Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Luati de vedeti si oglinda site-ului cu pitzipoance :

http://cocalari.com/

pe ambele site-uri sunt poze culese de pe site-urile alea de dating din RO

exista si niste topuri,cineva are suficienta rabdare sa vizioneze sute sau mii de poze idioate si sa trimita Top10 pe mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aaah pai inseamna ca e adevarat ca e bucurestiul plin cu www.picbox.ro/image.php?key=9b652b385d0ddd19135e8c4059297253" target="_blank">boticuri un' te invirti pe pagini romanesti dai de asa ceva. O sa se cheme de acum Botiq-uresti dear, fetite dulci ca-n botiquresti niciodat' n-ai sa gaaasesti.Fara numar! Pentru Botiq! Mai dragut stilul tinerelor nemtzoaice, chit ca sunt si pe aici extreme uneori.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Luati de vedeti si oglinda site-ului cu pitzipoance :

http://cocalari.com/

pe ambele site-uri sunt poze culese de pe site-urile alea de dating din RO

exista si niste topuri,cineva are suficienta rabdare sa vizioneze sute sau mii de poze idioate si sa trimita Top10 pe mail

Am vazut decat prima pagina si nu ma pot abtine ... ce-i mai chinue Dumnezeu pe unii

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Voi sunteti rele, ma luati de la treaba, de las oamenii fara plombe-n dinti ca sa ma uit la bo(u)tiqu(e). RELELOR!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu mi se deschide cocalari.com. Ce-am pierdut?!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si de ce sa nu se imprieteneasca cineva cu Natasa pisi? Mie povestea ei mi se pare credibila, ba chiar banal de adevarata si vedeti si voi cite fete au scris ca au trecut prin asa ceva. Si mai cred ca peste citiva ani o sa aiba un nou nick pe aici, o sa fie maritata, o sa aiba si-un copil si cind o intra vreo tinara din asta pacalita de unul insurat o sa scrie cum au scris cam toate nevestele pe aici. Ce mai, mama respectabila, o sa i se dea pupici virtuali si tot tacimul.Acum doar greseste si nu fata de voi ci fata de ea insasi si o alta femeie. Si de ce nu, e o tinara femeie care are nevoie de ceva sustinere sa iasa dintr-un rahat. Unde sa o ceara? Pe un site cu barbati insurati? Prietenelor care probabil nu prea stiu nici ele, mamei careia nu indrazneste sa-i zica tot adevarul?Eu zic ca o sa-si revina si chiar va fi o mama si o sotzie foarte buna, pt ca e un om bun care in momentul asta greseste. Atita tot. Nu vad nici un motiv pentru care Kay nu ar trebui sa bea un suc in parc cu ea. Haideti sa fim serioase.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Dar stiu ca va place subiectul!
Vedeti ca subiectul asta are un singur capitol si numai 4 pagini.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132037

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Nu mi se deschide cocalari.com. Ce-am pierdut?!

Mara si Matei

poze postate de niste cocalari pe net,in speranta de a gasi fete dispuse sa se intalneasca cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui IoanaO

Mi-am pierdut toata dimineata citind acest subiect! Ore pierdute degeaba! O sa incerc sa deschid ochii si celorlalte utilizatoare, daca vor...daca nu, have fun! Oricum, e funny!

Anna 23

Greseala nr. 1. Transformarea Annei...daca ii citeste cineva postarile, nu mai intelege nimic. La inceput se mandreste cu statutul de amanta, iubeste cu ardoare un barbat insurat si la final devine moale si recunoaste ca nu da doi bani pe barbatul insurat ce ii e alaturi, ca vrea sa se desparta de el...etc. Prea multe contradictii in mesajele ei.

Greseala nr. 2. Pozele Anna 23...fake. Am citit eu bine sau a spus ca a luat pozele de pe net? (lucru pe care l-am remarcat si eu cand am vazut ce denumire au pozele...sunt clar luate de pe un site gen facebox sau hi5 sau tagged). Daca chiar nu avea poze pe laptopul/calculatorul personal (desi ma indoiesc ca o pitzi ca ea nu are), putea sa dea direct sursa pozelor.( gen: www.hi5.com/anna23)

Anna, dragutzo, ia pune tu linkul spre pozele pe care le-ai atasat la webshots. Ai spus ca le-ai luat de pe net (profilul tau, nu?) Ia pune linkul cu profilul tau, sa ne convingem.

Greseala nr. 3. Masura sutienului. Explicata deja de altcineva inaintea mea aici. Aici ai fost prinsa cu minciunica! Vezi ca inventezi?

Greseala nr. 4. Faza cu firma de detectivi. Olguta a spus pe un site public firma pt care lucreaza, are si poze la profil...ea a dat-o la codit, ca nu face public asa ceva, etc. A pus poze cu ea la webshots dar nu spune firma la care lucreaza, ca sa isi pastreze identitatea secreta! M-a spart la faza asta!

Greseala nr. 5. Consideram pozele adevarate, ca apartinand Annei 23. Persoana din poze nu are cum fi detectiv particular. Eu as spune chiar ca persoana respectiva e o materialista si o oportunista, dar nu o femeie care sta de x ani intr-o relatie cu un barbat casatorit. De obicei, femeile care accepta o relatie cu un barbat casatorit sunt mult mai nesigure pe ele si calitatile lor, poate si financiar mai slabutz, etc.

Natasha Pisi

Greseala nr. 1. Vine dupa 3 zile sa ne spuna ca nu ii mai raspunde la telefon, ca vezi Doamne a bagat la cap ce-au zis fetele de aici. Eu am fost intr-o relatie de amantlac pe la 21 de ani, timp de 3-4 luni (nu erau casatoriti cei doi, dar stateau impreuna si aveau un copil - si el era plecat prin tara in 90% din timp). Si nu m-am desprins de pe o zi pe alta! Nu spui azi ca nu iti imaginezi viata fara el si peste 2 zile gata, nu ii mai raspund la telefon! Asta ti-o spun din experienta!

Greseala nr. 2. Pozele. Nu imi par credibile deloc. As baga mana in foc ca nu sunt ale Natashei Pisi. Si ii voi spune ca Annei: ca sa fii credibila, baga un link de hi5 (pt ca sigur ai un cont de hi5, recunoste te rog).

Sa mai spun de Robertica sau ce user o fi avand? O singura postare pe la inceputul topicului. Si cand ai vazut ca nu a fost bagat in seama acel user, ai citat mesajul cateva pagini mai incolo.

In rest, povestea ta e credibila. Chiar pare povestea unei amante.

Oricum, daca esti amanta, nu pui poze cu tine pe un site public! Pt ca te pot vedea prietenii, rudele, cunoscuti...si uite cum sercretul tau nu mai e un secret!

Imediat continuarea.

Sus capul si inainte!

Da mai, ai perfecta dreptate. E un fake.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Cine vrea sa dea crezare acestor povesti, n-are decat.

Eu consider ca este un prea mare risc sa te intalnesti cu cineva despre care nu stii decat povestea sa cusuta cu ata alba.

Loool !

Edit : le poti sustine virtual cu sfaturi. Este suficient... daca povestea ar fi adevarata...

Mergi la inceput