Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 41
violeta69 spune:
uite ca la mine,contrar citatului lui Einstein -scris de Soarana
totul pleaca din credinta, si credinta vine nu din frica ca o s-o patesc, ci de "frica" sa nu supar daca asta se poate intelege cumva...
pt ca atunci cand IL iubesti pe Dumnezeu respecti legile Lui...
sigur ca eu sunt departe de regulile astea,dar macar asa in linii mari caut sa nu fac ceea ce e rau...
si pt mine a avea o relatie cu un om insurat e un lucur rau ..de exemplu
apoi poate ca e si un fel al meu de-a fi.....si atunci ma gandesc ca fiecare avem in noi mai mult sau mai putine tentatii, dar la fel avem mai mult sau mai putina stapanire de sine,pt ca inainte de a te indragosti treci totul prin filtrul gandirii(asta cu dragoste la prima vedere io n-o cred )....
si daca ma apuc sa analizez incep sa ma intreb ce-o fi cu femeia aia,cu copii lui...
unde doarme noaptea individul,cum doarme noaptea,doarme noaptea?!
e chiar asa cum ma vrajeste el?
daca e asa cum naiba de suporta sa stea cu "individa"
si daca e asa amorezat de mine pai atunci lasi totul si te duci
in cazul meu cred ca e si mult prea mult orgoliu,care in cazul asta e de bun augur (doar in acesta )
adica ori sunt PRIMA ori nu mai sunt ....si gata!
prefer sa fiu singura decat pe locul n
cum spuneam deci....in cazul meu credinta,orgoliul,si mila joaca rouluri importante...
pt ca am avut si eu ocazii sa devin amanta si am rezistat tentatiei....si asta s-a intamplat in toate perioadele vietii mele,incepand din adolescenta si...probabil ca vor mai fi,niciodata nu se stie,cum niciodata nu se stie cum voi reactiona.....
dar eu sper ca voi fi consecventa!
acum legat de copii....
nu stiu cum as face daca as avea o fata....ca nu am dar daca fiul meu ar intra intr-o chestie din asta in nici un caz nu l-as mangaia pe frunte si nu i-as spune"vai dragul meu,ceva are individa aia(sotia) de ai cautat tu pe ala!!"
sau "fiul meu e atat de sensibil si a fost asa de rasfatat ca uite acum mititelul a intalnit o parasuta din asta si ce sa faca si el? s-a perdut!"
ce as putea sa-i mai fac atunci?! la 20-40-60 de ani(daca o vrea bunul Dumnezeu sa mai traiesc...sau mai bine sa nu apuc asa ceva ) atunci sigur nu as mai avea ce sa indrept...educatia incepe acum...responsabilitatea se capata in timp,respectul pt cei din jur se formeaza din frageda pruncie,mila si compasiunea se asterne in suflet tot in timp...e la fel ca si invatarea salutului...
eu insist cu toate,acum daca nu s-o prinde de el(adica de copil) zic si io ca seamana cu ta-su
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Luna1 spune:
Pheeeewwww!
Ma chinui de vreo 2 zile sa va prind din urma.
Si tot citind asa (si razand pe alocuri) mi-a incoltit in minte o intrebare: Cate dintre voi/noi sotiile si-ar ierta sotii in urma unei aventuri, in ce conditii?
In alta ordine de ideei eu nu pot sa nu remarc un "pattern" (nu reusesc sa gasesc cuvantul romanesc ma scuzati) in aventurile barbatilor. Adica sa ma explic: majoritatea cazurilor in care barbatii si-au inselat nevestele (vezi cazurile postate la "in unul sau in doi...") au avut TIMP pentru asta.
Pai eu va dau exemplul familiei noastre concret. De cand a aparut matza noastra mica ne invartim amandoi ca titirezul in casa. Unul gateste. altul pune aspiratorul, unul se joaca cu copilul, altul intinde rufele, unul se joaca cu copilul al mare altul cu cel mic, etc, iar seara dupa 9 cand sunt copiii in pat cadem lati si e adevarat din cand in cand ne soptim vorbe de iubire si incredere.
In conditiile de mai sus cine sa mai aiba frate timp de aventuri? Al meu saracu' intra pe usa la 6,20 pm fix si la 10 seara cada rupt.
Consider ca dupa aparitia copilului facut IMPREUNA ne implicam amandoi, weekendurile sunt pentru toti 4 si sincer nu are timp nimeni sa se simta neiubit, neinteles, si sa caute alinare in bratele altuia/alteia, pentru ca foarte important e sa ne regasim seara si sa ne asiguram ca suntem inca un cuplu si nu doar roboti.
Postez si revin ca mai am ceva de zis.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
denizel spune:
Violeta69, m-am indragostit de tine!!!!!!! :)
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ aia mica si tinerica |
s-a stabilit by default ca orice amanta n-ar avea drept de vot la americani? ca eu stiu vreo doua cazuri in care amanta avea cativa anisori mai mult ca nevasta. si poate si cateva kilograme
a zis-o Ileana Vulpescu in "Arta conversatiei" (acolo-mi amintesc ca am citit-o, da-s sigura ca n-a fost singura care-a zis-o) ca un barbat nu insala pentru ca cealalta e mai tanara,mai frumoasa, mai desteapta, mai... ci doar pentru ca e alta.
or din ce vad pe-aici, toate-s tinere, frumoase, intretinute si citesc de menajera printre randuri (randurile alea in care ea nu face nimic) e drept ca inca nu m-am prins daca praful il sterge menajera sau amantu'.
Luna1 spune:
Acum sa ma refer strict la amantele "nostre" (fiecare frumoasa in felul ei).
Natasha esti o copila inocenta si tare mi-e mila de zbuciumul tau. Iar tataie al tau (ma bate sotul daca aude cum vb de un barbat de 39 ani el avand 35) profita de tineretea si naivitatea ta. Nu e iubire ce-ti ofera el crede-ma. Un barbat daca te-ar iubi nu te-ar trage intr-o astfel de situatie. Pur si simplu profita de tine.
Anna daca postarea ta ultima care mi-a parut mai serioasa e adevarata iti garantez ca orice despartire doare insa trece... Eu m-am despartit de ex-ul meu cand copilul meu cel mare avea 2 luni. Efectiv nu mi-am dorit mobila de muzeu langa mine si el asta era. De copil nu-i pasa se uita la el de la distanta, de mine nici atat.
L-am invitat sa plece si a facut-o. A durut. Mult. Mai ales cand ai un copil doare mult mai mult. Insa a trecut si dupa 2 ani l-am cunoscut pe actualul si cred eu ca avem o casnicie fericta si lipsita de complicatii. Suntem o echipa, ne iubim si ne suntem alaturi si la bine si la greu, fara sa-mi fie teama ca daca gresesc se duce dupa alta.
Fetelor treziti-va, sunteti efectiv folosite!
P.S. Olgule te citesc de mult la bloguri, te rog eu scrie ceva, o carte ca ai talent cu carul. Sa-ti traiaca Bombonelul ala tanar si Dr. Pishcot. Sunteti toate tari dar mi-au placut in general postarile Conchitei si ale Vikingei.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Deus spune:
M-am casatorit la 29 de ani si la 30 am avut copilul...Pana la 28 de ani am sustinut din toata fiinta ca eu nu o sa fac copii, ca eu nu o sa devin ca alte femei delasate dupa casatorie, ca eu nu o sa ma casatoresc ca doar la ce-mi foloseste mie certificatul, ca daca un tip insurat imi face ochi dulci sigur nevasta-i de vina!
Ca sa ai multa empatie fata de o familie, fata de o mama trebuie sa experimentezi asta pe pielea ta. Dupa ce am decis sa ma casatoresc si am constientizat ca, cu EL, vreau sa ramana tot restul vietii am inteles ca se poate sa iubesti total fara minciuni, fara jocuri de culise. Dupa ce am devenit mama in primul rand mi-am iubit mama de 10 ori mai mult, am inteles-o fiindca toata viata am fost o razvratita si am crezut ca daca imi interzice ceva o face doar ca sa-mi faca mie in ciuda si in al doi-lea rand am inteles ce inseamna sa iubesti absolut ce inseamna sa nu-ti mai pese de nimic pe lume decat de sanatatea si fericirea puiului tau si am inceput sa iubesc toti copii si sa inteleg mamele mult mai bine.
Ce vreau sa spun: ca nu au cum sa inteleaga amantele ce vorbim noi aici de familie, de copilul care sufera, de nevasta care poate este nevinovata si doar prostita de un sot badaran... ele primesc de la acesti barbati o varianta a povestii in care nevestele sunt descrise ca fiind nervoase, obosite, poate mai grasute fata de cand s-au casatorit, indiferente la barbatia lor, si ele, cred ca sunt de fapt salvarea pt ei.
Legat de subiectul nou strecurat pe aici, daca mamele stiu ce fac fetele lor: a mea nu a prea stiut ce fac, efectiv eram maestra in a servi familiei doar varianta pe care ei vreau sa o auda.
Parintii, mai ales cei tineri care lucreaza mult si sunt ocupati efectiv, doua ore pe seara cand se vad cu copii nu au timp sa treaca in revista tot ce e intampla in viata copiilor lor.
Fratele meu are mare dreptate cand spune ca intre copii si parinti trebuie sa se dezvolte o relatie de incredere si atunci copilul de cate ori simte ca are o problema sau o bucurie o sa o impartaseasca.
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
vikinga spune:
Simali mi-a placut mesajul tau, foarte posibil sa ai dreptate. Si eu am observat aerul de "job" si ca nu-s in club sa se distreze ele, dar tu chiar ai pus tot puzzel-ul impreuna.Fomalhauti cu subiectul asta te-am descoperit, imi plac calmul si luciditatea ta, parca singura dintre noiastea infierbintate , care se ridica pe virfuri sa vada "toata padurea" cind noi suntem incurcate printre copaci:)
citat din mesajul lui Fomalhauti Revin spunand ca nici eu nu as fi intelegatoare cu amanta sotului meu. |
violeta69 spune:
citat din mesajul lui denizel Violeta69, m-am indragostit de tine!!!!!!! :) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
ehhh,eu m-am indragostit mai de mult de tine!
vezi ce'nseamna perseverenta?!
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
simali spune:
citat din mesajul lui denizel Problema amantelor nu este neaparat ca nu au incredere in sine sau ca n-au fost suficient de iubite si dadacite si dascalite in copilarie. Problema lor este ca sunt indiferente la nefericirea altora, in cazul nostru, la nefericirea sotiei/iubitei inselate. |
Ba chiar as adauga ca atunci cand castiga impotriva unei alte femei se simt implinite si importante. Ele nu au prietene pentru ca in mintea lor toate femeile sunt ipocrite (pentru ca se stiu pe ele). De multe ori nu le plac nici barbatii cu care au aventurile. Ei sunt interesanti atata timp cat sunt insurati/logoditi/intr-o relatie de dragoste cu altele.
Eu cred ca amantele au, in general, un mare gol sufletesc. Sunt fiinte care se simt bine atunci cand distrug ceea ce construiesc altii cu truda. Nu cred ca exista amanta-victima. Exista tipa care se poate indragosti de un barbat insurat.. da. O luna, doua, dar nu cu anii, nu imaprtindu-l cu sotia, nu furandu-l copiilor, nu intrand in competitie pe viata cu sotia legitima. Exista un punct de la care amanta nu mai este o simpla femeie indragostita care poate fi inteleasa. De la un moment dat incolo (pentru ca amantul poate sa-i spuna ca divorteaza un an, doi, dar la un momet dat orice femeie cu cap se prinde ca el minte) de la un punct incolo deci ea devine o nebuna distructiva. Sa nu uitam ca exista amante (la Ploiesti a fost un caz acum cam 10 ani care a zguduit tara) care au sfarsit omorand-o pe sotie. (in cazul de la Ploiesti, amanta, doctorita, dupa ce i-a facut sotiei o injectie in jugulara a bucatit-o, a pus-o in pungi de plastic si a aruncat-o prin tot orasul; ea si sotia erau PRIETENE, ambele erau casatorite si aveau cate doi copii mici; amnat urmeaza sa fie eliberata zilele acestea pentru buna purtare in inchisoare). Anna ateapta si ea ca sotia sa moara; spera ca o boala sa faca treaba in locul ei...
Eu cred ca sotiile care stiu de existenta unor amante si nu pun punct relatiilor cu sotii lor se expun foarte mult (si-i expun si pe copii). Niciodata nu sti cu ce nebuna psihopata se pricopseste un sot si atunci raul trebuie taiat de la radacina.
Sotul meu a avut o angajata careia i se pusese pata pe el si facea niste faze de pot sa umplu un roman... Initial el cred ca era oarecum magulit. Stiti ce-a facut cand lui i-a ajuns si a decis s-o concedieze? A inceput sa ma urmareasca cu masina prin oras, sa-mi dea telefoane (la care, evident, nu am raspuns) iar in final, cireasa de pe tort ... i-a dat sotului in biroul lui, in firma lui, cu poseta in cap. Si acum ma mir ca sotul meu s-a abtinut sa nu-i arda cateva (daca o facea putea sa urmeze un proces urat in care ea sa pozeze in victima agresata de sef); a chemat frumos paza si incidentul s-a terminat cu bine. Dar am trecut la milimetru pe langa ce putea fi mai rau.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
vikinga spune:
Denizel, Violeta aveti dreptate, oamenii credinciosi si cu frica de Dumnezeau altfel isi ordoneaza viata, cred. Dar nu e o garantie si pt copiii veniti din astfel de familii. Eu vin dintr-o familie f religioasa, sotzul dintr-una si mai si, catolica de nu se mai poate, veri de ai lui din Spania cind se casatoresc primesc de la Vatican nu stiu ce felicitari si binecuvintari in scris si noi doi suntem atei. Pe mine poate chiar religiozitatea si conservatorismul alor mei m-a sufocat si razvratit.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo