Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 16
vikinga spune:
Olguta , nah uite o nevasta completa: si desteapta, adica foarte;) si frumoasa, nah ca face si-o mincare la copil si barbat, tine in discutii un forum, o casa si invitatii, ii merge mintea dom'le si are farmec!Vreau si eu aici pe DC o amanta fierbinte, sa vorbeasca dulce, sa te ameteasca, sa-ti invirta mintea din virful buzelor, sa stie sa se imparta cu gratie in mai multe locuri, macar intre 2-3 barbati, ca nah intre bebe, pampers si o tava de cornulete nu se face ca se strica reputatia. Anna sa stii ca e si asta o independenta a femeii, sa se aranjeze cind are chef, sa stea lejer daca asa ii vine, well amantele ascunse dupa make-up nu-si permit luxul asta, cred eu.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
alina023 spune:
Si eu care vroiam sa ma las de fumat si sa-mi fac si orele de somn... Ce mi-ati facut????
Stimate domnisoare amante, exceptand pensulici , shpacle si alte ustensile de gen, puteti totusi sa veniti cu ceva mai ...strong? {asta ca sa fiu si eu in aceiasi nota cu voi...de bamboo, nu?} Nu am vazut absolut nici un argument "valabil". Care este totusi motivatia reala si de neinlaturat?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
martie spune:
Daaaa, ca barbatul cand isi ia amanta se uita la coloana vertebrala. Si integritate Lesin
Natasha_Pisi spune:
[/quote]
Poftiim?!?? Poti sa-mi explici, te rog?
[/quote]
Ma repet: adica ce vrea sa zica??
Ce-ar fi de explicat? Ce nu intelegi? Sau mai bine , uite ce e...Nu te mai injosi tu sa vorbesti cu una ca mine,o taranca de cartier:))) Vorbestu tu cu alea mai de la bucuresti si emancipate pe deasupra:)
Apropo,nu ca ar interesa pe cineva,dar de cand sunt aici,nu am mai raspuns de la tel domnului in cauza:) Sa fie oare asta un semn bun? Vom vedea.
ralualexandrei spune:
Olgule saru-mana,si La multi ani Bombonelului,sa-ti traisca 100 de ani si tu pe langa el,de iubit te iubesc
Gusta scuze m-am inselat dar lasa fata ca am facut eu si in locul tau
Martie al dracu aerobic,cel putin azi nu stiam incotro s-o apuc ca ursu meu se misca mai greu si nu are aptitudini din astea de concurent la 100m viteza si ursu mic o lua catre lac si Maria era agatatat de mana mea si cu rolele-n picioare....
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anna23 Ruxi nu-mi spune ca tu nu stii sa canti la saxofon:))Jur ca nu te cred!Dar recunosc,prefer sa cant la pian,de aia am luat lectii in copilarie :) |
Neah, acu' si nevestele cu chiloti tetra or sti sa cante la ceva instrumente, dar la saxofon mai mult amantele am auzit ca sunt mari artiste
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Stimate domnisoare amante, exceptand pensulici , shpacle si alte ustensile de gen, puteti totusi sa veniti cu ceva mai ...strong? |
cu lopata?
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
buna asta. la intoarcea acasa, o sa-ti gasesti sotul complet culturalizat, mare amator de muzici clasice (in speta sostenuto saxofonus), compunand toccate in ritm de glissando cu rujul amantei pe perna ta. neah... |
Da e tare asta, sa vedem noi care amanta ar face fata la al meu cand o incepe sa-i explice despre atomi, neutroni, fizica cuantica, nu-sh ce fuziune, LHC(aici cred ca o pierde pe drum).
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
gusta spune:
Conchita nu cred ca vrea vreo amanta sa faca schimbul.Ca daca noi sotiile suntem asa rele si nu facem nimic,atunci de ce nu ne-ar lua locul.
Marilena si Mara Augusta
Natasa spune:
Ce viteza la scris aveti! Pai eu cind sa recuperez? Am cautat buzele tuguiate de am ametit, dar a meritat :)Fetelor, succes sa va gasiti un Columbeanu mititel, ca altfel nu inteleg de ce trebuie sa va stricati tineretea cu un aspect de "sint ceea ce par, sint fierbinte, ia-ma" (asta ca sa ma exprim frumos). Daca nu lucrati la cabaret, la circ, undeva unde machiajul ala strident sa se ceara, daca e doar pentru a va face "frumoase", terminati, e ridicol. Anna, realizezi ca tot ce poti atrage aratind in halul asta e fie un pervers batrin care plateste pentru asta, fie un manelisto-cocalar care vrea sa te arate la lume?
vezi in care dintre fetele de mai jos te recunosti:
http://www.youtube.com/watch?v=FmkVBUpAao4
Si daca nu-ti place ca semeni cu unul dintre specimenele de acolo, fa ceva!