Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 18
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martie Natasa, te iubesc?? !@#$%^&*( Bai, Natasha chiar e profilul de amanta. Amanta mereu e o victima, o neajutorata, de-aia si barbatul se simte mai barbat in prezenta ei. Se simte dator sa o ajute, s-o sprijine. Na, ca v-a facut si pe voi! O si iubiti, sunteti de partea ei Natasha, FELICITARILE MELE! Martie & Bebica & maimuta Sara |
Pe mine ma iubeste, nu pe amanta :) Mai Natasha Pisi, alt nume n-ai gasit si tu? vezi ce-mi faci? :)
vikinga spune:
Natasa bravo! Mai tu nu esti indragostita de el, asculta la mine ca le stiu pe astea:) . De vina la tine is nesiguranta, neincrederea in tine si gindul aiurea ca altul mai bun nu gasesti. Iubesti ori se zicem iti place felul in care te face sa te simti. Iubita, protejata(si aici mare atentie, ca lipsa tatalui tau te-a adus in deficitul asta). Dar tot el te face sa te simti murdara pt ca te-a dorit de pe cind erai copil( hai mai sa fim seriosi, e aiurea lucrul asta..daca i-ai face un copil, nu ti-ar fi frica de ar fi sa fie fetita?), pt ca te-a corupt, pt ca din cauza lui iti minti mama si minti o parte din tine. Prietenele tale stiu de el?O viata ai si tineretea e asa frumoasa! Toate am facut si facem greseli, dar ne mai si ridicam din ele. Dar altfel e cind gresesti pe mina ta si altfel cind traiesti un rol secundar in viata ta. Lasa in urma povestea asta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
martie spune:
Of, da conchita, ce greseala pe mine, ma duc sa mai fac un masterat. Of-of, mai-mai, saracuta inocenta... noapte buna!
speed spune:
io incerc de 2 zile sa dau de capat subiectului astuia da nu-mi iese :) oricum,chiar citind din 3 in 5 pagini concluzia mea e ca...olguta12 rules!
conchita spune:
citat din mesajul lui martie Of, da conchita, ce greseala pe mine, ma duc sa mai fac un masterat. Of-of, mai-mai, saracuta inocenta... noapte buna! Martie & Bebica & maimuta Sara |
n-ai inteles. greseala nu e typo, aici la discutie sunt doua Natase, una e Natasa si alta e NatasHa. declaratia de dragoste era pentru Natasa, nu pentru NatasHa.
vikinga spune:
citat din mesajul lui martie Natasa, te iubesc?? !@#$%^&*(Bai, Natasha chiar e profilul de amanta. Amanta mereu e o victima, o neajutorata, de-aia si barbatul se simte mai barbat in prezenta ei. Se simte dator sa o ajute, s-o sprijine.Na, ca v-a facut si pe voi! O si iubiti, sunteti de partea eiNatasha, FELICITARILE MELE!Martie & Bebica & maimuta Sara |
vikinga spune:
Da da , Martie are dreptate. Anna e tipul de amanta de o noapte care nu prea are sanse sa distruga o casnicie, doar cine stie cum cu mult noroc ori sa-l lase nevasta. Dar Natasha e altceva, cere timp, atentie, protectie, indrumare. Pffffooww acum m-am prins cum merg treburile astea. Complicata treaba.Iar Adela din Spania intra in alta tipologie, ceva de genul niciodata nu spune niciodata. Parca parca ii stiu povestea, interesanata..cam greu sa o comentezi.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Yasmine spune:
Mai doamnelor si amantelor, nu ajung la capat ca tot se inmultesc paginile, si omu ma asteapta sa merg la pat si eu stau cu ochii patrati la monitor, smorio, ca daca nu merg acum, ma isi cauta o amanta, mama lui. Calculatoru asta si DC e inceputul sfarsitului!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Fomalhauti spune:
Tot trec pe aici, astept sa ne spuna ceva si A4. Am numarat corect: Natasha, Anna, Adela si Rebek? Dar A4 e moderata...Hei, doar nu ne dorm moderatorii! Pai daca mai vin si alte amante? Cum ma descurc eu maine dimineata la prima ora?
Natasha_Pisi spune:
Martie uite care-i treaba,nu ma suporti,nu ma placi,ok,evita-ma si gata,ce-i asa greu? Am mai zis si ma repet,nici o secunda nu am postat in victima,am vrut doar sa interactionez aici,pe forum ,cu diverse persoane. 2 la mana, te-ai legat de pozele mele,ok,nu iti plac,nu le mai privi si gata,asa sunt,asa m-a nascut mama mea,operatii estetice nu-mi fac in ruptul capului,tencuiala pe fata nu imi place , c'est la vie! 3 la mana, in momentul in care am decis sa ma rup din aceasta relatie,am realizat ca de fapt imi trebuie ceva,un inlocuitor,ceva cu care sa mai pierd timpul macar in weekend,sa nu ma mai gandesc deloc la nimic , sa nu cad in vreo astenie de primavara. Prietene nu prea am , in bamboo nu ies , asa ca, cum am mai zis,nu scapati de mine de pe aici . Ori ca va citesc din umbra ori ca mai si postez,sunt si voi fi aici. Chiar imi place acest forum si in acest moment am nevoie de el. Asa ka ma puteti face taranca,prostituata, agramata,s.a.m.d. e si asta un mod de a trece timpul. Cel putin nu ma mai gandesc la el din 5 in 5 minute, am dat tel pe mute si aia e . Deci taranca ramane!