Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 33
ruxij spune:
Pai nu stiu ce sa zic, ar fi frumos intr-adevar, fetele au dat sfaturi din inima, dar cand tu pui suflet pentru o distractie a cuiva, care doar te provoaca, parca totusi te simti nu stiu cum... Nu e cazul meu, eu nu fusei samariteanca, io cu rosiile pe anna, ca prea facea pe obraznica prin zona, dar m-ar deranja sa ma dau de ceasul mortii sa ajut si celalalt de fapt sa se amuze de "prostia" mea
De fapt chiar ma simt nu stiu cum ca m-am lasat provocata de anna si m-am dezgustat si infipt in motul ei imaginar
ladyJ spune:
Anna, ma bucur ca ai ales sa scrii pe forum detalii pe care ieri nu vroiai sa le faci publice.
Ai vazut, daca schimbi putin tonul si participi activ la discutie, primesti sfaturi chiar bune, dezinteresate cum ti-am mai spus.
Multe din fetele de aici au fost probanil amante, la varsta de 18-25 de ani. Unele chiar si dupa 25
Sigur ca, fiecare experienta este unica insa in cazul relatiilor care implica un barbat cu familie, scenariul este cam la fel de fiecare data.
Eu zic asa: sterge-ti pozele si in umbra anonimatului(cat ti-a mai ramas din el) deschideti sufletul si lasa sa iasa tot din tine.Toate frustrarile, dezamagirile, temerile...tot.
Si sigur, se vor gasi aici doamne si domnisoare care sa-ti dea un sfat bun. Te va ajuta si pe tine descarcarea asta si poate vei vedea mai apoi lucrurile altfel...ca nici tie nu ti-e bine asa cum esti, iar tu stii asta..
Stii, cand ai praf in ochi, daca plangi vederea iti va fi apoi mai buna:-))
Natasha copilule, ti-a mai trecut si tie razvlatirea din primul post?Ai inteles, pe bune pe bune ca viata ta ar trebui sa fie alta? Te-a mai sunat BOSHO? Ai vorbit cu el?
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasha_PisiVikinga iti multumesc frumos pentru raspunsurile si sfaturile tale:)http://community.webshots.com/user/Natasha_PisiEven an angel can end up falling ... :) |
chimere spune:
Maaaaaaiiii, cum nu ma lasati voi sa ma duc sa-mi fac curat in casa, ca de ieri seara imi stau resturile de mancare pe masa, si eu nu ma pot ridica de la calculator sa le strang, si mi-e ca mor napadi gandacii...
Uite, eu sunt noua pe aici, adica noua cu cont in regula, ca de citit citesc de vreo cateva luni. Si nu prea am scris, doar vreo cateva mesaje, da' acuma ma mananca deshtele.
Natasha, si eu ma regasesc in situatia ta. Adica, am fost acolo acum vreo cativa ani cand au inceput sa-mi sfaraie calcaiele si creierii dupa un nene care avea dublul varstei mele, si era bineinteles cat se poate de insurat. Cred ca sufeream si eu de sindromul "father figure", dat fiind ca (,) cu al meu tata din dotare eram in relatii de soarece-pisica, si fusesem asa de cand ma stiam. Asa ca mi s-a pus pata pe omu' asta, si bineinteles mai intai lui pe mine, ca altfel mie nu mi-ar fi trecut prin cap nici macar sa bag de seama ca exista. Avea cetateanu' respectiv si 2 fete apropiate de varsta mea, dintr-o casnicie anterioara, carora le picasem cu tronc de numa', dat fiind ca nu o inghiteau pe "mama vitrega". Toata sandramaua a durat vreun an jumate, timp in care el imi declara iubire vesnica si io lui, dar... sarbatorile si le facea cu "ea", nevasta adica, weekendurile tot cu ea, de iesit la iarba verde vara tot cu ea, eu stateam pe tusa si-mi rodeam unghiile. De cate ori ne intalneam trebuia sa fie prin localuri ascunse, pe stradute laturalnice, ca sa nu ne vada ea sau vreun cunoscut de-al ei, sau oarece prieteni de-ai lor de familie. Daca ne nimeream in acelasi loc (adica el cu ea si eu cu prietenii), nu ma baga in seama. Ea stia ca ne cunoastem, avea si ceva banuieli despre relatie, dar ca sa nu i le confirme el se facea ca nu exist. Trecea pe langa mine pe strada cu ea si nici macar nu ma saluta, dupa care eu ma infundam pe undeva ca proasta si imi jeleam zilele. Si uite asa a trecut un an jumate, nu tu revelion cu cineva, toti prietenii mei veneau in perechi si eu asteptam cu sufletul la gura un telefon la miezul noptii si pusca pielea pe mine de fericire dupa ce il primeam...
Daca ieseam cu prietenii imi facea scene de gelozie, se apuca si ma mirosea, si imi spunea "mirosi ca ala" (si aici baga la inaintare numele unui prieten oarecare), sau imi spunea ca nu stiu cine m-a vazut pe nu stiu unde, si ca el stie tot timpul ce fac eu...
Deci dupa un an jumate, de mi se acrise si sufletul in mine, am decis sa pun capat. Ceea ce am si facut. Si atunci s-a intamplat ce n-as fi crezut niciodata: ma urmarea peste tot, ma oprea la colturi de strada si plangea, ca ce mi-a facut el mie de-l chinui asa... ca sa spun doar un cuvant si el divorteaza si ma ia de nevasta uite-acum... Plecam si il lasam acolo plangand, si el ma urmarea ca un catel, venea in spatele meu pana unde aveam de mers. Telefoane peste telefoane, la orice ora din zi si din noapte, si cand s-a prins ca la numarul lui nu mai raspundeam, punea pe altii sa ma sune si sa ma cheme nu stiu unde, dupa care aparea si el. A mers pana acolo incat de fata cu nevasta-sa mi-a spus ca ma iubeste si ma chema sa vin la el, si asta la cateva luni bune dupa ce ne despartisem. Dar degeaba... calul plecase . Nu-l mai vroiam, nu mai vroiam sa fiu "cealalta femeie", si daca in urma cu ceva vreme as fi acceptat cererea lui in casatorie si as fi fost incantata la gandul de a-i spala ciorapii, acum perspectiva ma lasa rece, si chiar imi repugna. La cativa ani dupa despartire inca imi mai spunea ca eu am fost iubirea vietii lui. Dar cat am fost impreuna nu mi-o arata defel.
violeta69 spune:
citat din mesajul lui olguta12 La acest subiect- oricat ar fi el de "distractiv" si de "fals" au fost cele care s-au implicat mult- cu vorbe si sfaturi , si sint cele care s-au implicat cu raspunsurile de o singura propozitie- cel mult doua, in care au aruncat cu rosii, razand satisfacute ca ele-s "neveste serioase" si cu mult superioare "amantelor dezgustatoare". Se pleaca de la premiza ca pe DC sint femei cu "capatina", cerebrale, sotii, mama cu copii pe care vor sa-i invete ce-i bine si ce-i rau, sa isi traiasca viata fara a le fi rusine, frica, etc etc. Daca as avea o asa mama, mi-ar fi rusine de mama. Este prea putin important daca "amantele in cauza" sint reale sau personaje "sci-fi". Mai important este faptul ca CINEVA, din UMBRA, ar putea invata din tot ce se discuta aici, ar putea sa se fereasca de asa o greseala. Fie ea viitoare amanta, nevasta, victima, sau agresor. In loc sa dati raspunsuri de 2 lei, sa bagati fetisoare ce se ranjesc, mai bine ori ati participa la subiect serios, ori l-ati ocoli de-a binelea. Mahalagismele de 2 bani- hai sa ridem de fraiere pt ca noi sintem destepte si nu cadem in plasa... sint cantitate deglijabila. Cele scrise de voi nu fac cinste nici "nevestelor destepte, bune, si cu experienta vietii". Mahalaua e destul de aglomerata, ca sa ne mai avantam si noi in ea. Unde este inteleciunea aia cu care toate ne batem in piept ca o dobandim atunci cand devenim neveste si MAME? olguta12 "Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours." www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE POVESTEA DREI PISHCOT Amintiri de alta data... |
olguta,eu nu fac parte nici din categoria celor "implicate" care dau sfaturi,dar nici nu cred ca am aruncat cu rosii si am ras satisfacutca ...pt ca eu,uite,nu sunt "nevasta serioasa"...
da' nici amanta nu sunt...
deci nu intru in nicio categorie
nu inteleg cum imi poti interzice(verbal) sa nu intru si sa nu arunc o vorba...asa cum vreau si cum simt eu,punand cand vreau eu sicand nu unul din ala de ranjeste...
altfel,jos palaria,tot ce ai scris, e cu
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
vikinga spune:
Lady voi doua ati vorbit pe pm mult aseara de a iesit din Anna alta Ana:)Sigur ca si Anna e pina la urma o femeie ca toate femeile, daca-i dai jos make-up ul si jos si de pe tocuri cred ca poti sa duci o discutie ca intre fete si cine stie ce iese. Eu una nu ma blochez cind vad o femeie asa opulent sexoasa, am avut si eu perioada mea de rujuri si am mai intilnit ca ele, nu-s chiar toate o apa si-un pamint.Din ultimul mesaj pare a fi o femeie la fel de pacalita de un barbat, numai ca ea vrea sa creada ca deja le stie pe toate, si ascunzindu-se sub ruj, silicoane si imaginea de fata rea probabil se simte mai protejata sub un fel de aparare. Stiti voi, cea mai buna cale de aparare e atacul.Dar cit oi fi io inima larga, nu pot sa trec faza aia macabra...Numai sa gindesti una ca asta..cind nevasta moare ma ia pe mine.... Chit ca pe urma te gindesti la copil, la boala ei, la faptul ca ala e un nesimtit, TOTUSI pina si in greseli exista limite si zic io aia care m-am plimbat pe carari destul de intunecate! Asta nu mai e greseala de tinara femeie care invata ce e aia viata, e rautate si inca una nu tipic feminina, ci macabra. Nu stiu e altceva, e alt gen. Dar da, e adevarat pina si oamenii rai, macabri, pina si golanii, ori puscariasii, ori pina si cei mai rai dintre ei, criminalii ori mai stiu eu ce or mai fi, pot iubi si suferi din amor, pot face greseli si alegeri gresite in iubire. Anna nu te integrez in toate categoriile alea, sa ne intelegem. A fost un fel de a zice.Si de a explica, ca din persepctiva asta te inteleg, da esti pacalita, incerci s ate rupi dintr-o relatie aiurea, sunt si neveste care incearca sa iasa din casnicii urite rau si o fac greu, cum am zis, te inteleg si iti doresc sa reusesti. Poate cine stie, un barbat adevarat si o relatie sanatoasa te va face si pe tine sa intelegi la ce stadiu te-a adus el. Sa dam vina pe el, ca e mai convenabil.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
chimere spune:
Cat priveste iubitul Annei si nevasta lui bolnava, eu nu cunosc cum stau lucrurile in cazul vostru, dar pot sa spun ca tatal meu ii servea amantei lui de 20 si ceva de ani (el avand vreo 40) aceeasi mancare pe tava, adica o imbata pe aia cu apa rece ca mama e bolnava, ca are cancer si ca n-o s-o mai duca mult, si odata ce mama da coltul, ei vor trai happily ever after, impreuna pe veci, mai frumos ca intr-un basm... Bineinteles ca mama era bine-mersi acasa si n-avea nici pe naiba, si nici acuma n-are . Doar ca dupa vreo 20 de ani chinuiti in care tata a avut amante peste amante (dupa propria lui marturisire, NICIODATA n-a fost doar ea, mama, in viata lui, intotdeauna a fost cel putin o alta femeie pe langa), mama s-a saturat de aglomeratie si l-a zburat afara fara bagaj, doar in pijamale, intr-o noapte pe la 1 dupa ce amanta curenta gasise de cuviinta sa dea telefon ca sa vada ce-i mai face comoara... El s-a mutat la ea atunci, in noaptea aia, si acolo are domiciliul curent si in momentul de fata, poate pentru ca se teme ca daca o inseala si pe aia si ii da si ea papucii ajunge homeless, si nu-l incanta perspectiva. Asa ca in situatia de fata amanta a avut castig de cauza .
chimere spune:
Anna, tu pana la urma ce vrei, sa scapi de el sau sa-i fii sotie peste vreo 5 ani, cum ai spus mai inainte?
mianna spune:
citat din mesajul lui chimere Daca ieseam cu prietenii imi facea scene de gelozie, se apuca si ma mirosea, si imi spunea "mirosi ca ala" (si aici baga la inaintare numele unui prieten oarecare), sau imi spunea ca nu stiu cine m-a vazut pe nu stiu unde, si ca el stie tot timpul ce fac eu... |
asta-i partea care mie-mi place cel mai mult - gelozia unui amant insurat si, din cate stiu, se asezoneaza cu a pretinde sinceritate deplina, ca doar o ofera si el totate spuse pe-un ton de juri ca-i convins ca asa-i (de fapt chiar cred ca-i convins ca-i cel mai sincer om de pe fata pamantului)
Fomalhauti spune:
De ce credeti ca amantele "noastre" mint? Teoretic vorbind oricine poate minti aici, pe forum. Practic, eu cred ca sunt destul de putine persoane care mint. (Incep sa ma intreb cum de nu a zis nimeni de mine ca mint cand am zis ca am 6 copii. Si nici poze nu am pus si nici nu pun. Da si pe alea puteam sa le iau de pe net. Sau puteati spune ca fetita si doi dintre baieti sunt acelasi copil, la varste diferite...)
Nu e nimic atat de spectaculos in povestile amantelor "noastre"... Cat despre faptul ca nu se ascund, isi dau pozele...Pai, Natasha se plimba cu Bosho-Rog in parc si se duc la restaurant. Oricand se pot intalni cu un cunoscut al doamnei Bosho-Rog....Si Anna merge la parintii lui ....(aici nu avem un nume...) O pot vedea vecinii parintilor si oricand se poate gasi un "binevoitor". Cred ca se bazeaza pe faptul ca e cam dificil sa fi tocmai persoana care anunta o sotie ca sotul ei are o amanta. Sau poate, mai mult sau mai putin constient doresc ca sotiile sa afle...