
Tocmai pt ca stiu ce ticalosii au amantele in cap, intretinute sau amplificate de catre amantii lor, am reactionat facand bascalie de ele.
Nu pot sa-i spun uneia :" biata de tine ", cand ea are in cap s-o extermine pe nevasta ca pe o rivala de moarte.
O femeie care se implica intr-o relatie cu un barbay insurat, este clar ca nu are pic de mila fata de sotia lui si, nici de copiii acestuia. Cat de intelegatoare sa fiu cu asemenea oameni !
Nu poti decat, ca cetatean, sa repeti continuu : Nu este bine ce faci. Si ii si poti argumenta...
Principalul e sa si priceapa ceva...
Cunosc un caz in care sotul avea o amanta de ani de zile.
Ea, rabdatoare, a asteptat sa divorteze, ca sa fie al ei.
Nu a contat ca avea 2 copii, ca doar si ea tot 2 avea.
Dar era deja divortata de tatal copiiilor ei.
Asa ca, nu pot avea intelegere fata de niste femei care distrug alte femei doar ca asa " li s-a pus lor pata ", sau ca asa le este caldut.
sorana spune:
Vikinga - pai nu e interzis sa pupi icoanele si probabil "da bine la imagine". Exemplul meu de pupat icoane degeaba e cu politicieni
Vio - Nu ne certam ca n-avem de ce Iar vikinga a facut legatura cu subiectul si momentan ne-a scapat de off topic
Luna - eu nu stiu sa raspund la intrebare. Pe cuvant nu stiu ce as face si mai si incerc sa nu-mi imaginez Eu, ca si Formalhauti, spre binele sanatatii mele mintale sunt convinsa ca nu m-a inselat. Daca gresesc n-am sa aflu niciodata Ce e bine la noi e ca al meu e convins ca zboara pe geam in secunda 2 si n-are chef de de-astea
Naiva poate ca sunt, cum zice mama ta, dar zau ca n-am avut nici un semn de intrebare pana acum ... Si mi-e bine asa, fara semne de intrebare plutind ...
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
ladyJ spune:
citat din mesajul lui olguta12 nae: aha nae: si eu cum stiu cand ma intalnesc cu ele? nae: si daca pot sa ma intalnesc cu ele atunci? ca sa nu se asasineze una pe alta nae: sper ca nu ajungem pe la politie sau spital:)) OLGU: nu, mai:)) stai linistit KAY si NATASHA- vorbii cu bodyguardul VOSTRU pe Yahoo Kay, iti trimit numarul lui in PM, ca sa poti lua legatura cu el, si sa vedeti cum si unde va poate intalni. Stia deja despre subiect(s-a documentat flacaul) nae: nu aici a inceput scandalul ?http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135733 asa ca... olguta12 "Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours." www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE POVESTEA DREI PISHCOT Amintiri de alta data... |
Nu pot sa cred! Esti absulut FENOMENALA!
violeta69 spune:
Luna,iti raspund eu...
socoteala din targ nu se potriveste niciodata cu cea de acasa...
adica,acum ca nu esti patita zici 100% NU AS IERTA! si eu stiu ca esti si c0nvinsa de ceea ce spui!NU 100% ci 500%
eu zic mai bine sa spui "Doamne apara si fereste!!!" iti doresc sa nu treci prin asta niciodata si sa nu ajungi sa vezi pe pielea ta ce ai face intr-o asa situatie...
ca bine nu e SIGUR
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Luna1 spune:
Lisaelisa daca sotul meu ar avea o amanta mila ei ar fi ultimul lucru de care as avea nevoie. Sincer de ea nici nu mi-ar pasa pentru ca nu i-a pus pistolul barbatului la tampla ca sa il cucereasca. Consider ca din punctul de vedere al sotiei ar trebui cautata initial cauza in relatia lor. Amanta era doar acolo la timpul potrivit si daca nu era ea X ar fi fost Y.
In concluzie eu nu pot sa alerg toate "amantele" pamantului si sa le zic ca n-au mila de mine si de copiii mei ci pot doar sa ii explic sotului sa si-o tina in pantaloni daca nu vrea sa piarda ce are.
Totdeauna vor exista femei mai frumoase, mai apetisante ca mine, mai tinere, eu la 29 ani arat bine dar nu ma compar cu una de optspe care n-are copii, astfel ca mi se pare aiurea sa apelez la mila Annei si a Natashei sa nu se dea la sotul meu. Astept insa respect si un sistem de valori bogat din partea sotului meu. Si ceva minte normal.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violeta69 spune:
Soarana,io cu tine nu ma cert nici sa ma bati ca doar
voiam sa mai adaug pt Luna...exista si exceptii,si cele care au putere sa taie raul de la radacina si sa mearga mai departe,bravo lor
dar sunt extrem de putine cazurile astea.......totusi!
cred ca aceste femei au avut si au o sustinere in familia din care au provenit,au fost crescute asa fel incat sa stie ca daca nu mai au barbatul asta mai poate fi altul,cu mult mai bun si total dedicat familiei...
din pacate,la noi femeile(fetele) insa sunt invatate sa rabde,sa indure,sa ierte si sa taca...
de asta nici nu au puterea sa o rupa cu abuzatorii(de care fel or fi)...
intervine rusinea,mila de sine,jena de ce zic prietenii,ce zic cei de la serviciu,ce zic cei de la gradinita copilului etc...ce zice LUMEA in general...
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Edit:
sigur ca nu ajungi din prima la rusine,mila si ce-o mai fi...
mai intai descoperi cat de mult iubesti persoana cu care te-ai maritat,cu care ai vrut sa mergi mai departe pe drumul acesta scurt al vietii(care pt unii/unele e cam lung fiind la inceput stim noi despre cine vorbim..in propozitie )...
cauti sa indrepti TOT...pt ca ai senzatia ca tot gresesti,nu stii unde ca doar asa faceai si cand te iubea-adica de la inceputul inceputului(aici dau raspuns si domnisoarei Anna care spunea ca ea nu o sa faca greselile sotiei )...
si tot indrepti si tot cauti si tot vorbesti...degaba .....nu prea ai ce sa indrepti
apoi intervine revolta...
impotriva ta,impotriva lui,impotriva ei,impotriva lumii...DE CE?!
DE CE tocmai mie?!
unii sunt mai draguti si pleaca(cinste lor,nu merge,imi iau cantrafusele si ma duc unde-mi e bine!)...
dar altii nu dom'le stau si toaca la tine marunt cu anii....adica cu minciunile...nu e adeavarat draga,ti se pare,nu exista nici una,e o nebuna care vrea sa ne faca rau....am treaba,am delagtii,am aia si cealalata....se gasesc explicatii ....
si mint si intr-o parte si in alta(nevsta crede ca amanta nu-l lasa in pace...adica, daca crede ca exista o amanta, ca nu prea crede,e confuza...amanta crede ca nevasta nu-l lasa,se tine scai de el cu copilul ala nesufeit...ba-i mai toarna inca unul uite asa....cum naiba o fi facut?! l-a violat pe bietul om ca el imi spune ca nu mai are relatii cu ea )...
in fine....finalul....ca sa zic asa
pt unele rusinea ,teama,bla-bla -bla...
pt altele eliberarea
acum depinde de fiecare cat vrea sa dureze drumul asta pana la eliberare....
eu va
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Luna1 In concluzie eu nu pot sa alerg toate "amantele" pamantului si sa le zic ca n-au mila de mine si de copiii mei ci pot doar sa ii explic sotului sa si-o tina in pantaloni daca nu vrea sa piarda ce are. Totdeauna vor exista femei mai frumoase, mai apetisante ca mine, mai tinere, eu la 29 ani arat bine dar nu ma compar cu una de optspe care n-are copii, astfel ca mi se pare aiurea sa apelez la mila Annei si a Natashei sa nu se dea la sotul meu. Astept insa respect si un sistem de valori bogat din partea sotului meu. Si ceva minte normal. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Exact.
Dar tot nu le pot oferi amantelor un umar pe care sa-si jeleasca soarta necrutatoare...hmmm
Asa cum mie mi s-a repetat de catre parinti, ca nu este moral sa am relatii cu barbati insurati, acelasi lucru il spun si eu acestor fete si fiicei mele atunci cand va fi cazul.
Eu sunt " Stan-Patitu' "; stiu cu ce se mananca rolul de amanta cu mintea incretita de aiureli balmajite de boulean.
Daca nu aveam in subconstient invataturile parintilor ?
pt tine, Luna1
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikinga
Foarte de acord cu tine Sorana. Asa este. Cunosc aici unde locuiesc, familii atee deja la a treia-a patra generatie si-s mai la locul lor si mai morali decit multi credinciosi (ori ce se cred cel putin asa), cunoscuti de mine. Cite dudui cu botiq nu am vazut la tv cum pupa smerite icoanele. Amantele iar la chestionar; cum stati cu Dumnezeu? Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
Vikinga,
http://www.youtube.com/watch?v=cHAUfoAyuv0&NR=1
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
sorana spune:
Mai e ceva Vio ...
Daca ma intrebai acum 8 ani as fi zis clar "afara cu el" "sa se duca la aia", etc. Si as fi si facut intocmai.
Daca ma intrebi acum raspunsul cinstit e "nu stiu" "depinde".
Si diferenta e una singura intre acum 8 ani si acum - copilul. Cata vreme sunt doar 2 e simplu, cand sunt 3 sau mai multi se complica situatia. Pentru mine, daca exclud copilul din ecuatia asta, e simplu - duca-se. Dar pentru fi-mea o plecare de acasa a lui taica-su ar fi o tragedie resimtita ca atare. Daca taica-su a lipsit o saptamana (in delegatie) a fost extrem de nelinistita, agitata, murea de dorul lui. Si ea e inaintea mea la orice decizie. Deci nu stiu ce as face. Nu stiu daca as fi in stare sa accept compromisul "de dragul copilului" sau nu. Bine, asta se refera strict la cazul de care discutam, cu amantele, la abuz e cu totul altceva, atunci "duca-se" e inca valabil .
Oricum e o situatie in care n-as vrea sa fiu vreodata, chiar nu vreau sa aflu raspunsul la intrebarea "ce ai face daca ..". Prefer sa raman asa, la "nu stiu". Unul din putinele cazuri in care consider lipsa raspunsului ca fiind cea mai buna varianta
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein