Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 17
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasha_Pisi Apropo,nu ca ar interesa pe cineva,dar de cand sunt aici,nu am mai raspuns de la tel domnului in cauza:) Sa fie oare asta un semn bun? Vom vedea. |
bravo, vino sa te infiez!! :-)
ba pe mine ma intereseaza!!! altfel de ce-as fi aici si nu la discutiile despre diversificare si conceptul continuu si AP? bineinteles ca nu stii despre ce vorbesc, but that's exactly my point!
martie spune:
citat din mesajul lui Natasha_Pisi |
Ce-ar fi de explicat? Ce nu intelegi? Sau mai bine , uite ce e...Nu te mai injosi tu sa vorbesti cu una ca mine,o taranca de cartier:))) Vorbestu tu cu alea mai de la bucuresti si emancipate pe deasupra:)
Apropo,nu ca ar interesa pe cineva,dar de cand sunt aici,nu am mai raspuns de la tel domnului in cauza:) Sa fie oare asta un semn bun? Vom vedea.
http://community.webshots.com/user/Natasha_Pisi
Even an angel can end up falling ... :)
[/quote]
Draga mea, pastreaza-ti (chipurile) "inocenta" si nu te dezbraca ( acuma la final, cand atata lume te compatimeste), de caracter (ala frumos al tau).
Ca vorba aia, daca nu te-ai dat cu ruj... esti un caracter maret.
ralualexandrei spune:
Natasa te iubesc,despre asta vorbeam si eu
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Natasa Natasa nu aia mica
Natasa spune:
citat din mesajul lui ralualexandrei Natasa te iubesc,despre asta vorbeam si eu Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 |
Imi pare rau ca n-am vazut daca ai pus si tu linkul, n-am apucat sa citesc tot.
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ruxij
Neah, acu' si nevestele cu chiloti tetra or sti sa cante la ceva instrumente, dar la saxofon mai mult amantele am auzit ca sunt mari artiste |
mah, nevestele canta la flaut, ca instrumentul subtire cu cheltuiala se tine, a se citi finete, arta si precizie.
gusta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui conchita
mah, nevestele canta la flaut, ca instrumentul subtire cu cheltuiala se tine, a se citi finete, arta si precizie. |
Marilena si Mara Augusta
alina023 spune:
Vazut si eu pozele... Ochi de nevasta, viitoare soacra {peste 15-20 de ani}.
Uiuiuiiiiii..."Atlasul" cred ca le-a definit foarte fidel pe prietenele Annei.
Zau asa, mai Anna.. Chiar esti o fata frumoasa si fara sa te strambi in fel si chip numai pentru a placea nu stiu cui mascul "potent". Daca lucrezi putin {mai mult} la capitolul printzipii si caracter, ai sanse sa dai lovitura. Si crede-ma pe cuvant, exita viata si in afara "bamboo-ului". Si inca una reala, una in care poti fi tu insati, una in care simti ca respiri pe deplin.
Asa cum au mai spus fete inaintea mea...genul asta de amanta nu reprezinta pericol asupra casniciei, dupa parerea mea. Nu vad ca vreun sot sa-si lase copiii si nevasta pentru o asa amanta. E nevoie de mult mai mult, zic eu. {si aici nu ma refer la cantat la saxofon sau la pian }
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
martie spune:
Natasa, te iubesc?? !@#$%^&*(
Bai, Natasha chiar e profilul de amanta. Amanta mereu e o victima, o neajutorata, de-aia si barbatul se simte mai barbat in prezenta ei. Se simte dator sa o ajute, s-o sprijine.
Na, ca v-a facut si pe voi! O si iubiti, sunteti de partea ei
Natasha, FELICITARILE MELE!
conchita spune:
citat din mesajul lui martie Natasa, te iubesc?? !@#$%^&*( |
martie, mergi la nani. e Natasa si e Natasha. :-))