Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Anisiap pt site,habar n-aveam de el dar multumita tie am aflat ,intr-o seara cand n-o sa am chef de gatit ii bag pe baieti la vizionare ,dupa cum ii cunosc eu o sa li se faca rau si greata si ...am scapat.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha_Pisi spune:

Mda...Clar ...Kay te rog frumos sa nu iti mai treaca prin cap sa te intalnesti cu mine ca sigur voi avea o drujba la mine si vreo 3,4 topoare . Sau mai bine , nu imi mai adresati nici un cuvant, poate fac voodoo prin calculator ... Vikinga iti multumesc frumos pentru raspunsurile si sfaturile tale:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Povestile astea pot fi la fel de bine si adevarate si false, orice poveste poate fi asa la urma urmei. Si la cite mincinoase sunt pe forumul asta, care se dau mai cu motz decit sunt in realitate, drept sa spun nici ca ar fi asa o minune.Eu zic ca natasa pisi si-a pus pozele tot pt ca-i tinara si fara minte, nu realizeaza ca ar putea-o vedea careva, la urma urmei nu realizeaza dimensiunea forumului astuia. Poate si le-a pus si din neincrederea in sine, a dorit sa fie putin apreciata. Anna, habar nu am. Nici ea nu-i asa o minune ca sa zici ca nu se mai exista dom'le acum pe fata pamintului. Silicoane, botiquri si fete-n club is destule. Olguta are dreptate cind zice ca nu are stofa de mare detectiv, doar zic eu, maxim colaboreaza cu vreo agentie(am inteles ca-s multe rau) si probabil vineaza domnii banuiti de neveste. Chiar e in elementul ei nici nu-i trebuie deghizare. Marimea aia la sutien e adevarat ca e cam ciudata, dar mai stii, o fi fost in crestere, s-a mai dezvoltat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

La acest subiect- oricat ar fi el de "distractiv" si de "fals" au fost cele care s-au implicat mult- cu vorbe si sfaturi , si sint cele care s-au implicat cu raspunsurile de o singura propozitie- cel mult doua, in care au aruncat cu rosii, razand satisfacute ca ele-s "neveste serioase" si cu mult superioare "amantelor dezgustatoare". Se pleaca de la premiza ca pe DC sint femei cu "capatina", cerebrale, sotii, mama cu copii pe care vor sa-i invete ce-i bine si ce-i rau, sa isi traiasca viata fara a le fi rusine, frica, etc etc. Daca as avea o asa mama, mi-ar fi rusine de mama.
Este prea putin important daca "amantele in cauza" sint reale sau personaje "sci-fi". Mai important este faptul ca CINEVA, din UMBRA, ar putea invata din tot ce se discuta aici, ar putea sa se fereasca de asa o greseala. Fie ea viitoare amanta, nevasta, victima, sau agresor.
In loc sa dati raspunsuri de 2 lei, sa bagati fetisoare ce se ranjesc, mai bine ori ati participa la subiect serios, ori l-ati ocoli de-a binelea. Mahalagismele de 2 bani- hai sa ridem de fraiere pt ca noi sintem destepte si nu cadem in plasa... sint cantitate deglijabila.
Cele scrise de voi nu fac cinste nici "nevestelor destepte, bune, si cu experienta vietii".
Mahalaua e destul de aglomerata, ca sa ne mai avantam si noi in ea.
Unde este inteleciunea aia cu care toate ne batem in piept ca o dobandim atunci cand devenim neveste si MAME?

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Oki,daca va deranjeaza sterg pozele , nu e nici o problema:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Baaaai, ce-I asta ?

Lisaelisa, e treaba mea cu cine ma intalnesc. Nu crezi? Hai ca ultoma data ai facut-o pe olgutza Mama care nu-si intelege copilul... Mai ai d'astea?

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

va rog frumos sa mi face ti un rezumat ca si mor daca cetesc tot cum a ajuns kay sa si dea intalnie cu pisi ....nu de alta dar nu reusesc nici cumm sa tin pasul macar pagina si capitolul(mor de ras am luat o pe ulei) multumesc anticipat

Mergi la inceput

Ma duc sa fac o baie ... Si bineinteles sa imi ascut tarushii , sa caut drujba si sa fac niste vodoo. Revin:D:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Foarte de acord cu tine Olguta.La urma urmei, macar pt mame de adolescente cum e Fomalhauti si tot a meritat. Ca sa nu zic ce minune si placere a fost sa vad femeile romance alaturi de o amanata, protejind-o, invatind-o cu ceva sfaturi din experienta. Jos palaria. Si ce frumos sa descopar atitea povesti de viata, sa le citesc pe Olguta, Conchita si atitea alte fete.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Vikinga, Olguta, Kay

Tot pt cele care citesc am avertizat si io.

Da', chiar, asa ! Cum s-a ajuns sa va dati intalnire cu cineva cunocut in urma cu 2 zile, sub pseudonim si istorioara siropoasa ?

Nu mai pun nici-un emoticon cu fata zambitoare, ca nu vreau sa supar.

Dar chiar nu vedeti ce este de vazut ?

Si, de ce va certati cu mine ?

Bag de seama ca va sunt tare simpatice amantele sau asa zisele amante.

Hmmm...

Mergi la inceput